First of the gang to die

Niohundraåttiotvå.

Har länge varit upprörd över att min favoritskribent Marcus Grahn skriver så förbannat tråkigt. Vad hände? Han fick en onge. Jag skiter i din onge, Marcus Grahn. Varje fredag öppnar jag tidningen med iver och tänker "nu jävlar. idag har han skrivit något bra. jag vet'et, jag bara vet'et!". Men nej.

Men så idag hände det.

Erik sa något fint om att Strage hade sagt att det var varje musikskribents död - när de får en onge. Sanning sanning.

Puss!

kent - Ismael

För att "Livet är så kort, så skört, så mystiskt. Hur många människor älskar man egentligen på riktigt under en livstid? Bara ett fåtal, ett ynkligt fåtal. När de flesta av dem har försvunnit förändras ens inre karta"

Råkat i luven på varandra

Niohundraåttioett.

Lokala nyheter när de är som bäst.

Annars väntar vi mest med spänning på vad som egentligen händer med Sverigedemokraternas alldeles egna Levi Klausen.

Puss!

Undertones - Teenage Kicks

För att jag önskat den tre gånger på Musikhjälpen.

Snygg-Ola

Niohundraåttio.

Jaha. Här gick min chans förbi. Jävla Ola.

Puss!

Dave Matthews Band - Ants marching

För att jag tänkte på den imorse. Nästan det första jag gjorde när jag vaknade. Märkligt sånt där.

Korvvagnen

Niohundrasjuttionio.

Måste skriva om min dröm här innan jag glömmer den. Ibland drömmer jag att vi har några andra grannar än de som finns nu. Grannarna i drömmen bor i vår förra lägenhet och de är typ... jättar? De är väl inte som jättar som man tänker att jättar ska vara. Tjugo meter långa eller så. De är bara gigantiska. Som Rasmus fast... större?

Oftast när jag drömmer om dem så kommer de och ringer på. Inatt ringde de på och var glada som vanligt (de är väldigt glada och söta och har en bäbis som har lite formen av en Garbage Pail Kids). Men den här gången hade de

Hej! Vi har byggt en vagn av korvar och nu tänkte vi att vi skulle testa den!


De ville alltså köra runt mig i korvkärran. Men jag vaknade så jag fick aldrig veta om den höll. Den såg väldigt stabil och säker ut. De hade liksom valt fina, tjocka korvar.

Puss!

Ted Gärdestad - Så mycket bättre

För att jag tycker det är synd att det inte kommer vara mer Plura i teven.


Jag förstår väl bara inte

Niohundrasjuttioåtta.

För övrigt så kommer jag aldrig fatta Idol-grejen. Idag har jag hört Jay som alla tjatar om. Och jag undrar: kan ni inte bara köpa en skiva med Nickelback och lyssna på om och om igen hemma hos er själva med stängda dörrar?

Det skulle jag gilla.

Puss!

Muse - Plug in baby


För jag gillar riktigt musik med artister som gör sina egna låtar och som plinkar och plonkar på egna instrument.

Svikare!

Niohundrasjuttiosju.

Tack alla ni som inte röstade på Gibson. Ni gjorde så han inte vann. Jävla svenskar, kan inte unna någon annan en liten vinst. Ni ska höra vad han går runt här och gråter. Han som hade bestämt sig för att köpa en säng till elementet för presentkortet han skulle få i vinst. Om Kosovo hade funnits så hade hann vunnit på en gång. De andra hade inte ens behövt skicka in.Idag var jag på hälsoundersökning via jobbet. Känslan jag fick var att jag nästan var för frisk. Det roligaste var
Hon: Hur ser du på din vikt?
hogie: Mja. Jag är ju inte fet men jag skulle nog påstå lite lönnfet.
Hon: Om du gå ned två kilo så ligger du perfekt på BMI:t.

Eh. Varför skulle jag ens orka anstränga mig att gå ned två kilo för att få ett perfekt BMI? Dessutom vet ju alla att BMI är ett riktigt hittepå. Tänk om de där två kilona är mina starkaste muskler? Pffffft. Allt var såååå himla positivt och bra det går inte haaa bättre blodsocker och blodfetter. Vilken tur att jag gick dit och fick veta detta. Som jag har undrat!

Under veckan frös jag väldigt mycket och när jag fryser så tänker jag väldigt mycket på hemlösa. Så i onsdags bestämde jag mig för att få ihop lite varma kläder till uteliggarna. Sen hittade jag en tjej på fejan som skrev att hon skulle samla ihop och lämna till Ria. Så jag ringde till Ria och de bara men jaaaa vad bra! Vantar vill vi ha! Och i torsdags gick jag dit med två proppfulla kassar och jag hoppas att uteliggarna trivs i min oanvända mössa. Med detta vill jag säga att ni kan fråga på ert jobb eller er skola också om inte varje person kan lämna in ett par vantar eller en halsduk. Sen ringer ni till ert Ria och går dit med sakerna. Jag hatar att frysa. Jag skulle dö efter en kvart ute i minus tjugotvå. Det är roligt att de hemlösa har gjort det till ett uttryck, att själv skaffa tak över huvudet; att göra en axenolinare.

Puss!

The Ark - Joy Surrender


För att jag elskar The Ark och tycker inte att det är oväntat - men otroligt tråkigt - att de lägger av.

Gibson, finaste Lussekatten

Niohundrasjuttiosex.

Idag måste alla rösta på Gibson i årets Lussekatt i VF. Han blev uttagen bland tvåhundranitton katter. Fatta vad bra, snygg och rolig han måste vara då.

Gör så här:

Röstningen är endast öppen i dag, tisdag, och kan göras på ett av följande två sätt:

1) Mejla in din röst under dagen, fram till klockan 18.00, på lussekatten@vf.se

2) Ring på 054-17 55 21 och namnet på er favoritkatt. Tiderna som gäller är 9.00-12.00 samt 15.00-18.00.

Basta! Du kan också gå in här och läsa. Gibson är bild nummer 10. Han älskar varje röst.

Puss!

Aristocats - Alla snubbar vill ju vara katt

För att idag vill man ju gärna det. I alla fall lussekatt.

 Inte för mycket begärt med saker och ting

Niohundrasjuttiofem.

I rensandet hittade jag en bild på Isac när han är ganska liten. Jag vet inte hur liten... Kanske fyra eller fem år. På en höft så där.Guuu va söööööt. Förresten så mår Christian jättedåligt här på bilden. Vi åker virvelvinden och Christian var jättefull dagen innan. Han ville spy. Sa han. Men i alla fall så är Isac jättesöt med öronen som sticker ut så där roligt. Jag tycker för övrigt att det är ganska dåligt av mina syskon att inte ge mig fler än tre syskonbarn. Minst fem tycker jag inte är för mycket begärt.

Puss!

bob hund - Helgen v. 48

För den gick alldeles för fort förbi med tarmproblem och annat onödigt.

En vill ju bara ha kul.

Niohundrasjuttiofyra.

Hihihihi. Letade genom en gammal dator efter foton. Men jag hittade något mycket bättre! Massor av filmklipp från ett nyår för ett par år sen. Just det här klippet minns jag väldigt väl. Jag skrattade så jag knappt orkade hålla i kameran.Tycker det är roligt att Chrille bara stannar upp. Då gör Ulli och Fredrik det också... men sen fortsätter dansen.

Puss!

Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun


För att det uppenbarligen är en så bra danslåt.

RSS 2.0