Å mamma haj dududududu å pappa haj

Ettusenfjorton.

hogie: Hej. Jag äter cerazette och har haft mens i över en månad nu.
barnmorska: Okej. Det kan bli så ibland.
hogie: Jahaa.. Så jag ska bara fortsätta äta pillren och köpa trosskydd?
barnmorska: Ja. För en del försvinner mensen helt och andra blöder lite hela tiden.
hogie: Hela tiden? Det är helt normalt att jag blöder varje dag? Jag har ju inte haft mens på ett år.
barnmorska: Har du inte? Okej.. konstigt. Det är i alal fall helt normalt. Men så kan det vara när man äter cerazette. Du får känna efter om du står ut med det eller inte. Det kan bli så att blödningarna kommer öka och sen har du kraftigare blödningar.

Vad bra. Då vet jag. Jag fortsätter stänga in min stackars mutta med äckliga trosskydd. Tur det finns ekologiska och bra trosskydd nu för tiden.

Jävla dret barnmorskor skit. Hatar mens.

Puss!

Pixies - Bleed

För att jag tyckte väl att det passade ganska bra. Det kan vara så.

Mycket god och fin reklam

Ettusentretton.

Här är förresten länken till Chrilles blogg. Studio Strand som inte är en frisörsalong. Frisersalong? Inte är ett ställe där du kan klippa dig. Du kan klippa musik, om du vill. Men ni får inte ringa til mobilnumret som står på bloggen. För han är lite orolig.

Puss!

Stiff little fingers - Alternative ulster

För att Chrille fick välja, dagen till ära.

R-r-r-rock me Amadeus. Amadeus Amadeus!

Ettusentolv.

Chrille har startat en blogg och jag sa "du måste ju uppdatera den ofta!" och sen när han hade gjort det så kände jag att ja, det var ju bra sagt av mig.

I helgen var Ulli och Fredrik här, vi har inte träffats sen Ullis trettioårsfest i februari. Det var mycket som var roligt den kvällen. Vissa saker kan inte ens nämnas. Men favoriterna var när Ulli tog och snus och

Fredrik: Måst du stöpp in snusen så där?!
Ulli: Vaddå?
Fredrik: Ja men lyft på läppen och stöpp in en!
Ulli: Men vad ska jag göra då?! Stoppa in den med tungan? Jag kan ju inte det!

Sen höll Chrille en kurs med Ulli i hur man stoppar in en snus med tungan. Vet inte riktigt hur man kan vara så dålig på det som hon var men... Det var ju kul för mig. Fast när jag tänker på det så var det nog mer så att det var jag som höll i kursen.


Kurs.

Hade bara min otroligt dåliga mobilkamera och då blir det inte bättre än så här.

Bara för att göra er lite extra avundsjuka så har jag, med min otroligt dåliga mobilkamera, tagit en bild på den fina Beady Eye-vinylen jag vann.Ni får komma hem till mig och lyssna om ni vill. SKÖÖÖJA. Jag har inte tagit av plasten än.

I fredags var vi på Håkan Hellström. Vi var max tjugoåtta personer på plats och ljudet var inte av världsklass. Så himla tråkigt tycker jag. Av någon sjuk anledning fick han ändå högsta betyg i en av länstidningarna. Värdelös recensent eller har han aldrig varit på en Håkan Hellström-spelning tidigare? Ja jag vet inte. Det var ju inte en dåligt spelning, men det var långt ifrån den euforin han beskrev med sina väloljade ord.

När vi skulle cykla hem så satt det ett gäng kids bakom arenan och bara lääängtade efter Hååååkan. När vi kommit tio meter från dem så står hela bandet där. Tänk om de bara hade vetat det. Att bakom den där bussen där står de. Där står Daniel Gilbert och röker en efter-spelning-cigg. Mmm. Det är så ironiskt så jag nästan gråter en skvätt av skadeglädje.

Puss!

Falco - Rock me Amadeus


För att jag haft den på hjärnan sen i lördags. Inte kul!

Djur som ser ut som natur

Ettusenelva.

Har ni sett Krig för fred nån gång? Ja jag skäms iaf över att ha en far som jobbar åt försvarsmakten. Tur för dig att du åtminstone inte är soldat. Om det nu gör saken bättre.

Nog om detta nu och över till något som är mycket roligare. Får till exempel.Vi gick till bonden som bor vid Mård och Tård för vi skulle gå in och bära runt och klappa på lammen. Men han var inte hemma så vi fick bara stå utanför hela tiden. Så himla tråkigt. Jag som verkligen ville gå in till lammen. Lammen vågade inte gå fram men fåren var väldigt hungriga.

Djur jag verkligen vill ha:


En gul liten kyckling.
Ett lamm.
En british fold.
En surikat.

Och det är faktiskt bara djur som jag kom på nu. Bara så där. Kanske att min djurlängtan bottnar i att Mård och Tård inte lät mig ha några djur när jag var liten. Inte ens när jag bad om en sketen vandrande pinne så fick jag det. Den hade jag till och med fått gratis eftersom min bästa kompis Louise hade massa vandrande pinnar. Jag visste mycket om vandrande pinnar och hade blivit en utmärkt ägare. De ville till exempel äta blad från fikus, för det hade Louise mamma berättat för mig. De hade två kön. De la ägg hela tiden så helt plötligt kunde man ha tjugofem vandrande pinnar. Men jag vet ju inte om allt det här är sant för jag fick ju aldrig någon egen. Så jag har inget evidensbaserat material att gå på.

Oh... nu kom jag på ett mobilfoto som jag har på datorn.Tjugotre spänn. Fatta vad billigt! Fyrtio för två. Galet billigt!

Imorrn är det sista kalaset för den här säsongen. Vad jag vet. Nästa som fyller år är Love, om jag inte minns fel. Och han fyller... fyra. Om jag inte minns det fel också. Han kanske kan få en vandrande pinne? Ska fråga Benny om hon tycker det är okej.

Puss!

Beady Eye - The Roller


För att jag vann en väldigt fin dubbelvinyl i Gaffa.


Nu kommer hon, våren

Ettusentio.

Det är väl ett himla tråkigt väder idag. Det som är bra är att all snö försvinner. För bara två veckor sen var det så mycket snö att Gibson försvann.Jag hade fått för mig (läs: kollat smhi.se) att det skulle bli fint på eftermiddagen idag så jag tog liksom inte på mig kläder gjorda för ösregn. Tur att Chrille åker bil till sitt jobb som han verkligen borde kunna cykla till.

Min mobil är trasig. Jättetrasig. Jag tappade den i golvet. Pang. Så bara. Tredje gången gillt, tänkt jag när den låg där upp och ner. Det är nog ingen idé att jag lyfter den. Det var det inte heller. Nu måste jag köpa en ny mobil. Tror jag hade den i tre månader. Max. Jippiiiieee.... Min förra mobil tappade jag i toan. Den har jag gett till Isac. Nu måste jag tänka på att det kan bli sol. Nån dag.Läste faktiskt i Metro idag att jag lider av vårdepression. Prickade in alla "känner du av följande symtom" förutom ett. Fast det är inte våren som gör det. Det är när man måste ändra klockan. Jag örker inte med det. Det är så jobbigt och onödigt och jag sover skitdåligt och ööörkeeer inte. Allt är böndernas fel.

Igår köpte jag påskkort. Idag upptäckte Chrille att jag påskpyntat i smyg.

Puss!

Moby - Porcelain


För jag har lyssnat på Moby nästan hela dagen, man kan bli skadad av det tror jag.

Smitaren

Ettusennio.

Den där hönan som jag virkade för ett tag sen. Jag fick liksom förtränga henne för hon var svår att virka. Det var ett jättekonstigt mönster och till slut fick hon mongoben.Hela hönan är förresten mongo. Vägrade släppa ifrån sig tårtan som jag hade gjort till Gunmaries födelsedag. Jag tror hönan skulle kunna vara en karaktär i en skräckfilm. Uppe och gör saker på natten. Saker som man inte vill att hon ska göra.

Mitt nya projekt är mycket roligare. För två år sen började jag på en mormorsfilt och den är inte klar än. Jag gav upp. Det hände ingenting. Det är knappt en bäbisfilt. Men nu har jag hittat ett bättre mönster och finare garn. Det blir göööörfint!Nog om detta nu.

Vi gick inte på Danko Jones. Det var så märkligt det hela. Jag skickade ett sms till Chrille och skrev att han kanske kunde hitta nån annan att gå med - någon som uppskattar Danko Jones. Men det slutade med att ingen av oss gick. Han har ju studion uppbokad hela helgen, kom han på, bara sådär...

Spelningar som jag ser fram emot: Håkan nu i april och Stefan Sundström i... juli? Dock är det Stefan Sundström med Johnny Dunder. Missade honom när han var här för två veckor sen för vi skulle på - KALAS. Skulle ha varit på kalas igår också egentligen men jag smet undan.. muahahahaha.

Ska gå ned och höra vad de gör där nere. Igår hörde jag iaf en mandolin men idag hörs det ingenting.

Puss!

Stefan Sundström - Har någon sett Sabina?

För att jag älsker Stefan jag.

Ibalnd måste man vara säga NEJ

Ettusenåtta.

Igår slog det mig att vi ska på Danko Jones idag. Samtidigt slog det mig att "Danko Jones?! Som jag inte lyssnat på sen jag var femton-sjutton och trodde jag var ascool". Så idag har jag försökt och lyssna och.. helvete heller! Sicken dret. Biljett finnes med tillhörande sällskap (läs: Christian). Ibland har Christian så dålig musiksmak så jag får kväljningar. Han äcklar mig lite med sin musiksmak.

Nu måste jag nog gå och spy. Tänkte på det lite för mycket.

Puss!

Raised Fist - Soldiers of today

För att det är bättre än Danko Jones varje dag.

RSS 2.0