Det var jag som var dum

Ettusentrettiofyra.

Kom att tänka på när Gustav Fridolin blev intervjuad på radion och reportern frågade "Sopsorterar du toalettrullarna från toan?". Jag skrattade och vrålade högt "HAHAHA! Vilken jävla DUM FRÅGA! Det gör väl alla?!"

Men nej. Så är det ju inte.

Puss!

The Kooks - Junk of the heart (Happy)

För att jag håller på att lyssna in mig. Just nu: inte bästa de gjort.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

jag lyssnade igenom hela nya the kooks albumet och sen när jag hört hela så insåg jag att jag inte kom ihåg hur en enda av låtarna hade låtit... det är nog inget bra betyg. men jag ska ge det en chans till!



alltså. sa hon verkligen "min son"? hon (dottern alltså) kan ju visserligen ha gjort ett könsbyte, men sånt brukar man ju faktiskt höra talas om i yttepyttebyar som sågmyra... hon (mamman) kanske var trött och förvirrad, det är ju en lång resväg.



och JA, på alla max jag har varit på så är det en kassa där man säger vad man vill ha och sen kommer man fram till en kassa där man betalar och där måste man säga en gång till vad man vill ha och inte tusan går det fortare för det. jag fokuserar ju mest på stripsen, och bk har frasigaste stripsen. godaste hamburgaren gör ju jag själv hemma!

2011-09-26 @ 22:28:27
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0