Vem gjorde bullfest?

Sjuhundranittiofem.

Man får egentligen inte lyfta på duken när det jäser. Har mamma Mård sagt. Men det är ju så spännande! Jag tänker också att hon sa så för att hon tyckte det var äckligt med barnfingrar bland bullarna. Fast nej. Hon brukar ha rätt när det gäller bak och mat och gardiner och golv och sår och sömnad. Det är allt bra konstigt med mammor. Vilka konstiga saker de kan.


Mmmm. Büllar für alles. Mest för mig. Och Chrille då. Och ni andra som tar er förbi.

Puss!

Artist som jag inte vet - Bullfest bullfest hela dan

För att det kommer bli det. Eller det är det.


Bullarna blir bruna i pannan

Sjuhundranittiofyra.

Taskigt att bara hoppa av Oasis sådär. Det gör mitt liv surt. Idag bakar jag bullar. Hoppas jag blir glad av sockerchocken. Hoppas någon i familjen köper med majskolvar från Lillerud.

Det är ju inte så att jag tänkte att det aldrig skulle hända. Men eftersom bröderna Gallagher är maniska i pengar så hoppades jag väl ändå på några år till. Å andra sidan så sa Noel Gallagher att Oasis minsann aldrig skulle göra en förnedrande pengako som en samlingsplatta är. Det gör bara idioter som inte har kreativitet nog att skriva nya låtar... Men så kom Don't stop the clocks. Och nu har Noel Gallagher, till slut, bestämt sig för att nu är han tamejfan trött på brorsan. Undrar när de återförenas....? För det gör väl ändå bara förnedrade pengamaniska band...?


BuntBandsBarbro älskar sina buntband. Idag räknade hon dem. Hon har minst fem stycken. Fyra små och ett stort. Det stora är roligast, för det är så svårt att bära när det är apport.


Stalin älskar sin nyckelpiga som är indränkt i kattmynta. Han klår den och sen flår den. Nyckelpigan verkar lika lycklig ändå.

Under veckan betämde jag mig för att jag inte vill vara med i Naturskyddsföreningens styrelse längre. Mer skoj och mindre skitprat och trååååkiga saker tycker jag det ska vara om man ska orka med styrelsearbete. Så nu har jag bestämt mig för att under hösten lägga ned extra mycket tid på Hälsofrämjandet. Det som är kul med HF är att vi som jobbar med det nu är födda under fyrtio-, femtio-, sextio-, och åttiotalet. Jag sa att vi inte skulle anstränga oss för att hitta en sjuttiotalist. De är för lata för att bry sig om ideellt arbete. Sant. Motbevisa mig då. Roligast är Berit som är fyrtiotalisten. Hon ser ut som mormor och har en jättekonstig dialekt. Hon kan använda slagruta och pendel och tror att det fungerar till allt.


Stalin skulle behöva en slagruta så han kan hitta vatten. Hans favvo.

Imorrn ska jag till tandläkaren igen. Hoppas att de inte vill skölja mig igen. Vill de det så måste jag kanske gråta. Och begära att få en leksak ur lådan. Jag skulle välja en ring.

Puss!

Weeping Willows - Call me anything


För att Presence är så konstig. Magnus Carlson borde nog inte göra plattor när han är kär.

Inte bra, tycker jag

Sjuhundranittiotre.

Jaha. Nu ska jag sluta lyssna på musik. Tack så mycket, Noel Gallagher.

Puss!

Oasis - Dont look back in anger

För att det kommer han ju göra trots att han skrev den. Gringöbbe.


Inihelvetesjävlaont

Sjuhundranittiotvå.

Det gör så inihelvetesjävlaont. Det var köttfickan över visdomstanden. Precis som det var på den förra tanden som ville upp. Kan ni inte bara ta bort dem? bad jag. Men nej, det fick vi se om några år. Jag är så ung så... Om sex år blir det aktuellt om det någonsin blir aktuellt.

hogie: Men när jag hade Gunnar så ville han ta bort dem för flera år sen...?
Tand-Per: Jaha... Ja du ser! Han kanske hade någonting i det!

Eh, ja? Nåväl. Han fick väl köra ned sin spruta och gegga omkring. Det gör så ooooont. Den här gången var sju resor värre än när jag gjort det de andra gångerna. Jag fick göra det ett par gånger med en annan visdomstand. Ta bort dem, kanske? Enligt honom så gör det så inihelvetesjävlaont nu för att den är på väg upp. Den har ju varit på väg upp i flera år... Varje gång jag varit hos tandläkaren (jag går en gång om året) så säger de "Jaha du! Dina visdomständer är på väg upp!". Hur många år kan det ta?

Jag ska snart gå hem och gråta. Eller inte. Det gör så ont så man inte vill gråta, utan man är mest bara arg. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr liksom. Och borsta tills det blöder. Galning! "Du måste borsta hårt! Så hårt att det börjar blöda!". Det låter bra. Inte ens värktabletter sa de något om. Bara blod och smärta.

Förresten så tror jag inte han är HOMOSEXUELL. Lite gay. Men jag tror mer att han bara bejakar sin feminina sida.

True Blood? Jag vet inte. Jag gillar ju när det är töntigt och sci fi... men.. Det ballar ur. Får ge't några avsnitt till.

Huuuungrig... Jag kommer aldrig kunna äta fast föda igen... Det är så synd om mig! ÄLSKA MIG!

Puss!

bob hund - Düsseldorf

För att jag inte orkar tänka.

Det gör förbannat ont, till och med

Sjuhundranittioett.

Jag har ont i min mun. I min käke. Nu fick jag nog och ringde tandläkaren. Jag skyllde på en visdomstand. Kanske att det är visdomstanden också men till slut så....

hogie: Mjaaa.. mjoo.. jag har ju en bettskena... kanske att jag ligger och pressar på natten...?
Lotta Tandsköterska: Använder du den då?
hogie:.....nej...
Lotta Tandsköterska: MEN JESSICA!
hogie: Den är ju läskig! Tänk om den åker ner i halsen!

Och så vidare. Hoppas det är därför. Hoppas att jag inte måste skäras i tandkött och grejer. Har ni testat en bettskena nån gång? Jösses. Den första jag hade var gjord av hårdplast. Ja, hårdplast. Nu kan ju tänka er hur skönt det var. Efter några år fick jag en i nåt mjukt material. Men ändå. Hur skönt är det? Inte ett dugg. Dessutom intalade jag mig att de hittade på att jag låg och tuggade på nätterna. Nu känner jag att det kanske inte alls var hittepå. Jag vet inte ens var bettskenorna är. Kanske att jag har slängt dem. Den hårda vet jag att jag har slängt. Jag hatade den och jag har för mig att jag begravde den djupt under jord.

Min tandläkare hade slutat så jag skulle få gå till någon annan. Tur. Den tandläkaren jag fick efter den jag alltid har haft var ung och ganska snygg. Det vill man ju inte att ens tandläkare ska vara. Tror att jag ska till Tårds tandläkare imorrn. Tård säger att den tandläkaren är bög. Undrar hur du vet det....?

Nu ska här göras utskick.

Puss!

Tutankamon - Have you ever been in love

För att den inte är med i introtävlingen.

Är det inte Stalin så måste det vara potatisen

Sjuhundranittio.

Igår när jag skulle koka potatis så tyckte jag att det var någon som skrek. Det är nog Stalin, tänkte jag. Men det var det inte! Det var en potatis. Gör det inte... gör det inte... sa han och grät. Klart jag inte kan koka en sån här fin potatis.


Titta så han gapar. Mest gillar jag hans hockeyfrilla. Det är lite extra långt i nacken.

Jag har under nån veckas tid pysslat med Projekt Stalin. Jag tycker att vi ska döpa om Gibson till Stalin. Gibson är ett kräk helt enkelt. Han hatar alla som inte gör som han vill, han vill bara ha en speciell typ av mat. Framförallt så hatar han Barbro och älskar att stjäla hennes mat. Han är dryg, fet och grinig - Stalin. Christian säger att det inte går för "Gibson är faktiskt en vuxenkatt nu och han vet att han heter Gibson". Pffft... Det spelar väl ingen roll? Med lite träning så går allt.

Idag är jag nästan ledig. Det tycker jag är bra. Därför bjuder jag på en extra bonusbild där jag vaktar ravinerna i Kil.


Det är viktigt att sära när man vaktar.

Idag har jag dejt med Sofia! Tjoho!

Puss!

Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

För att jag beställde ett armband igår av coola Matilda Salmén med Hurricanehyllningstema.

Han hade rätt, den gamle mannen

Sjuhundraåttionio.

Han hade rätt. Jag måste visa vem som är vuxen. Jag måste sätta ned foten och slå näven i bordet. "Jag kommer klockan nio!". Yeah right, tänkte jag. Nu är klockan snart elva och fortfarande är hon inte här. Man kan helt enkelt inte lita på kiddon med sommarlov. Då åker jag snart till återvinningscentralen.

Igår gick jag ut och sprang. Tänkte att, herregud, hur ska det gå nästa vecka när jag ska börja träna igen? Kommer jag dö på fläcken eller kommer jag att flåsa ihjäl mig? Men det gick helt okej med springet så det kommer nog gå halvdant i alla fall. Jag glömde min knäprotes så jag var lite rädd när jag sprang. Kanske att jag såg ut som en stelopererad. Jag tänkte liksom... Tänk nu om knäskålen slänger sig till baksidan av benet, då ligger jag här och vrider mig av smärta... utan telefon... Vem skulle våga gå fram och hjälpa någon med ett missbildat ben? Jag skulle minsann inte göra det. Samtidigt som jag litegrann känner att jag helt enkelt får skylla mig själv. Jag har ju fått en protes av en anledning. Inte för att jag inte brukar använda den. Jag glömmer den en gång på hundra. Ungefär. Platsen som min träningsvän (med start på tisdag. Ja, det var måndag först, men jag ska göra saker hela måndagen) ligger fortfarande vidöppen. De intresseanmälningar jag har fått har varit väldigt svaga tycker jag. Visa mer entusiasm annars sållar jag bort dig.

Det händer bra grejer under hösten. Jag som älskar hösten! Mew och Moneybrother tycker jag är fint. Även om Moneybrothers senaste var bortkastade pengar känner jag. Har lyssnat på den kanske... tre gånger. Men han är bra live, den där Anders. Och Muse förstås. Har kommit på flertalet vänner som kan vara intresserade. Martin till exempel. Miriam till exempel. Marcus verkade inte så intresserad av Eros Ramazzotti, men verkar desto mer intresserad av Mew. Det är fint.

Återvinningscentralen var det. Egentligen borde jag inte göra det. Men eftersom kiddon med sommarlov inte verkar vara att lita på så är det lika bra att göra det. Så är det gjort.

Puss!

Fever Ray - Triangle Walks

För att jag ibland tänker på hur jävla fantastiskt det var på Arvika.

Du måste visa dem vem som är vuxen

Sjuhundraåttioåtta.

Det finns alldeles för många som ljuger. Det är alldeles för många som ljuger och som tror att andra inte ska märka något. Det är konstigt. Jag tror att jag kanske har en lögnarradar. Sluta ljug! Det funkar liksom inte.

Nu ska jag snart gå hem. Är lite orolig för att Barbro ska ha bitit hål på nätet och kastat sig ut. Hon satt och gnagde på det imorse när jag skulle gå. "Gör det inte!" sa jag till henne, men jag har lite svårt för att lita på Barbro.

Puss!

bob hund - Bli aldrig som oss, bli värre!

För att ordförandegubben sa att jag var tvungen att vara vuxen. Sen skrattade han och sa "de får göra va fan de vill med den där lokalen". Han är rolig.

Jag aeger dig

Sjuhundraåttiosju.

Lunch är en bra sak tycker jag. Lunch är bäst de dagar då jag har med matlåda. Det hade jag inte idag. Vad är det med att de trycker ned ett kilo pasta i pastasalladerna? Frukt är bra.

Introtävlingen. Jag äger dig. Som Isac skulle ha sagt.

På lördag har vi vår nyktra och gröna festival. Affischen är ful som stryk men jag hoppas att det kommer folk ändå. Bra att det är Sicket attans röjj samma dag... Not. Vilken total miss. Men det kommer blir grymt bra ändå. Jag fick ju min vilja genom att flytta det till museiparken i alla fall. Kom vettja! Huvudakten är Maud Lindström och bara det är ju fint som smör. Speciellt för er lesbianer. Ni brukar ju gilla henne.

På lördag ska Christian på trettioårskalas. Jag sa "nej, jag vill inte följa med". Jag tycker att Christian kan ha några vänner för sig själv. Dessutom känner jag alldeles för många som fyller trettio i år så det räcker med er. Jag undrar varför alla som är ihop tycker att man måste sitta ihop och följa med på allt som den andra gör? Man kan faktiskt göra saker själv och ha vänner som är ens egna och inte bägges. Det tycker jag är bra. Men när man är så gammal som Christian är då ska man sitta ihop och gifta sig och köpa hus och skaffa barn. Jag kanske vill ha en hund. En liten taxvalp. Taxar... Vilken rolig ras. Ner i grytet med dig!

Undrar om jägaren som vi träffade i Kil i helgen hade en grythund med sig. Antagligen inte. Vafall, har du varit i Kil?! undrar flera av er nu. Stämmer. Mer information om detta kommer inom en snar framtid. Jag kan säga att det innehåller en stor besvikelse, fina foton och en dam som skrek "SKÖJJE'LU ELLÖR?!".

Ikväll är den en fin dokumentär om Coldplay. Missa inte det!

Puss!

Wilco & Feist - You and I

För att jag gillar både Wilco och Feist och tillsammans blir det ju nästan ännu bättre.


Ibland är det svårare än andra gånger

Sjuhundraåttiosex.

Det hela började bra. Jag har glömt portkoden och pinkoden till telefonen. När jag kom hit i morse upptäckte jag att jag hade glömt datamaskinen. Tur att det inte är långt hem. Nu finns det små lappar överallt (som vanligt alltså) med allt som ska kommas ihåg. Jag tror att allt detta betyder att det var en bra semester med tema förträngning.

Men jag vet inte än hur det blir det jobbet. Om jag får vara kvar eller inte. Det kom in en tant som sa "jag hörde att du får ha kvar jobbet, att du ska ha tjänsten Värmland/Örebro". Okej. Bra att du vet det men att jag inte vet någonting. Tanter... Det kryllar av dem. Jag vet i alla fall att jag får jobba året ut, enligt kongressbeslutet. Det är bra. För det kryllar ju inte av jobb. Och att arbeta med barn på dagis är tydligen inte accepterat av Tård. Hittade ett gammalt inlägg där jag hade bestämt mig för att sluta plugga i Skövde och Tård hade vrålat "Vad ska du göra då?! Du kan ju inte springa runt och passa barn hela dagarna!?". Roligt sagt. Som att dagispersonal är lite mindre värda än alla andra. Det kanske är därför jag aldrig fick gå på dagis? Tur är väl ändå det, då kunde jag ju både skriva och läsa när jag var fyra år. Allt tack vare en mormor. Och kanske också en farmor.

Jag har tänkt att jag kanske skulle bli sjuksköterska eller fritidspedagog eller miljövetare eller kanske att jag skulle bli... journalist? Det är ändå något jag kan. Det är svårt att vara tjugofyra. Christian har lovat mig större bröst, jag kanske kan bli porrdrottning? Sälja min kropp. Det borde vara ett ganska bra och enkelt jobb. Då måste jag nog ha längre hår. Jag kanske kan bli porrdrottning om ett par år. När mitt hår har växt lite.

Nu undrar jag hur mitt körsbärsträd som bor vid sommarstugan ser ut. Men dit törs jag inte åka. Där bor ju Ponnyn.

Puss!

Boomfunk MC's - Freestyler

För att den gick på radion i morse och för att jag alltid har den på hjärnan. Jag vet, det är jätteknäppt.

Jag heter Filippa Bark.

Sjuhundraåttiofem.

Hej då semestern. Du var en fin vän.

Puss!

Spice Girls - Goodbye


För att det är så sorgligt. The times when we would play about, the way we used to scream and shout. Never dreamt you'd go your own sweet way...

Dom säger att du är kall som is men ingen har sett hur du lyser och sprakar när vi släcker och låser in oss och är nära

Sjuhundraåttiofyra.

I dag ska bli dagen när jag fångar dig. I dag ska bli dagen när du, du blir min. Du tror ingen ser men jag har sett dig och vet att du längtar bort och jag må vara luggsliten och skev men aldrig fel. Jag ska slåss i dina kvarter, dansa gata upp, gatan ner, jag ska skrika ut ditt namn, så alla vet. Jag ska slåss i dina kvarter, dansa gata upp, gatan ner, jag ska bygga oss en sol i luften och dina drömmar ska jag bo. I dag ska bli dagen när jag välter dig. I dag ska bli dagen när du kysser mig. Och vi har väntat för länge och saker har kommit emellan men aldrig mer jag ska skrika så högt att änglarna ramlar ner. Kom som du är kom vackra kom. Vi träffades liksom på chans på nåt sätt ramla vi in i varann och tänk att något som jag trodde var så svårt kunde vara så lätt. Vi träffades liksom på chans två katter i skydd ifrån regnet nånstans och aldrig har kärlek drabbat mig så och jag vet jag är hopplöst svår ibland men aldrig aldrig att jag tänker låta något ont hända dig jag håller dig hårt tätt intill mig genom regn och blåst oIngen vind kan blåsa omkull oss nu ohooh Dom kan kalla oss fula men aldrig för grå Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss Jag vet en pojke som är så blek, att han gör ont att titta på mager, kantig med höjda axlar och randig tröja och hår som inte sett sin gamla råttfärg på tusen år och han har en flicka, rultig och glad och så kär att hon nästan spricker Och hon skriker - Du är det sötaste som finns Och jag, jag älskar att du nästan ramlar omkull av minsta vindpust. Men ingen vind kan blåsa omkull oss nu, dom kan kalla oss fula men aldrig för grå. Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss. Jag vet en flicka som är så lång, att hon kan röra vid stjärnorna men ändå går med krökt rygg och känner sig minst av alla. För hon kallas flaggstång och gråter på platser så tysta och trånga. Men ingen ser vad jag ser, hon är vacker som en ängel där hon dansar i sitt rum Till sånger om brustna hjärtan och drömmar gjorda av glas Oh, sötnos din kärlek kan dom aldrig plocka ner. Men ingen vind kan blåsa omkull oss nu, dom kan kalla oss fula men aldrig för grå! Och vi går hjärta mot hjärta mot solnedgången som vi har byggt med papper och med lim, och den här världen kan ingen ta ifrån oss alltid alltid att jag kommer vaka över dig genom mörkret jag leder dig jag finns i varje steg du tar så du behöver aldrig mer vara rädd. Ingen ser och ingen vet hur du lyser och hur du fångar upp min skugga när jag är svag. Och hur jag älskar att vakna upp bland dina blonda lockar. Aldrig aldrig att jag tänker låta något ont hända dig jag håller dig hårt tätt intill mig genom regn och blåst och alltid alltid att jag kommer vaka över dig genom mörkret jag leder dig jag finns i varje steg du tar så du behöver aldrig mer vara rädd och alltid alltid att jag kommer vaka över dig genom mörkret jag leder dig jag finns i varje steg du tar så du behöver aldrig mer vara rädd.  När du gråtit dig torr, när du slagit dig blå och när du ramlat omkull. När känslan att ingen förstår dig är mer än du kan ta. Ligg då kvar, för det är okej att vara svag. Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten. Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen. Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad. När du tappat dig helt, när du släcker om natten och tystnaden i ditt rum känns så stor att du inte kan andas blunda då hårt och viska att "allt, allting kommer bli bra". Kom kampsång, kom kärlek till dom, som saknar nån om natten. Kom kampsång, kom längtan till dom, som tappat den på vägen. Kom kampsång, kom mod och passion till alla oss som ramlar och famlar igenom livet på jakt efter något men inte vet vad.

Puss!

Lasse Lindh - Nu när du har mig förlorar du mig aldrig

För att det är tur för mig att Lasse Lindh finns.

Det var väl dumt gjort

Sjuhundraåttiotre.

Senaste projektet. Tema denna sommar; reuse reduce recycle.

Nu kom tröttheten. Jag har väntat på dig. Det kändes korkat att gå upp kvart i åtta en semesterdag. Nu slår det tillbaka, minsann.

Puss!

Neil Young - The Painter

För att jag har målat i dagarna två. Och för att Neil Young tycker att cedeskivan är ett jävla hittepå. Du är ett jävla hittepå, Neil Young!


Här går vi på saker

Sjuhundraåttio.

Chrille: Men... Kan du inte bara låtsas att du är sjuk?

Lång tystnad och en tom blick från hogie.

hogie: Det kanske man kan. Men det är ju inte rätt.

Så långt tänkte inte jag. Det betyder att jag är en bättre människa en Christian. Fejka att man är sjuk för att slippa jul. När man kan vara sjuk på riktigt och verkligen missa julen - utan lögner!

Roligast idag var på ICA Annika där en tjej i ICA-dräkt (nån slags långärmad t-shirt och fleeceväst) rusar mot mig, vrålar (ja, hon vrålade) ett "HEJ!!" och börjar plocka bland frukten.
ICA-tjejen: DET DÄR ÄR DET VACKRASTE LINNET IDAG! säger hon och pekar frenetiskt på mina bröst (linnet?)
hogie: Ja... tack då. Brysselspets, det heter Brysselspets, säger jag stolt och pekar på spetsen
ICA-tjejen: OOOOH! Det var ett vackert namn också! sa hon och nickade så jag trodde hon skulle bryta nacken.

Det är fint när jag kan gå på ICA (gå på, det är värmland det här) och göra personalen så glad med lite brysselspets. Jag vet faktiskt inte om det heter brysselspets på riktigt. Det var Mona som sa det och jag tror alltid på allt folk säger. Hon har ju jobbat med tyger så nåt borde hon veta. Enligt wikipedia så är brysselspets en spets sydd av spets så egentligen kan det nog vara vad som helt... En spets sydd av spets... Då tänker man; oooookej.

Puss!

Håkan Hellström - Hurricane Gilbert

För att jag känner mig lite deprimerad.

Jag är bäst, ingen protest

Sjuhundrasjuttionio.

Igår vad det Packmopeder. Det var fint, så klart. Två favoritgubbar på samma scen. Först var det väldigt konstigt... Kändes som att alla på scenen hatad sitt liv och önskade att det var någon helt annanstans. Men efter nån timme så släppte det. Jag fick dock höra varken Här kommer natten, En kärlekshistoria eller Pojkar, pojkar, pojkar. Lika glad för det var jag, men gladast var nog Anders Glenmark. Som körde på säkra kort. Damerna (och Larsa) blev ju nästan lite otäckt glada när han spelade Mare Mare.

 

Tanterna var så läskiga att jag inte vågade gå fram och ta kort. Kanske att jag får åka till Grums imorrn för att få en bättre bild (och för att få höra Kärlekens tunga?).

Det var en man som hade gått fram till Chrille Krök och önskat Somliga går med trasiga skor... Undrar om en full en tycker att Chrille Krök ser ut som Pugh när han sitter vid mixerbordet.

Roligt igår var... Jag insåg först efteråt att det faktiskt var väldigt kul. Och konstigt gjort av mig. Vi var i hamnen och jag satt ensam när de andra var till baren. Då kommer en kille gåendes emot mig och allt jag kunde tänka var "neeeheee..neeeheej... jag orkar inte". Så precis när han stod framför mig och höjde flaskan i ett hej så la jag mig på bordet med ansiktet i armarna. Lite som att jag tänkte att "ser jag inte honom så ser han inte mig". Men inte fick det honom att inte prata med mig. Han kanske skulle ha haft en eloge för att han försökte trots att jag försökte spela död. Han backade dock när jag sa att jag luktar äckligt och är kort (vad som verkligen fick honom att gå var när Larsa kom och han sa "Din farsa är gigantisk!". Jag försökte förklara att Larsa inte är min farsa, men han stod mest och såg rädd ut).

Idag har Madde Hagman fyllt trettioett år och vi åkte för att köpa en bubbelvattenmaskin. Jag ska köpa kaffemuggar åt henne också, sa jag. Mård tyckte att jag gött kunde ge henne det i julklapp. JULKLAPP. Vilket hittepå. Här får ingen nån julklapp. I år ska jag gå ut barfotan i snön innan jul så jag ligger nedbäddad i influensa.

Nu kommer han. Kröken.

Puss!

Eldkvarn - Du är bäst

För att jag är bäst.

De är två som gjort'et. Eller en dam.

Sjuhundrasjuttioåtta.

Etthundrafemtio sidor av Kepler avklarade. Cirkus fyrahundra kvar.... Hittills är det den bästa sommardeckaren jag läst. Antagligen för att den är varsamt utvald. Förut har jag bara tagit något felköp som stått och dammat i bokhyllan. Men det är spännande. Den får mig att tro och hitta på saker hela tiden. Den handlar om hypnos också, jag är ju en sucker för hypnos. Jag spenderade en halv termin med att lyssna på en besatt lärare så det vore konstigt om jag inte lärde mig nånting.

Nu duscha. Pröpp.

Puss!

Weeping Willows - While Im still strong


För att det är den som är på.... där ute i vardagsrummet.

RSS 2.0