Det kanske bara är en ytlig grop

Ettusenfyrtionio.

De senaste dagarna har jag

1. fått virus på min jobbdator. Panik spred sig. Jag ringde till supporten och den annars ganska så omänskliga Stefan sa "Du har inte gjort nåt fel. Det händer även den bäste. Till och med jag har haft virus!"

2. kastat min mobil i golvet. Den funkade. Sen dog den.

3. funderat på att bosätta mig i Gällivare, nån håla i Småland eller varför inte Halmstad? Gärna långt från människor jag känner.

4. insett att vuxna människor är inget för mig. Vuxna människor är oärliga, egoistiska, falska, elaka och något äckliga. Barn däremot - de kan man oftast lita på. Observera att detta gäller ALLA vuxna människor. Du är inget undantag och spciellt inte om du är svensk.

5. funderat på om jag är deprimerad? Borde jag googla depression? Någon deprimerad som läser det här som kan förklara en depression? Ja, jag har haft vissa självmordstankar. Att flytta till en håla där ingen känner en tycker jag mycket väl är en självmordstanke.

6. varit på antikärnkraftsmöte och mitt i min depression tänkt; jaha, det spelar väl ingen roll om jag sitter här och tänker så här? Det gjorde ju mina föräldrars generation också och inte hjälpte väl det? Varför? För att människan, och framför allt den vuxna människan, är elak, egoistisk, oärlig, falsk och något äcklig.

7. klart och tydligt bestämt mig för att aldrig aldrig aldrig någonsin bli med barn. Det görs alldeles för många bäbisar i den här världen som har ingenting att komma till och ingen som bryr sig. Du bryr dig ju till exempel inte, inte har jag sett dig på något antikärnkraftsmöte. Blir också något äcklad av att folk "skaffar barn".

8. förklarat för en vuxen människa som på riktigt trodde att han höll på med välgörenhet att han gör det för sin egen skull. "nej, jag gör det för deras skull". Nej säger jag. Du gör det enbart för din egen skull hur du än vänder på det. Varför är det då så? Ja, det är ju för att vuxna människor är...

Och så vidare. Ja. Jag tror det är en depression. Fast vad vet jag. Jag är ju bara vuxen. Egoistisk, oärlig, falsk, elak och något äcklig.

Puss!

Dexys midnight runners - Come on Eileen

För att om inte den hjälper - då är jag helt klar deprimerad. Men jag har inte min vanliga dator och därför inte spotify så vi kommer aldrig få veta.

Kommentarer
Postat av: Che

Välkommen i gänget av deprimerade äckliga vuxna människor! Jag undrar dock vad som hänt eftersom du känner som du gör?Och sedan måste jag säga emot dig lite. Barn går inte alls att lita på. Ohnehej. Barn är otäcka ibland. Djur däremot, och då menar jag ALLA djur, DE är ärliga och sanna i allt de gör alla gånger. Så till vida ingen jävla äcklig vuxen elak människa tvingar det stackars djuret att agera på kommando eller skrämmer det. Fast det är fortfarande vänligt, innerst inne. Djur kan inte vara elaka. Det kan bara människor vara.Jag lägger därför, som vanligt, min röst på fler djur i världen och färre människor. Rakt av. Och mängder av djupare bredare och större skogar. Tänk så lyckliga vi skulle kunna vara då. Vi som ändå går på antikärnkraftsmöten eller lägger vår röst på att slopa kärnkraften, fast vi ibland tvivlar på om det kommer tjäna något till, men har hoppet att det ändå, någonstans, någongång, kommer att göra skillnad. Om än pyttepyttepytte liten.Förresten är det helt fantastiskt att bo i en liten håla där ingen känner en. Följ med mig och min hund och bosätt dig vid en by vid Storsjön vettja! Du kommer aldrig ångra dig. Vi känner ju inte varandra.

2012-01-26 @ 19:11:23
Postat av: fedt.

du dricker för lite hoogan. annars har du rätt i sak. skicka över lösenordet så ska vi nog få fart på den här sura bloggen.

2012-01-27 @ 00:08:04
Postat av: hogie

Che: Jag är nog inte deprimerad. Har ännu inte googlat, men jag är 99% säker på att jag inte är deprimerad. Däremot så äter jag menspiller och de gör är att när man känner sig lite nere - då blir man typ tio gånger så nere istället.Och när det gäller barn vs. djur så väljer jag kiddos. De kan iaf prata. MEN... barn tycker alltid om en. Alltid. Det är bra!Flyttar gärna till Storsjön med dig! När drar vi?Fetto: Tror du att det har med drickandet att göra? Jag hävdar bestämt att det inte är så! Jobbigt om det är så. Hit med din mejladress så vi kan få ordning på torpet!

2012-01-27 @ 11:50:57
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: fedt.

Let's kick it!

2012-01-28 @ 20:00:59
Postat av: Che

När som helst?! Jag börjar packa!

2012-02-07 @ 18:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0