Ett helt paket

Femhundranitto.

Inte nog med att hon är skitsnygg och gör bra filmer. Nu gör hon fantastisk musik också.

Denna Scarlett Johansson . Så fint med svenska gener.

Puss!

Scarlett Johansson - Fannin Street


För att det kan vara det bästa på länge.

Över havet

Femhundraåttionio.

New York comin' up. Känner mest att jag inte vet var jag ska göra av gigantiska kameraväskan som är full med blixt och sladdar och batterier och bara är stoooor och i vägen. Saknar Kosovo också. Superdupermegamycket. He was a good cat with high quality. Han var en bra katt med hög kvalitet. Repetera. He was a good cat with high quality. Han fick FIP som bara cirkus en procent av alla katter får. Det är kanske höjden av otur.

Bonusbil, igen, på Kosovo, igen!
image14

Nu måste jag ladda mp3-spelaren. Med jämt dretbra musik. Missa inte Bob Log IIIAnkan i helgen. För fan! Missa inte det. Ni som missade honom förra året... Ta tag i't. Och den tionde ses vi i Mariebergsskogen.
Vi ses den sjunde!

Puss!

Frank Sinatra - New York, New York

För att den känns given.

Kosovo

Femhundraåttioåtta.

Det här var inte en speciellt bra dag. Det var ju snällt att han fick nio månader i livet och att vi fick tre tillsammans. Jättesnällt. Tänk att det skulle göra så ont att ta bort det lilla livet.

image12

Känns inte så bra i hjärtat.....

Puss.

Goat

Femhundraåttiosju.

Luuuunch. Ge mig luuuunch! Idag sov jag jättelänge. Bara för att ag kunde. Helt klart värt'et. Sen ska jag åka inlines. Länge.

Nu ska jag leta nytt hem. Den här stan är olidlig. Vägarna är dragna på alla bra ställen. Dret i röva är vad det är. När jag blir stor ska jag bli bonde. Odla tomater. Kanske att jag ska ha ett får också. Eller en get. En get!

Maaaata miiiig!

Puss!

Timo Räisänen - Didn't we almost have it all

För att den här sommaren hoppas jag inte blir lika pinsam. Han kommer hit två gånger för böveln! Skärp er.

Dalmåsar

Femhundraåttiosex.

Onsdag. Dagen innan den bästa dagen på hela veckan. Jag har en söt systerson.
"Vi spelade memory. Och helt apropå ingenting så säger han: Jag vill träffa Jeeessica... Jag vill att hon ska vara häääär... Jag vill att du ska ringa henne nu så hon kommer hit så jag får träffa henne!".
Naaaaawh vad söööööt. Idag tappade han sin tredje tand.

Enligt ryktet har min hy fått brun färg och mitt hår blivit vitare. Det är bra tecken, även om jag inte uppfattat det själv än. Det är för att det snart är sommar. Det är true!

Nu ska jag gå och se om nån spelar trummor där ute. Det låter så.

Puss!

The Solution - Pickin wild mountain berries

För att det är ju helt otroligt bra. Förstå!

En jävligt bra textrad, Björn.

Femhundraåttiosex.

En av de kanske roligaste sakerna som hände i helgen var när morsan tjatade i tre timmar på att vi skulle lyssna på Björn Afzelius. Till slut gav jag efter och i rödvinsruset säger hon "Det är en jääävligt bra textrad det där. "Arbetare, förena er världen över och ta till kamp!". Jävligt bra skrivet". Då skrattade jag och tyckte hon var gullig. Idag har jag tänkt att det hade varit en bra revolt. Att bli moderat.

En annan rolig sak var när jag hittade de här shortsen i farsan garderob idag. Bonusbild!
image11

Blev du kär i dem eller? Ja, svarade jag. Sen fick jag behålla dem. Fin sommar i fina shoooorts! Notera badtofflorna från Rhodos. Notera även hunden.

Nu måste jag äta. Sen ska vi se Simpsons. Spiderpig.

Puss!

Björn Afzelius - Tankar i Havanna


För att det är en jävligt bra skriven text.

Mänsklighet och depressionen

Femhundraåttiofem.

Idag var det inte alls roligt att komma ut i hallen och mötas av DN. Vänsterkrysset och en halv sida. En halv sida? Hur kan de skriva en halv sida om ett mord på en tioåring? Är det helt ointressant helt plötsligt, nu när han har erkänt och det inte är någon jakt? Det är nu det borde bli nyheter. Kommer vi ens att kunna släppa ut våra barn ensamma i lekparkerna framöver? Hur är det med de som bor som Englas familj? De kommer ju inte ens kunna gå ut på dass. Det är lite för många mord just nu. Lite för liten lön till sjuksystrar. Lite för lite bojkott av OS. Lite för lite mänsklighet kanske?

Idag har jag massvis av saker att göra. Foton är prio nummer ett. Har kommit på en idé och sen ska det bara genomföras. Jag känner att ett eftermiddagskaos kommer springandes emot mig när jag ska styra upp tio ungar till att klä ut sig och göra som jag vill. MEN. Det löser sig. Måste komma ihåg att ta baksidefoto också.

Ögonkoll. Måste göra ögonkoll. Måste fixa bra mat till katten och hoppas på att depressionen går över. Jag blir ledsen bara jag ser honom. "Han är inte deprimerad! Han är en katt!". Jag skulle iaf bli deprimerad om jag var en katt.

Just det. Boka om cellprovningen. Det ska jag banne mig göra nu på en gång.

Bonusbild!
473673-10

Jag och min enda vän. Skuggan Adolf. Tänk om jag kunde få en riktig vän nån dag?

Puss!

The View - Face for radio

För att det fortfarande är roligt att det finns en låt om någon som är så ful så det är lika bra att hon är på radion. Så vi slipper se'na.

Livmodertapp

Femhundraåttiofyra.

Det är roligt. Roooligt oooord.

Egentligen ville jag att hela det här inlägget skulle handla om Mellowmen och deras You Better Leave Now. Den har bott i min hjärna minst en gång om dagen sen första gången jag hörde den. Och nu, där är den bakom mig i Rasmus fåtölj. Den är som ett spöke och jag önskar att hela världen kunde få höra den. Åtminstone en gång. Men jag orkar inte nu. Så nästa gång. Då ska allt handla om det. För det är på tiden. Hjärntvätten är gjord. För, egentligen, tror jag inte att det är den bästa.

Vad skönt det är. Så otroligt skönt att jobba tio timmar, komma hem... kliva innanför dörren, komma på att "Damn! Cykeln står på torget". Perfekt. Eftersom jag måste cykla dit imorrn bitti igen för att jobba. Inte tio timmar. Men det kommer kännas som tio timmar eftersom det kommer vara minst tio nya, skrikande ansikten. Sen slå bort tanken på cykeln, för jag orkar inte just då. Öppna det enda brevet som landat i lådan idag. "VÄLKOMMEN TILL GYNEKOLOGISK CELLPROVSKONTROLL". Tack så mycket.

Är i USA då så skräcken får skjutas upp lite. Gynekologisk cellprovskontroll. Minns när syrran var tjugofyra, jag var sjutton. "DET GJORDE SÅ INIHELVETES JÄVLA ONT!!". Mhm. Hon håller fast vid det än idag. För det första så kliver en helt okänd människa in i muttan på en. För det andra ska hon börja pillra på livmodertappen. Bara en dutt med penis där känns ju inte halleluja. Nu ska en okänd människa skrapa på den. Bättre det än cancer. Iofs. MEN ÄNDÅ.

Till råga på allt luktar det BLODPUDDING i hela hemmet. Jag är för fan vegetarian! Stek inte blod på min spis.

Jag är faktiskt bara trött.

Puss!

Elvis Presley - Suspicious Minds

För att den för mig glad varje morgon.

Jag tror du grät och sa

Vad skönt att veta min vän
när du tappar förståndet
Du inser snart igen,
att det inte är första gången

Femhundraåttiotre.


Oj. Det är exakt så det känns och jag önskar att jag var femton och låg hemma i sängen och grät över att ingen förstod mig och att Håkans demolåt på P3 skulle bli sanning. Nu är jag tjugotre. Det känns exakt som femton. Har tänkt mycket på det senaste tiden. Att jag verkligen inte kan minnas hur det var. Stick och brinn. För det gör jag.

Ibland känner jag bara... Hur korkad pojkvän kan jag skaffa mig? Hur kan det bli såhär? Och jag känner hur jag önskar att allt var som förr, som innan... Och bara. Suck. Alltså... bara suck. Jobbigt, irriterande, korkat.. bara urbota jävla dum i huvudet. Och så tänker jag så här också... Hur jävla korkad är inte jag. Som väljer det här. Hupp. För så är det ju inte. För just nu sitter jag med ett val, och banne mig inte om jag ska ta det ena av de två. Har jag då kastat bort saker som kunnat vara bra och värda så länge de varade? Som vissa saker jag kunnat lärt mig, vissa människor jag kunnat lära känna... kunnat ta vara på. Vissa saker jag kunnat göra.

Kooorkat...

Går runt och tror att jag vet vilka olika människor är. De verkar gå runt och tror att de känner mig. Fast jag vet själv att de som verkligen känner mig säger att jag är oberäknelig. Fast jag säger till dem som tror att de känner mig att jag verkligen vill att de ska vara så fast för båda vår skull låt det inte vara så, för det är verkligen inte så. Du kommer bli besviken och förvirrad för både du och jag tror också att jag är sån men så är det inte... Speciellt inte när du förväntar dig en viss sak.

Det kommer till mig ibland. Nu, när jag förväntas vara vuxen, så har jag lärt mig vissa saker om mig själv. Det första och främsta är att människor omkring mig har en viss bild av mig och sen händer det och då säger de... "Det är så skumt. För man vet aldrig med dig". Och jag anar den där bittra tonen, som att de trodde att de visste och sen bara... var det inte så. Och sen sitter jag här och vet inte om jag ska be om ursäkt eller inte. För jag förstår inte själv. För jag vet att jag har alltid väljer rätt människor, bara det att jag vill ha lite mer tålamod. De som håller sig kvar vet att allt hänger på tålamod.

Som i högstadiet. En gång varje år hände det. Vi bytte lärare tre gånger och varje lärare sa "Det konstiga är, att jag vet inte alls var jag har dig". Och det är först nu, när jag är tjugotre som jag förstår vad de menar. Den sista läraren hade jag en jättelång diskussion med och han sa att han tyckte det var skitjobbigt och svårt och att jag var svår. Vi satt på bussen hem från Sthlm, allt jag ville göra var att kolla på fotboll.. Jag har träffat honom flera gånger sen dess och jag har tänkt att nästa gång så ska jag säga det. Att jag förstår precis vad han menar. Nu när jag är tjugotre så förstår jag att inte många människor orkar med mig. Det kanske är för att jag egentligen är femtiotre och tre. Och jag tror att jag förstår vad han menade. Jag vill förstå vad han menar. Och jag tänker på det förvånansvärt ofta. För jag vet att det är sant. Jag vill att det ska vara sant så jag förstår något själv.

Fast det gör jag inte. Men jag önskar det. Och jag känner att jag vet inte var jag ska ta vägen. Men sen vet jag inte.

För det känns lite som att jag måste be om ursäkt för vem jag är?


Puss.

Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

För att det är så jag känner nu.


Jag är så jävla full.

Femhundraåttiotvå.

Tack för att Läsarnas Fria Tidning finns.

Ibland kokar jag bara över. Vi måste betala av på statsskulden. Vi säljer Vin & Sprit. I samma veva passar vi på att gå ihop med danska posten. Allt för att minska på vår gigantiska statsskuld. Pernod Ricard lovar och svär att det inte ska bli några förändringar för oss alkoholsugna svenskar. Vilken tur!

Vilken tur för alla de små flickor och pojkar som var på krogen samtidigt som mig förra helgen. Det är jättebra att vi har tjugo på systemet och arton på krogen. Att flickorna som skanderar "Jag är så full! Fast jag knappt har druckit något!". Samtidigt som hon står och kämpar med att hålla tubklänningen uppe. Bredvid henne står en kille och vill inget hellre än att få med sig sina kamrater till krogen där det finns mest brudar.

Har det alltid varit så här? Har det alltid varit okej att gå till krogen och bli fullaste kamelen av alla? Inte ens när vi drog oss till restaurangen var det lugnt. Där satt ett gäng medelålders kvinnor som druckit några flaskor för mycket. Jag känner att jag blir sjukt äcklad av den svenska alkoholkonsumtionen. Å andra sidan vet jag inte om konsumtionen just här beror på storstadskomplexet som råder i den här stan. Att tro att Kungsgatan är en version av Stureplan. Det funkar liksom inte. Det funkar inte att polisen alltid måste stå redo på torget varje helg. Att när man kliver ut från krogen så får man räkna med fyra-fem blodbråk efter vägen som leder hem.

Så är det. Jävla moralkärring!

Puss!

Johnossi - Lie Lie Lie

För att de lyckas gånger två.

Anarki inom barnomsorgen

Femhundraåttioett.

Han:
Men vad bra! Det är i det rosa huset.
hogie: Jag har aldrig varit hos er förut, det vet ni eller?
Han: Nähä... okej.. Ja. Nån gång måste ju vara den första!

Egentligen ville han skrika "HELVETE! Varför är det ingen som sagt något?! Vi går emot kooooden! Reglerna! Lagarna!". Eller inte. För de är bara påhitt. Som någon har hittat på för att det ska låta bra. Det låter inte bra.

Idag kommer morsan. Hon ska köra mig till polisen. Måste ha ett nytt pass. Jag har inget leg så därför måste morsan vara mitt leg. I eftermiddag ska jag vara barnvakt. Min syster och hennes karl ska bli särbos. VÄLDIGT SUNT. Det är bra med insikt. Då när det ska flyttas och donas ska jag vakta ett av barnen. Jag kan inte säga att jag ser fram emot det. Jag sov för länge idag och har säkert världens kortaste tålamod. Stackars barn. Det är synd om människorna.

Huh! Jag har ju inte druckit kaffe än! Vad är det här.

Puss!

Elton John - Your Song

För att VFs nöjesbloggare har bloggat den. Och det där med Elton... som jag tjatat om. Det är tydligen sanning?


RSS 2.0