Fin gröt till frukost

Sexhundranittionio.

Hoppas och hoppas och hoppas på att Tiger Lou får in fler speldatum i sverige. De är lätt med på min topp-tio-bästa-banden-i-världen.

Uppenbarligen bråkar Youtube med mig så... Tiger Lou - The Loyal.

Roligt är också att Mando Diao faktiskt har gjort en låt som jag gillar. Det gillar vi! Nu gillar vi Mando Diao litegrann.

Mando Diao - Gloria

Det var det. Fin gröt.

Puss!

Tiger Lou - Oh Horatio

För att det är riktigt jävla bra skit.

Pörrtidning och Tip Top

Sexhundranittioåtta.

Väldigt länge har Christian pratat om Cats och jag har skrattat med för jag har trott att han har menat en tidning om katter. Varför? För att jag skämtar väldigt ofta om kattidningar. Häromdagen visade det sig att det var ju inte alls en tidning om katter som han har skojat runt om. Så klart att det var pörrtidningen Cats. Christian är svensk och livrädd för en del saker. Bland annat saker som har med sex att göra. Han vågar nog inte ens köpa kondomer. Vi var på Bergvik och en utmaning ägde rum. Utmana mig och jag gör't.

Christian: Går du in nånstans och köper Cats så köper jag en glass till dig.
(Jag vet inte varför han erbjöd mig en glass... men för det första är ju en pörrtidning dyrare än en Tip Top. För det andra så är jag rätt korkad som inte krävde något mer? Å andra sidan kände jag att det skulle vara värt kassörens min.)

hogie: Klart jag gör.

Så jag gick in på Hydro och köpte ett nummer av Cats och mannen som stod i kassan höll på att dö. Får man inte köpa pörrtidning om man vill? Kanske att han blev förvirrad över att jag var tjej och köpte ett nummer av Cats. Men det var ju helt klart värt det. Christian fnittrade som en liten flicka, jag fick en glass och mannen på Hydro tänker säkert på det dagligen. På ett o-snuskigt sätt. Hoppas jag.

Är det någon som vill ha ett nummer av Cats så kan du få köpa det av mig för en tjuga. Det är en väldigt konstig tidning och jag vet inte riktigt vad man ska ha den till. Runkar män verkligen till porrtidningar? Allt jag lärde mig av den var att i Danmark använder män antirynkcréme på snoppen.

Idag ska jag till Filipstad och imorrn ska jag till Råda. På söndag ska jag sova.

Puss!

Lasse Lindh - Jag ska slåss i dina kvarter

För att jag hoppas fortfarande att han nån gång kan få bli stor och känd.

Flatan och haren

Sexhundranittiosju.

Idag skulle jag egentligen åka till Vänersborg. Men klockan nio igår kväll kom någon på att "det är nog ingen idé att ha ett årsmöte". Det ställer till kaos för mig och jag lider för tillfället av lätt panik. Men det löser sig. Klart det gör.

Det händer ju roliga saker också. Som att haren Christian till slut tackade ja till att vara ljudtekniker på Rocky Horror. Att han ens funderade på att säga nej. Helt tokigt. En annan rolig sak var att jag igår gick in på Statoil och sa "HAR NI LOTTER?!". Hoppas att han tyckte att jag verkade desperat. Jag vann trettio spänn. Jag kände mig på att det var vinstdags för mig. Att jag köpte lotter för en hundring är en helt annan sak. Jag sa ju att jag skulle vinna. Det gjorde jag ju. Fast jag förlorade desto mer. Men det har som sagt inget med saken att göra.

Helgen kommer att bestå av resande och årsmöten. Det ska bli kul. Även om jag hade behövt en mjukstart med årsmöte idag.

Kronprinsessan och Daniel ska gifta sig! Gud vad bra. Som jag har längtat. Mest hoppades jag på att uttalandet igår skulle handla om att de hade gjort slut och att Victoria skulle komma ut som flata. Tji fick jag.

Puss!

Maia Hirasawa - South Again

För att radioprataren sa Maria Hirasawa.

Sean ditt fån

Sexhundranittiosex.

Sean Penn fick en Oscar! Milk, som jag har längtat efter. Det tycker jag är fint. Mmm, Sean Penn...  Fint är också att Slumdog Millionarie vann åtta gubbar. Åtta stycken! Benjamin Button fick i alla fall ett par stycken. Sjukt snygg film.

Jag har fått en MP3-spelare av Christian. Han är snäll. Precis var jag behövde. En ny MP3-spelare. Taaaaack!

Puss!

kent - Vy från ett luftslott

För att det har varit mycket prat om luftslott senaste tiden.

Spring tills du kräks

Sexhundranittiofem.

Det är superdupertråkigt att inte ha internet i baracken. Kanske att det måste fixas. Imorrn hade jag gärna velat ha mobilt bredband när jag ska åka tåg i massor av timmar och ännu fler timmar på fredag.

Idag måste jag till exempel städa. Vet ni hur mycket sand och grus det blir på golvet i en barack? Mycket. Idag måste jag till exempel packa en väska med träningskläder för inomhusbruk. Det tycker jag är spännande. Hoppas vi ska spela basket. Eller innebandy. Eller fotboll. Det vore det bästa. Om vi ska spela fotboll. Det tråkigaste vore om vi ska göra cooper- eller beep-testet. Varför skulle vi göra det? För att det vore oväntat. Jag minns när jag var bra på både cooper-testet och beep-testet. Det var flera år sen. Med betoning på flera.

Christian orkade inte vänta utan stängde av konsolen fast den inte hade sparat klart... Så nu är allt vi har gjort i Guitar Hero borta. Hm.

Puss!

Thåström - Kärlek är för dom

För att jag väljer kroumata framför Thåström.

Då får du vet hur mång pärlan dä ä i

Sexhundranittiofyra.

Hagfors. Vilket ställe. De pratar så roligt så jag nästan inte kunde prata med dem utan att skratta. Inombords vred jag sönder mig av skratt. Ropen skalla - mer Hagfors åt alla! Att det gick dåligt var ju en annan sak.

Igår hade jag faktiskt behövt en Powerpoint. Inte riktigt, men nästan. Hade jag varit någorlunda förberedd så hade jag kanske inte blivit röd i ansiktet. Oförberedd inför trettiofem-fyrtio vuxna anti-knark personer kändes sådär men nu har jag förhoppningsvis lärt mig till nästa gång. Egentligen vet jag inte riktigt vad jag gjorde där ändå så det spelar kanske ingen roll.

Idag handlar det om smeknamn på Christer i P3. Jag borde kanske ringa in och berätta om hogie. Så många gånger jag fått frågan och så många gånger jag fått förklara. En gång sa jag "kan ni inte sluta kalla mig för Hogie nu?". Men det gick ju inte. Så jag får väl leva med det. Roligast var fröken i högstadiet som sa det på brittisk engelska "vad tror du Hooogiee?". Vad tror du Helen? Som hon på vädret. Helen. På engelska alltså. Helene var faktiskt engelskafröken (hon propagerade stort för den brittiska engelska och gillade inte amerikanska). Men hogie som i en riktig hogie, och inte en Jessica-hogie, är ganska superamerikanskt.

Nu är jag sjukt schleten i hövve. Vaknade trettiofem gånger av att Barbro står och slickar mig i ansiktet och vill att jag ska klappa på henne. Mitt i natten. Jag hörde att Christian skrattade när jag vrålade "DU SKA DÖ DIN JÄVLA KATT!". Men efter en stund av mitt skällande efter katten blev han knäckt och slängde ut Barbro. Ja det var ju skönt att jag fick sova en timme när jag skulle köra bil hela dagen idag. Tur att de pratar roligt i Hagfors annars hade jag nog varit helt knäckt nu.

På torsdag åker jag till Kuggavik! Det är spännande tycker jag.

Puss!

Bo Kaspers Orkester - Dansa på min grav

För att det var evigheter sen.

Han med tatueringen

Sexhundranittiotre.

Maria kommer in med sin Göteborgska och skrämmer mig med ett "Är du förberedd?" och ett efterföljande "Sist hade de med sig powerpointpresentationer och grejer!". Kanske jag kan agera en powerpointpresentation om det behövs...?

Nåväl. Man kan inte förbereda sig så mycket när man är trailertrashpeople. Jag har i alla fall börjar förbereda för ett inflyttningsparty. Jag vill bjuda: hon som jobbar på ICA Hagahallen som alltid hängde på bingon när jag jobbade där, hon som jobbar på ICA på Våxnäs "Hej jag heter Annica. Jag jobbar på frukt och grönt", Gerd (som egentligen heter något annat), han som jobbar på Nöjesbutiken som har en rolig tatuering. Ja på tal om det.
hogie: Vilken fin tatuering du har!
han på Nöjesbutiken: Tack! Det brukar låta tvärtom.
hogie: Det ser ut som något från Lars & Maxim i Herman Hedning.
han på Nöjesbutiken: Ja jag vet vilken du menar...

Och så vidare. Efter vårt samtal kom jag att tänka på... Tänk om det är han som ritar Lars och Maxim?!

Nu måste jag tydligen gå.

Puss!

Name the pet - Get on the bus

För att den var på radion nyss. Fantasi.

Svenne och Lotta. Svenne och Ebbot.

Sexhundranittiotvå.

"Är det tystnadsplikt i det här jävla programmet eller?! Får man inte säga som det är?!". Jag får inte nog av det senaste avsnittet av Mammas nya kille, så roooooligt!

"Jag börjar gråta! Grattis! Hoppas du är nöjd inombords!"... Roligast är när Bengt säger: För alla er som undrar vad som händer så sitter Katla under mixerbordet här i studion och låtsasgråter. Nej, det är äkta tårar! säger Katla. Men enligt Bengt så är det inte alls det, utan Katla sitter och petar sig själv i ögonen så det kommer tårar.

"Om jag inte får läsa nu så kör jag in hela pekfingret i ögat!!". Jag börjar nästan själv gråta så roligt är det.

Ikväll är det som det händer. Det vi aldrig trodde skulle hända. Soundtrack of our lives och Sven-Erik Magnusson på scenen samtidigt! På Nöjesfabriken. Det kan vara det största som hänt. Plötsligt blev allt annat oviktigt och kvällens spelning det viktigaste någonsin. Jag som inte tänkte gå. Jag som tänkte.. Soundtrack är ju soundtrack. Men med Sven-Erik Magnusson! En får ju inte missa't. Nu känns ålandskryssningen med Sven-Ingvars än mer aktuell.

Jag fryser. Det snöar. Jag har egentligen ingenting att göra här. Men jag ska inte gnälla för det för om två veckor kommer jag drunkna i saker jag ska göra. Resa hit resa dit och tillbaka och sen upp och ner igen. Och mitt i allt det här har jag glömt bort Handen på Hjärtat. Minns ni förra inlägget? När jag var så glad att TINC ska spela på Putte i Parken? Skit i Putte i Parken! De kommer ju till Koriander med Handen på hjärtat. Och det har jag ju vetat nästan hur länge som helst.

Nu ska jag leta efter papper. Eller dokument som det heter på finare språk.

Puss!

Johnossi - Bobby

För att vi ser fram emot att kvällens spelning knäcker den i Säffle.

bob hund och TINC i parken

Sexhundranittioett.

Idag ska vi träffa Lennart Legend. Han har hand om renoveringen. Vi ska välja mattor, tapeter... Vi vill ha trägolv Lennart! TRÄGOLV! Woodenfloors.

På fredag spelar TSOOL i stan. Det är ju alltid fint. Communion är hur fin som helst. Mer saker som är skitfina är att bob hund och International noise conspiracy ska spela på Putte i Parken! Jag har inte sett T(I)NC sen de spelade på Arvika tjugohundratvå (tjugohundraett?). Sju år sen (åtta år sen?). Mmm... Dennis Lyxzén.. mmm....

Puss!

The International noise conspiracy - Bigger cases, longer chains

För att A new morning, changing weather är underskattad.

RSS 2.0