Inte säkert på osvenska

Ettusenfyrtiofyra.

Säkert! på engelska - jag säger: no no no.

Puss!

Säkert! - Vi kommer att dö samtidigt

För att igår var Barbros kompis på besök och jag tänker att det är tur att hon har en riktig kattkompis också och inte bara Gibson som hatar alla utom spyråttan och Chrille.

Utfall mot både lärare och elever

Ettusenfyrtiotre.

Ofta tänker jag ändå att det är skönt att det sällan är hemska nyheter i de Värmländska länstidningarna. Men när det ena veckan handlar om potatis på vägarna och andra veckan om aggressiva älgar. Då känner jag att det vore kul om det hände något annat.

Puss!

Väärt - Hemlängta

För att man blir lurad att det är sommar men det är det verkligen inte.

Tööörfa

Ettusenfyrtiotvå.

Efter att Geocaching under sommaren gav mig så högt blodtryck över alla cachar jag inte hittade så ska jag nu börja turfa istället. Verkar så himla mycket roligare. Det och att det är fredag firar vi med klippet på Clara fem år, som jag säkert sett femtio gånger nu.Vad är det med tonsäkerheten? Fem år. Cool brud. Hoppas inte föräldrarna tvingat på henne Håkan. Just det. Jag jobbar ju imorrn. Det var den fredagen det! Men nästa fredag. Då är jag ledig och ska på Spamalot. Tjoho!

Puss!

Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm

För att Håkan och Clara borde göra en duett.


Ge det till älgen

Ettusenfyrtioett.

Jag såg tydligen inte nyhetsvärdet i de förlorade chipsen. Det är på ettan idag.Nu är det panik för att det kan komma "älsgar och andra djur" och vilja äta potatisen. Jag säger: stäng av vägen tills älgarna har ätit upp potatisen! Det måste ju vara jättebra. Vad ska de annars göra med potatisen?

Puss!

Edward Sharpe & The magnetic zeros - Home

För att den aldrig blir dålig, det är bra.

Det blir bara hål i örat

Ettusenfyrtio.

Värmlandstoppen. Det är inte ens kul. Grusväg med hôl? Nej nej nej i mitt öra.

Det här är kul iafIdag har en lastbil med potatis vält så all potatis ligger på vägen. Den skulle till chipsfabriken i Filipstad. Jag tänker: det var var ju bra! Chips. Hittepågodis.

Puss!

Grotesco - Jag skär mig

För att det är bättre än Värmlandstoppen.

RSS 2.0