Bananas

Ettusentrettio.

Det är märkligt när saker tar omtag. Eller att det blir så stort så man inte förstår. Som den här fruktlägenheten. Den har ju cirkulerat på internet hur länge som helst känns det som, men idag tog de upp det på morgonpasset. Det är en av sakerna som jag egentligen inte gillar med sociala medier - är man med i ett tidigt skede i en händelse så är man så förbannat trött på det när det blivit en stor grej av det. Men frukt. Det tröttnar ingen på.

Puss!

The View - Same jeans

För att de spelade View på radion! Dock inte den här. Utan från den nya plattan. Som inte är så bra.

Jag och Ola

Ettusentjugonio.

Oh vad jag gillar när band ringer till mig och säger "hej, när kan vi ses?" och jag slipper ringa, sms:a och skicka fjortonhundra mejl innan jag får ett "kanske". Det känns som att mitt jobb blir så mycket roligare då.

Jag har börjat twittra igen också. Där skriver jag stora saker med substans. Verkligen. Om läkemedelsindustrin till exempel. hogieskill.

Puss!

Thåström - FanFanFan

För att jag drömde att jag var ihop med Ola Rapace och vi båda två hade fått huvudrollerna i en stor film tillsammans och det var jättejobbigt för vi var tvungna att hålla vårt förhållande hemligt. Nån hade twittrat "undrar vem som stylar Ola Rapace och varför det ser ut som han är kvar i nittiotalet". Sant.

Kan du teckenspråk? Varit på cirkus.

Ettusentjugoåtta.

Apornas Planet (R)evolution (bara det att de parantesar gjorde att jag ville se den) får en apelsin av fem möjliga. Damen som satt bredvid mig får tre apelsiner av fem möjliga. Jag tror hon hatade att gå på apfilm.

Det verkade vara en väldigt vätskedrivande film också. Har aldrig varit på en rulle där så många kilar iväg för att kissepausa. Men när jag gick på toan, då gick samtidigt en gäng tjejer i tolvårsåldern på toa. Men de gick inte dit för att kissa - de gick dit för att diskutera vad som skulle hända härnäst i filmen.

Puss!

Beastie Boys - Brass Monkey

För det var funky monkeys. Speciellt den som varit på cirkus.

Orkar inte med alla de här kraven

Ettusentjugosju.

Jag ba "ååh vad Jenny på IT-supporten är braaa! Hon fixade det som gubbarna inte klarade av under hela min arbetsvecka innan semestern". Kändes som att jag inte gjorde annat är prata i telefon med dem innan jag gick på semester. Och nu ba "men guu vad suddig skärmen är". Nya glasögon och gigantisk skärm ganska långt borta funkar ju inte! Jävla i-landsproblem hele tia!!!

Puss!

Imperiet - Jag är en idiot

För att ibland är jag verkligen det. En rätt stolt idiot ändå.


Tävling für alles

Ettusentjugosex.

Nu händer det spännande saker här. Beror väl på vad man tycker är spännande kanske... Men jag hade tyckt det var kul om du hade en tävling i din blogg och jag kunde vinna en reflexskärm.

Fototävling i samarbete med Fotofyndet där du har chansen att vinna en 56cm reflexskärm som är perfekt att använda när du ska ta porträtt, för att slippa tråkiga skuggor. Kolla in priset här - Reflexskärm 5-in-1 56cm.

Tema: PERSPEKTIV

Försök att ta en bild ur en vinkel som du inte brukar. Eller du kanske redan är ett prespektivproffs?

Jag tänker så här.


Den här geten är ju söt och rolig så här. Men....


... här är han hog lite roligare.

Men perspektiv för dig kanske är något helt annat?

Regler:

Posta ett inlägg i din blogg som innehåller följande:
- En bild som du har tagit själv som du tycker passar in på ovanstående tema.
- Posta en kommentar till det här inlägget med en direktlänk till ditt tävlingsbidrag.
- Genom att delta i tävlingen ger du tillåtelse att din bild visas i denna blogg i samband med tävlingen.

Det här måste du ha med i ditt blogginlägg:
Du måste ha med en viss text samt länkar i inlägget för att det ska godkännas.

Texten: Jag är med i en fototävling på Hogieskill där man kan vinna en Reflexskärm 5-in1 56cm från Fotofyndet

Länkarna: Du ska länka till det här inlägget http://hogieskill.blogg.se/2011/august/utkast-aug-14-2011.html samt

Fotofyndets sida med reflexskärmen http://fotofyndet.se/product_info.php?cPath=107&products_id=5644&utm_source=hogieskill.blogg.se&utm_medium=referral&utm_content=alice&utm_campaign=bloggar1108" title="Reflexskärm 56cm för skuggfria porträtt"

Om du vill länka direkt i texten eller på annat sätt är upp till dig!

Tävlingen slutar den 31/8. Jag är juryn så det är bara krämen som kan vinna.

Kanonkul. Fem av fem toast, nu kör vi.

Puss!

Green Day - Scattered


För den sitter så fint till detta.

Åk till Grums

Ettusentjugofem.

Det är inte så kul att sitta inne vid datorn när det är semester och fint väder. Men idag regnar det så jag tänkte dra ur tummen och tipsa om det finaste.

Sevärdhet i Värmland nummer tre. Sliperiet i Borgvik.


Vi var där i början av juni och det var helt hysteriskt varmt. Åk dit nån dag när det inte är supersoligt, så slipper ni reflektionerna i glaset till tavlorna.


Tavlorna som står på golvet har min bildfröken från högstadiet, Karolina Norlin, gjort.

Men det är inte tavlorna ni ska åka dit för. De är inte så roliga faktiskt. Johan Rehborg hade nån rolig och Jonathan Ahlmarks var värda att kolla på. Hammaröpöljk vettu. Di kan ju di. Fast egentligen så är det Kjell Engmans utställning på vinden som ni ska åka dit för.

Jag hade kunnat gå enbart uppe på vinden i flera timmar. Men vi åkte dit för att Tård ville se Ronnie Woods utställning. Som var rätt värdelös. Det var en tant som köpte en tavla av Wood. Hon var rolig. Hon skulle åka hem och hänga in makens "fula zigenartavla i garderoben" och hänga upp sin istället.


Det här är inte den roliga tanten. Det är Tård.
Störde mig på att de inte hade ställt bordet symmetriskt med fönstren. Avråder autistiska personer att åka dit. Eller så kan ni åka dit och ställa rätt saker.Igår var vi på PARTY hos Ralle. Hartman undrade om jag kom ihåg när han, jag och Ralle var hos honom och skulle ha Gudfadern-maraton. "Så tänkte vi att vi dricker lite Jelzin till. Så vi hällde upp två glas var och halsade innan vi satte på filmen. Sen låg ju jag där och kalvade". Gjorde du? Konstigt att jag inte kommer ihåg det då... Ibland är man ju nästan för smart. Fast egentligen tror jag han ljög för jag minns det inte alls.

Idag ska vi till Sunne och se Gösta Berlings saga. Gött att det regnar så vi inte smälter bort i den där ladan.

Puss!

Garbage - Push it


För att Hartman berättade också att han hade haft fyra tjejer hemma i helgen "den ena strippade till Push it när jag lagade pasta pesto med sallad".


RSS 2.0