Gåååå iiinteeeee

Sexhundrasjuttiotvå.

Vilka jävliga två veckor det har varit. Eller tre. Begravning precis innan jul känns inte som det mest optimala. Men nu är det gjort. Jag fick massa uppdrag av människor som pratade dalmål. Jag tror att en del till och med hotade mig. "Nu tar du hand om Christian!!". Nej, det hade jag inte tänkt. Det här får han ta hand om själv. Men det är faktiskt inte så lätt. Jag kan ju inte ens låtsas försöka förstå hur det känns att varken ha mamma eller pappa. Och inte ens vara trettio. Det är lite väl orättvist tycker jag.

Begravningar är dåliga. Jag tänkte att "Jamen tjena, varför skulle jag börja gråta?". Men så sitter alla där och tjuter och kantorn spelar fint och... jag höll mig. Det var för väl det. Annars hade jag säkert fortfarande gråtit. Men det var lite roligt också. Jag har aldrig under en dag hört så många "Ooootroooligt", "Den/det är kanon!" och "Den/det är klämmigt!" på dalmål på en och samma dag. Kunde ha blivit förvarnad tycker jag.

Det är konstigt att Christian är uppväxt med Torfolk. Det blir konstigt för mig eftersom jag bara har varit i kontakt med dem via miljövetenskapen... och när man köper mat. Och nu satt de framför mig och grät. Torfolk är bra skit det.

Nåväl. Idag ska jag tvätta. Och leta efter en kattkompis till Gibson. Jag får inte gå hemifrån. Han hoppar upp på mig och sätter klorna i mig och gråter "gååååå inteeee". Gnuggar sig och kurrar som en traktor. Dessutom tror han att han är en människa så han behöver lite verklighetsuppfattning. En kattkompis.

Jag har inte druckit kaffe idag. Sjuuuukt. Kanske att jag måste gå upp en våning. Först tänkte jag att jag skulle sluta med kaffe för alltid. Men det var ingen bra idé. Fast nu blir det så, att jag ibland kommer på klockan fem att jag inte druckit kaffe på hela dan. Det är bra. Bra gjort av mig. Det är nog för att jag inte har tillgång till kaffebryggare.

När jag åkte hem från Göteborg hittade jag en guldtia på tåget. Jag busade med två barn och fick en smäll i skallen med en tidning av tanten i Bistron. Det var den roligaste resan hittills. Mer ungar på tågen!

Puss!

Beastie Boys - Sabotage

För att den är med på min bästa-låtar-någonsin-lista.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Nu får du förklara. Jag bor ju typ granne med Torfolk?

2008-12-19 @ 22:39:54
Postat av: hogie

Är du en del av det homosexuella holländska paret som flyttat dit?

Vad vill du ha förklarat? Explain tooo meee!

2008-12-23 @ 13:18:59
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0