Jag är rädd, men för vad?

Ettusentrettiofem.

Imorse fick jag gå till jobbet för nyckeln gick av i cykellåset. Sen tänkte jag "tar en annan väg än jag brukar". När jag kommit till gamla kåren så kommer en mycket välklädd hundraårig gubbe emot mig med zombiearmar rakt ut. Jag försöker parera honom men inser att han faktiskt kanske vill mig nåt. Kliver in i en dimma av alkohol och hör ett klagande "Kaaan du knääppa åååt miiiig". Jag fick knäppa knapparna på kavajärmen. Tackochbock och han fortsätter att följa efter mig en bit.

Människor som dras till mig:
Fullgubbar
Gamlingar
Barn
Människor med psykisk sjukdom/instabilt psyke
Galningar
Halvfula människor

Det får mig att tänka på en dikt som jag skrev i trean, som jag hittade i en högÄr det någon som saknar katten här nedanför så finns den vissa kvällar på vår gård. Den måste också åka till en veterinär då toppen på svansen liksom är skaladDålig bild? Det tycker jag nog inte.

Puss!

Timo Räisänen - Pussycat


För att det inte verkar vara någon som älskar den katten. Jag skulle älska den om Gibson vore mentalt stabil (ytterligare ett freak som dragits till mig).

P.S. Idag var min kärlek Marian med i NWT. Artikeln finns inte på nätupplagan, men ni kan ju läsa den här istället D.S.

Det var jag som var dum

Ettusentrettiofyra.

Kom att tänka på när Gustav Fridolin blev intervjuad på radion och reportern frågade "Sopsorterar du toalettrullarna från toan?". Jag skrattade och vrålade högt "HAHAHA! Vilken jävla DUM FRÅGA! Det gör väl alla?!"

Men nej. Så är det ju inte.

Puss!

The Kooks - Junk of the heart (Happy)

För att jag håller på att lyssna in mig. Just nu: inte bästa de gjort.

Marian, vill du bo hos mig?

Ettusentrettiotre.

I lördags var vi på bröllop. Min kristdemokratiske vän Elisabeth gifte sig med sin engelsman Terry. Jag tycker det är jättekul att jag och Elisabeth kan vara vänner - trots att hon är kristdemokrat. Hon är faktiskt en äkta kristdemokrat med kristna värderingar. Till exempel så tror inte inte på evolutionen eller big bang. Gud skapade jorden och himlen och människan och giraffen och surikaten. Jag säger inte att jag är ateist. Hon får gärna övertyga mig om att denne "gud" finns. Men än så länge har hon inte kommit med de fetaste argumenten och jag fortsätter att gå under epiteten "agnostiker". När jag säger till henne "men tror du verkligen att gud tog en lerklump, formade en människa av den, blåste andedräkt i den och sen fanns Adam?" då svarar hon (dock något tveksamt) ja. Jag tycker det är helt fantastiskt. Tänk om jag kunde tro på nåt. Det kommer nog dröja tills jag ligger där på dödsbädden. Då brukar man bli troende, har jag fått för mig.

I alla fall så gifte de sig och det var ett väldigt fint och framför allt roligt bröllop.

Jag fick en ny idol under bröllopet. Hon heter Marian är skådespelerska, författare och tycker jag är dum i huvudet som inte vet vem som är chef för Dramatenchef. Men nu vet jag Marian! Det är Marie-Louise Ekman.Nog om min nya kärlek.


Undrar om jag någonsin kommer att få träffa Marian igen...

Puss!

Billy Paul - Your song

För att det var först idag som det slog mig att det är Your song som spelas i den däringa "dagerna som kommer är dagerne som går"-reklamen.

You're not a loser

Ettusentrettiotvå.

TRUMVIRVEL.

Oj. Vad svårt det var. Men jag har i alla fall bestämt att Alicia Wilking är vinnare i Tävling für alles! Grattis! Hoppas du kommer få nytta av reflexskärmen.

SLUTRUMVIRVEL.

Det är svårt att vara domare i tävling. Jag vill liksom lägga mig i. Lyfta luren ringa och säga "du, du måste sluta använda blixt" eller "du, du måste skuta använda autoläget och lära dig manuella läget" och så vidare och så vidare. Men så kan man ju inte hålla på.

Idag är det Maestro på teve och jag har hittills drömt om Ola Rapace efter varje avsnitt (två). Det är synd att inte Viveca Lärn är med mer. Hon var ju så liten och rolig. Tråkigast är han som är ultimate fighter eller nåt.

Den här veckan har jag jättemycket att göra så det lär inte bli bättre uppdaterat nu. Eller så blir det det? Så brukar det vara. Konstigt. Imorrn ska jag hämta MUSTANGEN som varit på cykelverkstad. Äntligen!

Puss!

Tool - Schism

För att Christian påstår att han varit ett Tool-fan. Hahahahahahahahahaha.

Ikväll får ni veta. Lovar!

Ettusentrettioett.

Ikväll ska jag ta tid och sätta mig framför datorn och utse vinnaren i Tävling für alles. Skulle själv vilja ha den där reflexskärmen...

Puss!

Denniz Lyxzén & Lisa Miskovsky - Alright

För att den måste plockas fram ibland.

RSS 2.0