Det går inte undan nu

Niohundratrettio.

Varför varför varför är det så svårt att vara högeffektiv dagarna innan semestern? Är det någon gång som jag verkligen hade behövt vara effektiv så är det nu. Men det går liksom inte. Jag har försökt. Men nu måste jag ändå jobba ett par dagar nästa vecka så det kvittar egentligen. Det kanske går ett ut.



Under min semester ska jag satsa på att göra en Gibson. Lata mig och bli fetare medans andra jobbar. Okej. Kanske inte bli fetare för det vore verkligen onödigt. Men titta på när andra jobbar har jag inga problem med.
Christian har förresten inte en sån där dubbelhaka. Vet inte vad han gör för att den skulle bli så. Nu ska jag inte sitta här och skriva att han inte har någon dubbelhaka alls. För det har han ju. Det kanske är bättre än ingen haka alls. Vad vet jag om hakor.

Nu ska jag åtminstone gå ut med soporna. Jag har i alla fall tömt och stängt av kylen och sammanställt en jättefin lista över kulturprogram. Check.

Puss!

Attentan - Manskomplex

För att jag tyckte det var kul att även Adrian lyssnar på Attentat.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

jag tror jag redan har gått på semester. fy fan, vad jag slöar istället för att göra jobbet som man ska. men jag tänker att jag kan göra det jätteduktigt efter semestern istället...



jag har gjort massor av olika sorters tacosoppa faktiskt. så på 1 svarar jag: just därför att tacos är gott men jag är sjukt trött på just tacos som tacos och därför kan det vara gott som nåt annat. den bästa är mexikansk bönsoppa: http://chibichibimoon.blogg.se/2009/april/kom-igen-kom-igen.html den är asgod och vegetarisk och när det blir höst tycker jag att du ska laga den och om du fortfarande tycker det är äckligt med tacosoppa efter det så... vet jag inte vad jag gör. på två svarar jag: jag vet inte. faktiskt. det är faktiskt för varmt. tre: det är gött med mat! även när det är varmt. då lagar man kall mat. fyra: nej. det du känner är helt normalt. men om du tycker det är alltför jobbigt kan du prata med en vuxen. fem: hejdå!

2010-07-08 @ 15:14:03
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0