Tjyvar och globalisering

Ettusensexton.

Jag gissar hest i både Så ska det låta och Vem vet mest när jag inte kan svaret. Men det är aldrig hest.

En dag när jag kom ut från jobbet och började cykla hem så var det något som var FEL med cykeln. Teori: Någon har försökt sno cykeln. Dragit iväg med den och efter en bit upptäckt att den var låst blivit sur och kastat tillbaka den vid cykelstället. Båda hjulen är supervinda. FAN inte OKEJ. Varför tog de inte cykeln istället? Ja jag fick i alla fall panik och ringde i samman sekund varje annons på blocket som jag kom över. Fick tag i en mobbad cykel som jag fick akutpimpa med saker från coop på Hammarö.


Förebild med skitdålig mobilkamera. Haha, förebild. Den här cykeln är verkligen ingen förebild. Det är som att cykla på ettans hela tiden. Gubben på cykelaffären sa att det minsann inte bara är att bara byta nav och göra den mer trögtrampad. Då måste jag har kedjebrytare och jag vet inte allt.


Efterbild med skitdålig kameramobil. Safety first! Reflexer, lås... ja det var väl det kan man tänka. Men icke!


Jag tyckte den här skylten var jätterolig i onsdags klockan tio när jag var dödstrött. I går när jag skulle cykla till jobbet var den inte alls kul och jag skämdes nästan lite när jag trampade förbi länsstyrelsen där kommunens alla viktiga människor sitter.

Men nu får de se upp, alla asienturister.


De liksom blockerade hela högerfilen. Men eftersom jag numera har en värdelös mobil så hann jag knappt ens få med dem på bild.

Ett annat folkslag som är väldigt roligt är tyskarna. ACHTUNG! Förra helgen var det kongress och på ena våningen hängde det massa tyska gröna affischer.


Det är svårt att bestämma sig för vilket språk som säljer bäst. Därför kan man använda två. Då blir det hur bra som helst.

Nu har jag egentligen jobbat konstant i två veckor. Det känns lite överallt. En arbetsdag i morgon sen är jag åtminstone ledig en dag. Veckan efter är ju tack och lov väldigt kort. En kongressdag jobbade vi nästan tretton timmar... Inte så jättekul när man ska på en ny arbetsvecka på måndagen. Jag missade en person under kongressen, Carl Schlyter, och jag vet inte hur länge jag ska gräma mig över det.Idag ska vi se klart trollfilmen. Va, vilken trollfilm?! tänker ni. Trolljegeren, lugnar jag ner er med och tycker att ni ska se den. Det var längesen jag såg en så bra film. Troll, norska och världens mest allvarliga minspel. Det blir knappast bättre än så. Tur att Ralles svininfluense gick över så vi till slut kunde åka dit och hämta den.

Britney Spears - Sometimes


För att jag måste jämna ut mitt musikintag efter gårdagens injektion av growl.

Gustav och jag

Ettusenfemton.

OJ vad längesen jag var här. Sen sist har jag for example

- Varit på en fest där charader definitivt inte lättade upp stämningen
- Varit på en konsert där de bland annat sjöng "GO VEGAN!" jättehögt
- Varit i Skokloster och lyssnat på en kvinna som sa att mulatt är ett nedsättande ord som betyder mulåsna
- Mejlat en kvinna att mulatt inte alls är nedsättande och att mulatt betyder mulatt
- Varit i Örebro och kollat på replokaler som skulle vara trevliga att ha i Karlstad
- Sagt att "jaja... jag kan väl var tärna då.."
- Varit på en konsert och det kom så lite folk så jag var tvungen att gå till en fritidsgård och hämta publik
- och så vidare och så vidare.

Jag är så förbannat arg för att jag tappade min fina mobil i golvet. Den jag har nu är inte alls lika bra! Den tar så här dåliga bilder på Skokloster


Jättedålig bild.

Imorrn är det fredag och kongressen börjar. Det ska bli spännande! Det bästa av allt är att Gustav Fridolin kommer hit. En sak som jag tänkt på senaste dagarna är att alla andra funktionärer typ jobbar två timmar en dag och fem någon annan. Vi som är på barnpassning ska jobba HELA TIDEN. När ska jag hinna träffa Gustav? Ja jag vet inte. Jag får väl skicka det där kärleksbrevet som kristdemokraten i Filipstad absolut tyckte jag skulle skriva till Gustav när jag var tjugofem. Förra året alltså.

Idag har jag klistrat in alla mina recept i en bok. Ibland är jag så duktig så jag knappt vet hur det går till.

Puss!

First Aid Kit - Ghost song


För att det är så skönt att det även finns tjejer som kan sjunga med magen.

RSS 2.0