Jag gillar inte banan

Femhundrasextiofem.

Okej. Ibland finns det anledningar till att skaffa det där kortet.

image2

Det är nog det jag lägger mest tid på på det här internet. Jaga jaguarer. Di ä ju så fine å titte på!

Puss!

Wham - Wake me upp before you go go

För att den var med i Så ska det låta och jag är kär i både Peter Settman och Sonja Aldén.

I ett rum med inga andra

Femhundrasextiofyra.

Lyssnar på Håkans nya. För en lång lång tid. Nu händer det. Musikåret som kommer att bli det bästa på länge. Timo har fått en son och Håkan släpper singlar som sätter popsverige på plats.

Det kommer att bli vansinnigt mycket kjaerlek i år! Dessutom kommer ju Flaming Lips till Way out west! Yeah yeah yeah yeah... för alla er som tröttnade på den i min mobil; följ med mig till götet så förstår ni varför.

Puss!

Håkan Hellström - För en lång lång tid

För att det kommer bara att bli bättre

'nån dag kanske jag kör över dig här utanför
varför måste vi såra varandra?
något säger mig att du kommer att vara borta
för en lång lång tid'

Ulf, min hjälte.

Femhundrasextiotre.

Oj. Ojoj. Det märks übertydligt när jag har alldeles för lite att göra. Under dagarna har det värsta som kan hända hänt... Plattången är trasig! Herregud. Garanti ett år läser jag på lappen. Kan aldrig stämma, tänker jag. Gå in på försäljarens hemsida, OBH Nordicas hemsida... Konsumentverket. Tjena macarena, olika bud i varenda delstat.

Allt slutar med att jag sitter på Rådrummet. Med Ulf. Ulf var (är) en ganska snygg man som hjälper konsumenter. Jag skulle skriva ett brev. Det var Ulfs råd till mig. Sen ändrade han sig och sa att, man behöver ju faktiskt inte skriva ett brev. Det räcker om du går dit och säger det muntligt. Den är det allt det här med handhavandefel. När skulle jag kunna ha haft sönder den? Det tål att tänkas på. Har ju använt den på samma sätt sen jag köpte den. Ett hårt liv för en krullig människa som jag.

Hoppas den lagar sig själv. Eller som elektrik'örn sa "njaaa... det kan ju vara nåt fel på temorstaten vettu". Ibland måste man låtsas att karlar är bra på sitt ämne.Då ska man fnittra lite och säga "Tihi, jaaa.. såå måste det va. Du är så duktig!".

Egentligen skulle jag nog ha åkt till sjukhuset och sytt mig i tummen igår. Jag skar mig. På matkniven. Det är apdjupt och ser ut som att det vägrar läka. Jag är inte klantig egentligen.

Kaffe vore nog inte fel. Bjuder på en bonusbild, flytten till ära!

image1

För att jag inte ska på kent på lördag. Nu kan ni sluta fråga. Once and for all. Som di säger i amerikatt.

Puss!

Stefan Ljungkvist - Morfar har berättat

För att mormor skulle ha fyllt år i förrgår. Morfar och världens coolaste gammelmoster skulle ha fyllt år den femte mars. Farfar fyller år den femte mars. Han är dretgammal och bor Göteborg med en ondskefull fru.


Ser du snoret?

Femhundrafemtionio.

hogie är sjuk. Tänkte att det var väl som fan att allergin redan har slagit till. Det är priset man får betala när man längtar efter sommar så fort det slår över till september. Vi förorenar skiten så vi får sommar året runt. Men serdu, det slog fel och nu kommer vi att få leva som britterna resten av livet. Men det var inte allergi. Jag beskyllde, som den svensk jag är med knuten näve i ficka, alla på redaktionen för att bära på någonting som mina 80-talsgener inte klarar av. Så är det en förkylning. Tji fick jag. En förkylning som inte riktigt vill bryta ut. Den jävlas med mig. Varför? Vet inte. Synd att jag tror på karma. Synd att jag inte kan komma på vad jag gjort för fel.

hogie: Jag kommer inte idag.
Chiefen: Nej, förstod det. Jag såg att du var riktigt förkyld igår.

Det känns bra. Att man kan se att jag är förkyld. Har jag snor i ansiktet? Allt skulle kännas så mycket bättre om han hade sagt att han hörde det. Min astmamedicin är slut och jag ska inom ett par timmar ringa till mina föräldrar och beklaga mig. Jag lever under tycket att det är deras fel att jag måste leva med det och det är därför de som ska stå för allt som har med det att göra. Det ligger alltså på dem att införskaffa mediciner till mig så jag inte trillar av pinn av andnöd. För det vill de väl inte ha på sitt samvete?

Annars har veckan varit förbannat fin. Ett av mina arbeten hamnade på gårdagens etta. Kändes bra att kliva in på redaktionen och se mitt foto uppsmält på tjugogångertjugo på tidningens etta. På en höft. Det gör liksom att det känns bra.

Snart kommer Håkans snart kommer Håkans snart kommer Håkans. Snart kommer boken om Håkan snart kommer boken om Håkan snart kommer boken om Håkans texter. Tjugosjätte mars och slutet av mars. För sent för edelweiss. Texter om ett popfenomen. Förhandsboka.

röken har startat en kampanj. Eftersom det är hennes gamla arbetsplats jag är på så har hon fortfarande kontakt med de som jobbar där. Hon hetsar dem till att få mig att skaffa körkort. Skickar mejl till dem där hon skriver att de ska skicka ut mig på långa cykeljobb så jag förstår att jag ska skaffa körkort. Riktigt så funkar det ju inte. När det gäller vissa saker har jag har en femårings psyke, och gör man så.. Då vill jag ännu mindre ha det där körkortet.

Idag ska jag gå ut. Jag ska försöka att inte snyta mig mer. För min näsa kommer kanske att ramla av om jag gör det. Till helgen ska jag spela biljard och dricka öl med Sofia. Jag ska inte gå på kent. Jag har insett att kent... Det är den gamla kärleken som faktiskt rostade. Det kan kvitta. Så länge jag kan sätta på en platta med dem när jag vill så är jag nöjd. Nu ser jag mest av allt fram emot Johnossi på Koriander den fjärde april. Indeed samma dag som Turboneger, men de har jag sett förr och Johnossi är så vansinnigt bra SÅ INGEN FÅR FANIMEJ MISSA DET. Den tionde april är det Florence Valentin och den här gången är det sant. Inget ljug. Tionde april.

Puss!

Hästpojken - Caligula

För att jag verkligen älskar det. Jag mår lite dåligt över det. Men det görs ingen sån musik längre. Go götet!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0