Ett fint kalas

Åttahundrasextioåtta.

Jag kan lätt tänka mig att bo själv. Det är alldeles... tyst och lugnt och skönt. Giller't. Imorrn är det fredag. Det gillar jag ännu lite mer.

Vad vi ser fram emot just nu är Det stora kalaset. Uh va bra. Dundertåget! Precis vilka jag ville se ju! Favorit i repris är nästan alltid bra.

Puss!

Dundertåget - Låt mig va

För det vore trevligt ibland.

Va fan, är du full farsan? Har du söpe?

Åttahundrasextiosju.

Tacka fan för att jag är full, jag har ju söpe! Ibland kan jag lyssna på MNK-klipp om och om och om och om igen. Och igen.

Uh va det svider i ögonen. Snart ska jag få nya glasögon. Hoppas jag. Jag efterlyser ändå fortfarande mina gamla glasögon som på något mystiskt sätt har försvunnit. HAR DU SETT ETT PAR ORANGE/BRUNA TOMMY HILFIGER-GLASÖGON SÅ ÄR DE MED STOR SANNOLIKHET MINA. Och ja - jag vill i så fall ha dem tillbaka.

Igår kom jag på något jätteviktigt som jag skulle skriva här. Kanske att det var så viktigt att det skulle förändra hela samhället. Antagligen var de något klokt om demokrati, natur och någon fin revolutionerande kombination av de båda. Mest troligt är att det handlade om rock och roll. Fast egentligen vet jag inte alls. Vad jag däremot vet är att jag har bokat biljetter till Alice i underlandet.

Snart ska jag gå hem till Bennybönan med mina frisörsaxar. Det är vansinne att vissa personer släpper mig lös med mina saxar. Men jag säger't - en dum en får skylla sig själv. Eller som Hagforshoran säger - Kan en inte slöss ordentligt så ska en inte slöss alls! Det är ungefär samma sak.

Nu är Tård i Afghanistan. Tydligen så är det tjugofem grader varmt, fina moskéer och skottsäker väst som gäller. Gött. Här är det en halvmeter snö och så kallt så kläderna man måste pälsa på sig gött duger som skottsäker väst.

Puss!

kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)

För att det blir fint med lite kent i vår/sommar.

Får. Inte. Sova.

Åttahundrasextiosex.

Mest av allt önskar jag att jag inte hade huvudvärk. Får inte lägga mig i mörker, då somnar jag bara. Så jag sitter här och plågar mig i ljuset och ljudet. Somnar jag så vaknar jag om ett par timmar och sen... ja sen går det ju inte sova. Det vore så mycket skönare om det inte alltid gjorde så inihelvetesjävla ont runt och i och på vänstra ögat. Varenda gång gör det så. Det är så onödigt. Varför kan det inte bara vara normal huvudvärk som andra människor verkar ha? "Det känns som jag har en hjälm på mig". Jag skulle mycket hellre ha en hjälm på mig än att det känns som att ögat är gjort av sten. När jag blir stor ska jag inte ha huvudvärk längre. Det som är bra är att jag iaf inte har ont i huvudet lika ofta längre. Det kanske är för att jag börjar bli stor nu. Kanske en gång i månaden. Det är trots allt överkomligt.

Hahaha! Det blir FIS. Det var kul tycker jag.

Snart är det dags för alla dessa årsmöten. När jag blir stor ska jag bara vara med i PRO. Och kanske Lions. Jag vet inte vad Lions gör riktigt, men de pratar alltid med så viktig röst när jag pratar med dem. De ser alltid lite finare ut än alla andra. Det vore nåt det!

Puss!

Timi Räisänen - Numbers

För att senaste trackslistan är riktigt fin. Putte i parken!

Det är ju helt fantastiskt det här

Åttahundrasextiofem.

I tisdags åkte jag till Göteborg och igår kom jag hem rik som ett tröll. Men guu, har du vönne på lötto? undrar ni nu. Inte riktigt, men jävligt nära. Jag åkte dit och visste vad jag skulle göra där och att det skulle bli minst helt okej. MEN VAD ÄR DET SOM HÄNDER? JO. Det visar sig att mina nya arbetskamrater är frontfigurer från Attentat och journalister från Groove. Så jävla coolt. Att själva musiknätverksträffen kunde varit sju resor bättre är en helt annan sak. En tur in på Bengans och en Babianplatta rikare förgyllde denna västkustresa desto mer.

Idag är det Antikrundan. Det gillar jag. Jag gillar när folk blir alldeles besvikna. Skadeglädje tror jag det kallas... Mmm.. Skadeglädje... Fast roligast är Knut.

Imorrn är jag leeedig. Då ska jag få en tant. Klockan två ska jag gå till.. Hagaborg tror jag det heter. Stans fulaste hus är det i alla fall. Skabbiga, fula och ser lite ut som en dålig film från Polen. Men där bor min nya tant. Hoppas hon är snäll och rolig. Jag har lärt mig virka också! Just det, jag har lärt mig virka! Jag har nästan gjort klart en mössa. Så om tanten vill så kan jag stuva saker åt henne och virka en mössa. Idag åt jag stuvade grönsaker.

Puss!

Mötley Crue - Girls Girls Girls

För att jag önskade den i Ralles radioprogram och önskan gick igenom men jag lyssnade inte. Jag ska önska varje lördag. Bara Mötley Crue.

Vill du ha kom å ta

Åttahundrasextofyra.

Nu har jag sex inviter till Spotify som bara ligger och väntar på att spridas bland människor som tycker om musik. Vill du ha en?

Puss!

Baseballs - Hey there Delilah

För att det är en fin bet som är fin så här också.

RSS 2.0