En liten konsert

Ettusen.

Dagen till ära bjuder jag på mitt finaste videoklipp
Puss!

Monica Zetterlund - Ack Värmeland du sköna


För att det hör väl vem som helst att det är den jag spelar."Men en gång när jag var där då...."

Niohundranittionio.

I fredags hände en grej som jag tänkt väldigt mycket på sen dess. Jag vet faktiskt inte varför. Men efter det här inlägget tycker jag ni ska skriva fina kommentarer eller mejla (varför mejlar vissa av er? funkar inte kommentatorfältet? måste ni skriva verifieringskod?) att "Åååh det var väl inget! När jag var där sist så....." eller "Det händer varje gång jag är där!!". Så kommer det kännas lite bättre för mig.

I alla fall så var jag hos gynekologen i fredags och skulle ta cellprov. Ja, det var en fin födelsedagspresent som jag fick av landstinget - tid för cellprovstagning. Tror det låg i brevlådan samma dag när jag fyllde tjugotre också. Jag vet inte om det bara är jag som har otur eller om det faktiskt inte finns bra gynekologer där ute? Han i Askim verkar ju så himla bra. Jag får alltid nån surtant som är alldeles kort i tonen och får en att tro att man ställer jättekonstiga frågor. Vilket jag inte gör (till exempel "äter jag minipiller eller östrogenfria piller? vad är skillnaden?"). Men när jag låg där och hon sa, som de alltid gör "nu kommer det kännas lite kallt här". Fast det gör det aldrig? Så går det en stund och sen händer det... En musprutt! Mitt huvud bara "WHAT?!" och så kändes det skitjobbigt fast det verkligen inte borde göra det. För det är ju helt logiskt att luften vill ut om någon helt plötsligt pressar in massa luft. Ja. Det var väl det. Jag muspruttade gynekologen.

Våren kom hit och sen försvann den på en gång. Jag kände mig så lurad!Idag har jag köpt en vattenfontän till katterna i hopp om att bli av med alla vattenglas som står överallt. Gibson trycker nosen mot den och slår på den med tassen. Barbro äter maten i panik som om hon verkar tro att maskinen ska äta upp hennes mat.

Jag har även provat Marabous nya choklad med mango. Den får tre fem av sex möjliga. Mango är min favoritfrukt men... Nej.

Puss!

Beady Eye - Bring the light


För att Oasis kommer vara mitt bästa band alltid och någonsin och Beady Eye ligger gött till (för det låter ju exakt som Oasis....).

Vaddå'ra?

Niohundranittioåtta.

Peäss.

Jag ringde till hyresvärden och

Ja ba: Jag vet inte om det är ert ansvar eller om det på något konstigt sätt skulle vara vårt ansvar. Men folk i det här huset verkar inte veta att vi har sopsortering.
Han ba: Nääähäää.. vaddå'ra?
Ja ba: Det ser förjävligt ut vid soptunnorna och de är ju precis utanför vårt köksfönster! Förra veckan när jag skulle slänga matavfall så låg det en kudde och duschslang i tunnan med matavfall! (skitarg)
Han ba: Jahaa.. men vaddå'ra finns det liksom inte skyltar da ellör?
Ja ba: Jo, men de kanske inte syns eftersom det är IS på tunnorna där skyltarna sitter! (skitarg)
Han ba: Ah men okej...
Ja ba: Och det kanske inte är så lätt för de nya som flyttar in att veta att det är sopsortering om det inte finns skyltar eller matavfallspåsar att hämta nånstans?
Han ba: Men vaddå.. På Romstad ligger de i trappuppgången?
Ja ba: Okej. Men jag bor inte på Romstad och det finns inte i vår trappuppgång. Nu är det fullt av skit på backen här utanför, tidningar och mat och det är inte så trevligt när vi sitter här och äter.
Han ba: Ja vi får skicka nån som tar upp skräpet då fast det lär ju inte hända idag.

Och så fortsatte det. Och han ba... vaddå'ra.

Deäss.

(skitarg)

Puss!

Suede - Trash

För att skräp är skräp men ska ligga i olika tunnor.

Snabbare än Speedy Gonzales

Niohundranittiosju.

Det går så fort! Ungefär en timme senare såg samma ställe som bild två i förra inlägget ut så härWow. Sol är väldigt bra.Puss!

Beatles - Here comes the sun

För att jag älsker ju Beatles och solen.

Vårtecken som luras enligt smhi

Niohundranittiosex.

Så märkligt att det ska bli minus tjugo till veckan. Men det kanske inte är så konstigt när folk (våra grannar) inte ens kan sopsortera? Hur tänker man när man lägger en kudde och en duschslang bland matavfallet? En del är så konstiga. Hur kan man inte bry sig? Hoppas ni aldrig får barn era jävlar.

Puss!

The Streets - Dry your eyes


För att jag tycker det är sorgligt att de ska lägga ned.

Slicka inte på stolpar

Niohundranittiofem.

Vad menas med det här?Jag har ju hängt in ulljackan och tagit fram en helt annan. Jäkla vädermakare.

Puss!

Band of Horses - No one's gonna love you

För att det var någon igår som sa "jag tror de kommer bli riktigt jävla stora!". Nu är de... små eller? Det är jobbigt att vara pretientös med musik. Men folk måste lära sig! Läs Gaffa.

Det här kan jag nog inte prata bort

Niohundranittiofyra.

Lyckades nästan nästan, under förmiddagsfikat, förhandla bort att jag ska göra tunnbrödsrullesnittargrejer till öppet hus på lördag. Men nu slog det mig ju att jag bara har en förhandlingsdag kvar! Annars måste jag göra de där jäkla rullgrejerna imorrn. Jag som är så bra på att baka söta, goa kakor som alla gillar... Nej, du måste göra tunnbrödsrullesnittargrejerna. Som jag aldrig ens gjort. Vem väljer förresten en tunnbrödsrullesnittegrej framför en mjuk, chokladig kaka med silverströsselpärlor på?

Puss!

Jens Lekman - You are the light

För att det var roligt igår när Kenneth sa "duuuu... du lyssnar rätt mycket på musik va? Kings of Leon, My Morning Jacket och gillar du Teenage Fanclub?"

Ondskan i en liten katt

Niohundranittiotre.

När Barbro var ganska ny så hade hon, om möjligt, mer adhd eller annan hyperaktivitetsdiagnos än vad hon nånsin haft. Då - när hon var ganska ny - så var hennes favoritsyssla att ligga under sängen på natten. Under sängen la hon sig på rygg och sen satte hon klorna i tyget på madrassen och tuggade sig fast i tyget och drog. Hela nätterna lät det liksom "krischt krischt krscchhhhhhhhhhschhhhhhh". Hade man otur så bodde man i lägenheterna bredvid oss och kunde höra mig skrika saker som "HELVETES JÄVLA FITTKATT VA FAN HÅLLER DU PÅ MED JAG HATAR DIG OCH SKA TAMEJIHELVETE LÄMNA TILLBAKA DIG TILL DET DÄR FULA OCH ÄCKLIGA DJURHEMMET IMOOOOOORRN!!!". Jag sover inte så tungt.

Ja. Och det där är nog en underdrift med fula ord. Till slut fick Christian nog. Antagligen på mitt vrålande för katten hörde han säkert inte ens. Så han köpte ett jättestort tyg som vi häftade fast under sängen. Men så en natt för ett tag sen så hörde jag ljud igen och tänkte "Aldrig i LIVET. Hur kan hon komma på det nu igen? Efter ett ÅR? JÄVLA MONGOKATT!".Men det hade hon inte. Hon hade bara gjort en öppning så hon kunde sova i en hängmatta under sängen. Tur för henne annars hade jag skickat tillbaka henne till katthemmet i Glava eller Grava eller Hynboholm ja jag vet inte vart det ligger. Nej, Glava.... det är väl Arvika det?

Puss!

Her Majesty - Im fire c'mon


För det vore kul att se dem live bara en endaste gång till.

Att vara ärlig

Niohundranittiotvå.

hogie: Jag tror att jag på allvar måste börja använda glasögonen hela tiden. Har fått värsta bekymmersrynkan. Kolla.
Chrille: Få se igen? JA JÄVLAR DU! Det ser ut som att näsan liksom fortsätter!

Mhm. Som man visar får man svar.

Puss!

Bo Kaspers Orkester - Dansa på min grav


För att jag insett att pefyra Värmland verkligen elskar Bo Kaspers. Precis som jag gör ju!

RSS 2.0