Lite som systrarna Graaf

Ettusenarton.

De senaste dagarna har jag tänkt mycket på att jag borde ta till mig av någon religion. Religiös, det verkar ganska trevlig trots allt. Jag kan ju dessutom ganska lätt snöa in på saker så det kanske får bli någon religion. Kristendomen kan vi peta bort direkt. Men har du några tips och idéer så får du gärna dela med dig.

Puss!

In Flames - All for me

För att jag verkligen verkligen gillör In Flames.

Kommentarer
Postat av: Che

Gör som Musse och Jonas, starta en egen religion!

2011-06-20 @ 11:34:57
Postat av: Tård

Varför inte satsa på buddhism, då kan du ju komma tillbaka och ta hämnd eller nåt!

2011-06-23 @ 11:48:53
Postat av: Che

Hoho! Jag drömde om dig i natt! Du var en blandning mellan dig själv och Robyn visserligen, men ändå du (fast jag aldrig träffat dig och inte vet hur "du" är egentligen...). Du var min frisör och skulle fixa ljusa slingor på mig. De jag hade sedan innan var alldeles för gulaktiga tyckte jag. Du var jätte duktig, även om jag inte hann drömma klart om slingresultatet, men hejsan hå vad du filade naglar och gav mig massor av choklad medan slingorna färgade till sig. Enda nackdelen var kanske att du inte tog bort den slingfärg som rann ned i mina ögon under den där läskiga plasthättan man har på sig. Du menade att det inte gjorde något. Hmm...



Hur som haver, du har aldrig jobbat som frisör väl? :)

2011-06-30 @ 07:04:17
Postat av: hogie

Che: Hahahaha! Jag som har haft samma frisyr som Robyn och allt. Måste ändå säga att jag var en väldigt service-minded frisör. Förutom det där med att det rann i ögonen... Du blev väl inte blind?



Var ju precis hos frisören och ville göra VITA slingor. Som jag hade en annan gång. Var väldigt tydlig med att "jag vill inte ha nån äcklig gul nyans, som de som färgar hemma får". Men ändå sitter jag här med nån slags gul nyans.



Det var ett sammanträffande tycker jag.

2011-07-04 @ 14:23:22
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Har för övrigt ännu inte funnit någon religion. Har dock fått ett intresse för Livets ord samt Humanisterna (som helt klart är en religion).

2011-07-04 @ 14:28:41
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Che

Åh att jag inte skrivit om mina gula slingor tidigare! Då hade det varit så där läskigt kul igen att se vilka parellelliv vi tycks leva.



Jag slingade håret i slutet av maj och poängterade även jag att jag INTE ville ha gulaktiga toner i huvudet, och vad tror du jag fick?! Gulrosa! Jag försökte förklara för frisören när jag såg resultatet, att hm, det ser lite för gult ut, särskilt det här i luggen (där allt tycktes ha samlat i en gul leopardfläck, men nej, sa hon, det ser naturligt ut och du sa ju att du ville ha mycket färg den här gången. Ja men för faan! Inte den här sinnessjuka färgen, hade jag lust att skälla, men sa istället, pappas flicka som jag är, något att... ja, men det blir nog bra. Färgen brukar ju lägga sig med tiden. Sedan betalade jag och gick.



Helvete heller. Håret var dessutom tvådelat i färgskala, så utväxten som frisören lagt på färg på, hade en gulare nyans än nederdelen av håret som var mer vitblont. Och jag som undrade innan hon smäckade på färg på hjässan, om det inte skulle bli svårt att få samma nyans över hela håret. Inte ett dugg sa hon. Lier!



Jag hatade färgen från minut ett. Försökte tvätta ur den i två veckors tid, fast jag vet att det egentligen inte går. Det är ju inte toning. Lyckligtivs dämpade sig det gula när den värsta pigmenten sjönk in efter ungefär en månad. Ändå var det inte min färg, och eftersom vi i västvärlden kan lägga ned både energi, tid och pengar på att oroa oss för håret, gick jag igår till en annan salong och gjorde om allt. En helt ny frisör och ta mig tusan, det blev precis mina färger! Hon fattade på en gång. Wunderbart! Men dyrt.



Problemet är ju att när det blivit helgalet hos en frisör, och den inte verkar förstå vad jag vill ha, eller vägrar erkänna att det blivit helgalet, är det fasen inte lätt att gå och be att få det omgjort efter ett par veckor om man fortfarande är missnöjd. Risken är ju att det blir ÄN värre. Så, vad annat att göra än att betala för en ny slingning. Tur att vi kommunanställda tjänar storkovan.



Hur har du tänkt göra med din slingfärg? Gilla läget? Göra om det? Bära peruk?



Det här börjar bli ett långt svar så jag kan lika gärna fortsätta.



Som svar på din fråga om min dröm, så blev jag inte blind. Det sved mest. Du gav mig något att torka ögonen med efter ett tag, men det tog sin tid. Jag tror jag drömde om ögon för att jag haft ont i mina en längre period. Har det av och till. Ett jäkla tryck så det känns som om de skall explodera. Kan vara tryckfel har jag hört. Får kolla upp det. Eller torra näthinnor. Ögonen är så förbannat känsliga för sol, vind och torra inomhusmiljöer och datorer, så det är ständigt ett problem tycker jag. Brukar du ha ont i dina ögon? Och hur har det gått med glasögonen du köpte? Är du nöjd? För visst köpte du väl ett par nya? Eller drömde jag det med?



Livets ord?! Du måste ljuga. Säg att du gör det?!

2011-07-05 @ 19:46:17
Postat av: Tård

Nu blir jag orolig, livets ord, en av de sjukaste sekterna som finns!!

2011-07-06 @ 21:27:55
Postat av: hogie

Tård: Det skulle ni ha tänkt på innan ni släpade in mig i kyrkan som oförsvarbar bäbis! "Dop" - hittepå! Jag kanske blev för evigt skadad av det.

2011-07-07 @ 10:30:38
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0