Lägg inte ned tryck ut

Åttahundrafemtiofyra.

Det är helt vansinnigt vad många bra bloggar det finns. Det är så bortkastat på nätet. In med dem i en tidning. Tryck dem så man kan ta på dem. Gör en bok. En seriebok. Låt Joakim Pirinen teckna dem så jag kan köpa dem och titta på bilderna på natten när jag inte kan sova. Så jag kan rita av bilderna i mitt block och skriva egna texter i bubblorna.

Det skulle jag gilla.

Nu när jag är alldeles uttråkad så måste jag kolla om mitt konto finns kvar på sourze och skriva något viktigt om att vi måste trycka saker. Synd att Läsarnas fria läggs ned. Mindre pretto mer litesommanvill.

Puss!

The Doors - Strange days

För att det är många konstiga bloggar. Min paranoia får vatten på sin kvarn.

Nu göttar hon sig, hogan.

Åttahundrafemtiotre.

Det är inte bara Borderline. Det är även The damned city lights och Dark in the end.

Uh vad jag älskar bra skivsläpp! Som Daniel Gilbert. Som jag har längtat. Och som han hittills uppfyller allt. Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig. Kan vi hoppas på en spelning inom en snar framtid? Det var bättre förr i den här stan. När andra människor hade hand om bokningarna. Den fina Kricke påminde också om att Hästpojken släppte nytt. Vi älsker't! VI ÄLSKER'T! Lite som jag sa förra året (fast med andra siffror då); tjugohundratio kommer att bli ett alldeles fantastiskt musikår. Jag har precis suttit och varit lyrisk över att nittionio till tjugohundranio var de bästa musikåren någonsin. Nu kan det ju bara bli ännu bättre. Med en Håkan som släpper nytt också. Allt som behövs är att Oasis skärper till sig, att Muse kan bli mina älsklingar igen (allt är Rasmus fel), att kent är lika bra live som Röd är, att Magnus Carlson slår på stort och gör solo igen.

Mys mys.

Puss!

Hästpojken - Gitarrer och bas, trummor och hat

För att det är den finaste titeln sen Fan fan fan.


Det är nog mer än synen som är sämre på äldre dar

Åttahundrafemtiotvå.

"Tomten sa "Farbror Jonas ser dåligt på äldre dar!"". Stämmer.


Den ena tomten hade antagligen varit på vinglöggen för mycket då han spelade och sjöng Sven-Ingvars.

Nu är det äntligen över i alla fall, tjoho! Det slutar aldrig att snöa och jag försöker få Christian att förstå att vi måste köpa en fleecetröja eftersom det ska bli -21 på tisdag. Jämt görkallt da öm en säger.

Puss!

Weeping Willows - So it's over

För att det är hur bra som helst och we just couldn't agree som vanligt.

Alla får på vår jord

Åttahundarfemtioett.

Hoppas att ni alla tittar på Babe nu och äter skinkan efter den. Om ni kan... Muahahaha. Alla fååår på joooord har blott ett lööösenooooord... ALLA FÅÅÅR. Fast roligast är det när Babe sjunger LA LA LAAA.

Puss!

Refused - This trust will kill again

För att jag skulle vilja fira jul med Refused. Det hade varit nåt det.

Fint ska det va

Åttahundrafemtio.

Idag tänkte jag vara lite schysst och klä ljudisoleringsskivorna. Det tog en timme att göra två sidor. Tjena macarena, orka. Men det blev helt otroligt snyggt. Kanske inte är meningen att en perfektionist ska göra det... Jag fattar dock inte grejen med att sätta ljudisolering på ljudisolering? Det är ju inte så att studion är femtio kvadratmeter. Så himla mycket spilljud kan det inte bli att man måste göra saker dubbelt? Och verkligen inte när det finns isolering för fjortontusen spänn. Då borde det räcka. Kan man tycka. Tycker jag. Nu har jag iaf dragit mitt strå till stacken. Kanske att jag pallar med resten senare. Ibland är jag bara för snäll.

När Gibson var ute på ballen idag så klättrade han upp på fönsterbläcket... Hans tassar frös fast i det. Jag fattade inte vad som hände först och undrade varför han dansade så roligt, sen hörde jag hur tassarna satt fast. Han vägrade fatta och när jag till slut fick in honom så kräktes han fem gånger och Barbro stal min negerboll. Jag har så givande dagar när jag är ledig. Nu ska jag kolla hur bussarna går så jag kan göra nåt annat än att sitta här och tro att det är okej att vara helt inaktiv.

Jag har inte ens diskat. Skam på torra land.

Puss!

Wilco & Feist - You & I

För att dromedaren är en kamel med en puckel.

Vitt skräp

Åttahundrafyrtionio.

P.S. Det var inget rasistiskt med nedanstående inlägg D.S.

Puss!

Marilyn Manson - White Trash

För att det bara bor såna i den här trappuppgången. Speciellt Bok-Barbro på ettan.

Jag är den som stjäl från de onda

Åttahundrafyrtioåtta.

Bara så ni vet så stal jag grannen Viktig-Petters DN förra veckan och idag gjorde jag det igen. HAHAHAHAHAHAHA. In your face Viktig-Petter! Så går det när man är dryg och granne med mig. Då får man inte ha sin DN i fred.

Ondskan personifierad;

Det var den svarta som gjorde det.

Puss!

Manic Street Preachers - You stole the sun from my heart

För att du stole the sun from den här trappuppgången så jag stole your DN.

Med ögonbryn, näsa, mun och allt!

Åttahundrafyrtiosju.

Glömde skryta med att jag och Isac gjorde världens snyggaste pepparkakshus i fredags.Isac höll på att krevera över att vi gjorde en gubbe på ena hussidan. "Med ögonbryn och allt!". Nästa år kan vi nog göra ett eget hus, göra själva huset. Nästa år kanske han har byggt upp lite tålamod. Så här nöjd var han efteråt


Uh va nöjd!

Puss!

Eldkvarn - Barn av sommarnatten

För att det är så opassande.

De har pess på videoaffärn

Åttahundrafyrtiosex.

Har tänkt på att jag tycker det är jättekul med människor som tror att de känner folk efter bara ett litet tag. Jag har en kompis som var så förr i vaala. Vi kan kalla honom dULe eftersom han heter Marcus. Han sa alltid "men du är ju så här eller så och så här" och det stämde nästan aldrig. Han har slutat vara så och jag trodde att det var en tonårsgrej. Men sen umgicks jag med några andra och det var samma sak. Och de är vuxna. Jag tycker nog egentligen att det är skitläskigt. Det är därför folk orkar prata skit om andra och orkar bry sig om pissaker. För att de egentligen inte har någon aning om hur det faktiskt ligger till.

Jag är ledig och det är verkligen inte min grej. Vad gör man när man är ledig? Jag skulle kunna umgås med folk, men idag vill jag nog inte det. Imorrn gör jag det. Jag skulle kunna se på hela Planet Earth. Då slår jag ihjäl tio timmar och fyrtiofem minuter.

Såg ni Musikhjälpen? Det var så fint att Christer fick vara med i år. Mmmm... Christer. Världens bästa radioman. Roligt var att jag i lördags klockan 04:37 fick det här sms:et från Ralle
"OMG! Christer i p3 får ju bara inte se ut så :( han ska ju se ut som christian. Fan."
HAHAHAHAHA. Christer som är så het. Och nu kan jag inte sluta föreställa mig Christian med Christers röst. Det var fint att Ebbot var i glasburen. Och Timo som spelade tills han blödde. Men annars var det rätt usla band med.

Ebbot i Säffle: Men släpp upp mig. Jag sjunger i bandet!
Vakten: Eh, nej. Skulle inte tro det.
Ebbot i Säffle: Jag ÄR med i bandet!!

Det var hysteriskt kul. Kul var också på Bogarts samma kväll

Marcus kommer utvrålandes: DE HAR PESS!!
hogie: Va?! Varför säljer de kiss på Bogart?
Marcus: Inte kiss! PESS!

Helt logiskt. Han menade ju PEZ så klart.

I helgen såg vi äntligen Inglourious Basterds. Den var vansinnigt bra. Det var tur för det har inte varit så många bra filmer i år. Typ... Lars & The real girl, Benjamin Button och Slumdog Millionaire. Jag har iofs ännu inte sett I Love You, Man. Den måste vara bra. Annars ska jag aldrig se How I met your mother igen. Aldrig. Det skulle isf vara för att Britney är med och är rolig.

Nu ska jag fylla i Christians SIFO undersökning. Hihihihihi....

Puss!

Pearl Jam - Once

För att jag haft den på hjärnan hela helgen. Klart bättre än Jump Around.

Kliv ned från apberget

Åttahundrafyrtiofem.

Tänkte, återigen,  precis skriva ett argt inlägg om att ingen svarar i telefonen när den jag sökte precis ringde upp. Men det var efter att jag ringt fem personer som inte svarade.

Här bredvid sitter de och tittar på Kvällsöppet med Ekdahl men jag får ångest bara jag hör Mattias Svenssons röst så jag håller mig därifrån. Det var längesen man hörde och såg en så korkad människa på teven. Ful frisyr har han också. Men Carl-Jan är fortfarande kung. Hur kan man inte gillar Carl-Jan?

Nästa vecka börjar ledigheten. Så jävla behövligt. Jag får magsår på att en viss kollega alltid ringer på fredagar och verkligen ordbajsar. Idag blev jag skitsur och nästan vrålade "MEN VARFÖR BLIR DU SÅ ARG?! DET ÄR VÄL FÖR FAN INGET ATT BLI ARG ÖVER?!". Det är det verkligen inte. Han tar ett gruskorn och gör ett berg av det och beter sig som att han är viktigast i hela världen. Kliv ner från hästen och väx upp säger jag. Sluta i alla fall med att förstöra mina fredagar. Det är inte okej.

Nu är Barbro kastrerad och är rakad på magen så puppvårtorna sticker ut och ser äckliga ut. De syr med stygn som är inuti och jag fattar inte hur det går till? Hur kan man sy så det inte blir utanpåliggande stygn? Hur syr man de sista stygnen? Skitkonstigt, men fint. Tänk om det hade gjort så på mitt ben då hade jag minsann inte haft ett freaky, gigantiskt ärr. Hon skriker i alla fall inte längre och är redan keligare och fortfarande lika lekfull. Men de där puppvårtorna... De är läskiga. Och ärret är läskigt.

Nu ska jag möta Benny. Det är bra!

Puss!

kent - 400 slag

För att det verkar bli en tur till Afrikafestivalen även 2010. Minns ni när Hagnesta Hill kom...? Jösses.

En uppsägning och en kåt katt

Åttahundrafyrtiofyra.

Så. Nu har jag sagt upp mig skriftligt också. Det var det. Det var lite läskigt och konstigt men bra på samma gång. Jag får tänka på hur glad han på facket var över att det var någon som ringde och faktiskt hade fått ett nytt jobb. Ja sa jag, dessutom blir ju min nuvarande tjänst ledig till någon annan! Han var så glad så jag nästan ville bjuda hem honom på kaffe och en nybakad lussekatt.

Barbro (som Mård förresten döpte om till Märta för någon vecka sen. Märta? Det är väl inget kattnamn!) är sjukt könsmogen och har gått omkring och vröööööölat och bröööööööölat i fyra dygn nu. Stackars katt. Idag var Gibson så förtvivlad att han försökte ge henne sin favoritråtta. Den som han har kräkts på och som ingen annan får leka med. Då ha det gått långt. Så inatt ska han få bo hos Mård och Tård. Nog för att han är livrädd för Tård men det måste vara bättre en en Barbro som bara svankar och vill att han ska göra kattungar med henne. Det går liksom inte. Gibson har inga kulor. På onsdag ska hon kastreras. Fick en tid på fredag först, men idag ringde jag med panik i rösten och skrek att VI MÅSTE FÅ EN TIDIGARE TID! VI MÅÅÅÅSTEEE! Sammanlagt har jag nog sovit tolv timmar de här fyra dygnen. Ho är så köt så ho vet inte var hon ska ta vägen.

Igår ringde Tindra och berättade att hon hade gett alla sina nappar till grisarna till Mariebergsskogen och att hon är stor nu. Det är duktigt tycker jag! Hoppas hon har hållt sig. Undrar hur det gick när hon skulle sova? Hon berättade också att hon sög på tummen istället. Men så var det tydligen inte alls. Ungefär så här var det när hon ringde

"Heeeeeeeeeeeeeeej! Jag har varit på Mariebergsskogen och lämnat alla napparna jag är stor nu jag suger på tummen!"

Nu ska jag gå hem och sen ska jag på julfest.

Puss!

Band of Horses - Is there a ghost

För att det är det jag lyssnar på just nu. Det är gott i örat.

RSS 2.0