Fredagsfejan

Niohundrasextio.

Älskar att logga in på fejan en fredagskväll, i jakt på kvalitet och mötas avOfta tänker jag att jag måste sålla bland mina "vänner". Men då skulle jag ju inte inte få vara med om ovanstående.

Puss!

Nazareth - Love hurts


För att det är så himla sant alltså. Så himla sant.

Egentligen får Kalle inte vara med

Niohundrafemtionio.

Idag hade Cathrin med sig Kalle till jobbet. Det var på tiden! Men som jag fick tjata också. För hon får inte ha med hunden till jobbet för chefen. Men ja ba "cheefeeen är ju inte där imorrn!"Kalle är så söt.

Puss!

Jojje Wadenius - Kalles klätterträd


För att ibland får det bli självklara repriser.

No more Rynkeby vid vårt fina vatten

Niohundrafemtioåtta.

Blir lite mörkrädd när jag läser i länstidningarna om alla som "är så besvikna på miljöpartiet - jag röstade faktiskt rödgrönt när jag röstade på MP". Du röstade faktiskt inte rödgrönt om du röstade på miljöpartiet, du röstade ganska så grönt. Miljöpartiet var tidiga noga med att säga att det blir samarbete med de som mest gynnar grön politik. Själv är jag rätt nöjd över att slippa se och höra Håkan Holms nuna. Riv mer bygg fler bostadsrätter kör upp Vågmästaren i röven. Stackars Håkan blir arbetslös och med SJU år kvar till pensionen... Hur ska det gå nu för Karlstad hundratusen?

Puss!

Markus Krunegård - Jag är en vampyr (Detektivbyrån remix)

För att det är väldans väldans bra i örat.

Schysta puppor

Niohundrafemtiosju.

Idag har jag varit i Örebro hela dagen. Då passade jag på att köpa ett par pattar till Chrille som han ska få när han kommer hem imorrn. De här är nog mycket godare än mina, med smultronsmak och allt. Dessutom gick pengar till bröstcancerfonden. Det tycker jag är himlans bra.Puss!

Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva

För att nu ser jag faktiskt fram emot trettonde november jämt jetemycket.

Råddan

Niohundrafemtiosex.

Rod Stewart vet ni, vilken kille. Jag tror att min kärlek till Kelly Jones helt har övergått till Rod Stewart. Ja jag är lika förvånad själv. Men det är nog bara en fas. Stereophonics gör ju till och med Handbags & gladrags bättre.

Puss!

Rod Stewart - I dont want to talk about it

För att vi såg Martina på specialpedagogiken och då dansade de tryckare till den. Naaaawh vad gulligt.

När hjulen rullar fram

Niohundrafemtiofem.

Vaddå minusgrader? Ringde lite halvt i panik till vuxna människor som tyckte att ja, det är nog bra att sätta på vinterdäck. Men var är de? Och om de är där jag tror - var är då nyckeln? Livet var så mycket enklare när jag var tjugotvå och inte hade körkort.

Puss!

Svenska Kürkan - Polisen

För att de tar dig om du inte har vinterdäck! De tar dig! Ring till polis polis pooolisen.


När du tappar förståndet

Niohundrafemtiofyra.

Håkan Hellström gör en Oprah. Här sitter jag med alldeles blöta ögon. Jag har nog inte fällt tårar över en platta sen Ett kolikbarns bekännelser och innan det Hagnesta Hill. Det är jämt skitstort. Antingen så var det väldigt längesen det gjordes bra plattor i det här landet eller så har Håkan helt enkelt gjort en Håkan.

vad är det som inte kan repareras, censureras
som inte har nån rättvisa
som inte är blind, men gömmer ögonen i händerna
som inte har nån anständighet
inte behöver kläs upp i skönhet
den kryper inte för nån
den väntar inte på nån


Det gör nog ganska mycket att jag inte hade de skyhöga förväntningar på Håkan Hellström som jag alltid har. Jag kommer alltid vara övertygad om att Håkan räddade mig litegrann och att jag inte varit jag idag utan hans musik. Det gör nog ganska mycket att Björn Olsson är med och lägger fingrar på.
Det gör nog ganska mycket att Håkan Hellström är drogromantiker flera gånger igen. Men framför allt är det nog mest att Håkan Hellström alltid är Håkan Hellström och aldrig gör saker som ska sälja eller låta som någon annan vill. Som det känns som att mitt kent... har blivit.

blitt sparkad runt några gånger
som en del måste bli
för att fatta vad som betyder nåt
och vem som går att lita på
men när du var med mig
musiken slutade aldrig
du bara får mig att hänga kvarPuss!

Håkan Hellström - 2 steg från paradise


För att du vet inte när men det kommer en dag när ingen i gränden här vet vem du var. Och för att det är gurka.


Det var tider det, när jag var lesbisk

Niohundrafemtiotre.

Hoho. Nu tänker jag på en kräftskiva i somras. Eller förra sommaren. Jag minns inte.
Göbbe: Så.. Du äter inte kött, du röker inte, du dricker inte sprit och du är inte med i körka?
hogie: Jag är lesbisk.

Gu va roligt det var. Han var rolig, den där gubben. Han hade hängslebyxor. Sen tror jag vi lurade honom att jag bara åt fallfrukt också.

Puss!

Kings of leon - Use somebody


För att jag önskar att Kings of leon var här hemma hos mig. Nu!

Sponsrad av kranvatten

Niohundrafemtiotvå.

Det tog skitlång tid innan jag kom hem från universitetet. Det borde stå "den här bussen tar hundra år".
Idag hade vi litteraturseminarie och jag har läst Jessica Andersson När kalla nätter nånting plågar mig. Läs inte boken. Vill du verkligen läsa den så kan jag skicka den till dig. Gratis. Jag kan till och med skicka den och lägga en tjuga med i paketet. Den var så värdelös att till och med katten har tuggat på den. Enda anledningen till att jag valde den var för att
1. Jessica är svensk (alltså, de flesta andra böcker är från USA eller... Tyskland?)
2. Jag eeelskade Fame Factory (skickade kärleksbrev till både Mathias Holmnånting och Johan.. Öbergellernåt. ja jag var gammal och gick i gymnasiet då. det var bara Mathias som svarade).
3. Jag har haft massa barn/ungdomar till missbrukare omkring mig på jobbet
4. Det finns ganska många före detta-missbrukare/barn till missbrukare på jobbet
5. Jag orkade inte läsa om Pojken som kallades det eller nån tragisk jag-har-autism-stackars-mig-bok

Men i alla fall. Det är alltid nån som säger "barn till missbrukare. det lyfts liksom inte upp som ett samhällsproblem. det är lättare att säga adhd än barn till missbrukare". Ungefär. Och alltid ALLTID är det nån jävel som säger att
"men vaddå, barna tycker bare det är kuuul att va med på fest! Di tycker dä ä jämt göörkul när morsan och farsan blir litte... "ROLIGE"". Skit ned dig din jävla idiot har jag lust att skrika och alkoholförgifta honom (som det oftast är) där och då.

Det är verkligen ALDRIG roligt för ett barn att vara runt fulla människor. Det finns fakta och bevis och empiriska undersökningar och artiklar och rapporter och tusen andra viktiga papper som visar att barn tycker nästan ALLTID att mamma eller pappa enbart tycker att det är obehagligt när de är fulla. Och det handlar inte om en dunderfylla utan det räcker med en liten tjottaflöjtsalongsberusning.

Enda anledningen till att jag ens bryr mig om såna här uttalanden är för att jag verkligen HATADE när mamma eller pappa var fulla när jag var liten. Det var det värsta som fanns. Det är fortfarande det värsta som finns. Jag HATAR fulla människor. När jag flyttade till Karlstad och började gå på krogen (innan var jag för liten) så tänkte jag alltid att jag var tvungen att dricka så mycket jag bara kunde för då skulle jag inte märka att alla andra var så fulla. Men jag blev ju nästan aldrig full. Jag kunde dricka hur mycket som helst, men det var sällan jag blev sådär dyngrak som alla andra blev. Men det var skitjobbigt. För vi var ute nästan varje helg och ibland mitt i veckan. Och jag minns så väl när jag inte drack på jättelänge, under en sommar. Då träffade vi lite folk på krogen och
- Är du nykter?
- Ja. Hur så?
- Nej! Det tror jag inte på.

Och sen bara skrattade han. Så jävla typiskt Karlstad. Fullast vinner och är du nykter så är du nog smittad av nåt. Då blev jag äcklad och tänkte att fan heller.

Det är fortfarande bland det värsta jag vet och kommer nog alltid vara - fulla människor. Ni är så jävla äckliga. Ni som inte kan vänta med ölen tills barnen iaf har somnat, ni borde ha spöstraff och steriliseras.

Egentligen är jag inte riktigt så här arg. Eller jo, det är jag. Fast mest bara för att det finns folk som gör barn och som väljer annat framför dem.

Puss!

Kings of leon - Radioactive

För att jag egentligen inte är någon bitterfitta. Jag blir bara upprörd när jag tänker på tråkiga saker som svårt är lättbotade.


Lordiland

Niohundrafemtioett.

Här sitter jag och nästan har tagit ut ledigheten i förskott. Imorrn är jag ledig! Men... på måndag åker Chrille till Finland. Det känns ju faktiskt inte så himla kul. I två eller tre veckor. Jag vet inte riktigt hur länge. Men skitlänge i vilket fall som. Jaha.

Puss!

Jason Mraz - Details in the fabric

För att när Chrille är i Finland så ska jag lära mig ukulelen. Lordi på ukulele?

Inte okej doft att jobba i

Niohundrafemtio.

Varför luktar det bäbibajs i korridoren?

Puss!

Timo Räisänen - Outcast

För att bäbibajslukt alltid gör folk till outcasts.

Mustaschen med smutsen i

Niohundrafyrtionio.

Jag har mensvärk. För er information så har jag inte haft det på ett halvår så jag är lite ovan.Idag har jag varit väldigt trött och tänkt mycket på saker som sades i helgen. Min favorit är från när Santiago tog två knivar och skulle käka, han tar Garys gaffel och

Santiago: Kan jag ta den här? Du har ingen konstig munsjukdom va?
Mats (som sitter ganska långt bort): Nej, men han har mustasch.

Det tyckte jag var jämt görroligt.

Puss!

Håkan Hellström - River en vacker dröm

För att snart är det den trettonde.


RSS 2.0