Han är nog mer av en groda

Ettusenfemtiosex.

Mötte prinsen i dörren. "Inspirera mig, din idiot!" skrek jag. Han bara log och det kändes som han hånade mig? "Visa fingret!" skrek jag när vi skulle fotograferas. Men han är väl för pryd, den tönten. Inte ett dugg inspirerande.Puss!

Sex Pistols - God save the queen


För att det känns passande på nåt sätt.

Frukt är gott. Godare än kött. Tror jag i alla fall.

Ettusenfemtiofem.

Är helt sjuk oinspirerad idag. Hatar såna dagar. Det är slöseri. Slöseri med tid och energi. Det kan ju knappast bero på att jag har tråkig färg på naglarna i alla fall.Eller att jag har oinspirerande ådror på händerna. Jag kanske har för färgglada händer så inspirationen rinner liksom över och blir ingenting? Eller så beror det helt enkelt på att jag har en vansinnigt inspirerande utsikt... ... ..Men en sak som är märklig är att det alltid händer ganska bra saker under såna här dagar. På jobbet har det hänt flera saker som säkert kan gynna mig i framtiden. Har bara inte inspirationen att uppskatta det idag. Jag fått massa saker gjorda som måste göras. Och det känns onödigt att göra en inspirerad dag.

Imorrn ska jag i alla fall på Mästerkatten. Det hoppas jag blir inspirerande.

Puss!

The White Stripes - Seven Nation Army

För att det vore kul med något nytt från White Stripes. Nej, att Jack White släpper soloalbum i vår räknas inte.

Obs! Ej svamp Obs!

Ettusenfemtiofyra.

Idag när det är fredag och allt så ska jag fira att jag INTE har fotsvamp! Jag hade nog kunnat få nån slags panik om det hade varit svamp. Eller nån parasit. Det hade varit det värsta. Parasiter. Så himla värdelösa. Om ni undrar vad det så är jag har på foten så kan jag inte svara. De visste inte. Det är kul när det är studenter med tycker jag. "Jag har två studenter här, är det okej om de är med?". Ba "nä, jag tycker det är skitdumt om de lär sig något". Det var fyra personer som tittade på min fot. De gick ut och tittade i böcker. Men nej. De visste inte vad det är. Det konstiga med det här är att de sa "Smörj med kortison i sju dagar. Har det inte blivit bättre då så kom tillbaka så får en läkare till titta på det och kanske ta nåt prov". En annan märklig sak var

Sjuksköterska: Hade du eksem som barn?
hogie: ... ja?
Sjuksköterska: Mhm. Ja då kan du nog räkna med att om det här nu försvinner, då kommer det med största sannolikhet att komma tillbaka några gånger ändå.

What? De visste ju inte vad det var?

Sen när jag skulle gå

Sjuksköterska: Vill du ha en kompress på?
hogie: Varför det?
Sjuksköterska: Ja, jag tänkte... att du kanske ville det...?
hogie: Ehm. Nej tack..? Eller? (livrädd. behöver jag en kompress? i så fall varför?)

Jättekonstigt.Undrar hur jag ska fira. Tänkte en del på chips. Men jag gillar ju inte chips. Gillar ju smågodis men jag vet inte. Så sögen är jag inte på godis. Jag vet inte. Börjar jag bli vuxen nu? Godis och snask är inte min drivkraft längre. Potatis. Det är ju jävligt gött. Tänk vad mycket det går att göra med potatis. Mos. Hasselback. Kokt. Pommes. Chips. Stärkelse. Klyftor. Det får nog bli potatis. Och en flaska Pepsi.

Puss!

Håkan Hellström - Zigenarliv Dreamin

För att det är Håkanfredag.

Tiden går fort när man har roligt, sa Jan

Ettusenfemtiotre.

Här kommer två ganska enkla och lättförståeliga recensioner av två musikaler i Karlstad.

Cabaret:


Next to normal:


Nu tror jag tyvärr att det inte går att få biljetter till de sista Cabaret-föreställningarna. Men då kan ni istället göra er själva en tjänst och inte gå på Next to normal. Bara gör det inte. Du vill skära dig själv i armarna och fly i pausen och djupt ångra att du har betalat för att gå dit.

Idag började bokrean. Jag var väldigt skeptisk efter förra årets flopp. Tror inte jag köpte en enda bok förra året. Men i år! Till slut var jag tvungen och säga till mig själv "nu måste du sluta. SLUTA SA JAG!". Det var så många böcker jag ville ha. Böcker är dock en av de få grejer som jag kan lägga relativt mycket pengar på utan att känna ångest. Så jag kommer säkert köpa mer... Fast jag borde inte. Våga vägra!Skulle ha köpt ett eget ex av Palmeboken till Barbro. Kunde inte ta en bild utan att hon gick fram och luktade på den. Klara favoriten är Stenmark-fyndet! Ibland känns det skamligt att de säljer vissa böcker så billigt. Kände också att det var gött att jag hade väntat med att köpa Håkanboken. Värste kapena!


Rolig han, Jan Stenmark!

Vet inte hur det är med er, men jag skulle i alla fall väldigt gärna vilja ha en get. Eller en killing. En get är nog inte så kul. Det finns killingar i Mariebergsskogen. Jag älskar Mariebergsskogen. Jag älskar små djurbarn.Tård är i Afghanistan men de får inte gå utanför campet för amerikanerna har bränt koranen. Jag vet inte vad han menar med att "amerikanerna har bärnt koranen" men i den här stan kastas det ägg på Lars Vilks. Det tycker jag är helt okej. De kanske kan kasta ägg på amerikanerna så löser det sig?

Imorrn ska jag till vårdcentralen. Jag tror jag har fått fotsvamp! Fast jag vet inte. Så jävla äckligt om det är fotsvamp. Men när jag googlar så kan det vara allt från herpes till fotsvamp till höstblåsor till värmeutslag. Jag får alltid konstiga hudgrejer och alltid på vintern. Varför är det så? Och så måste jag alltid äta penicillin mot det också. Kan det inte bara räcka med en kräm? Kan jag inte få en kräm som jag smörjer in kroppen med varje vinter så jag slipper få massa konstiga grejer? VARFÖR KAN JAG INTE BARA FÅ VARA NORMAL?! Om det är svamp så vill jag inte att ni ska tycka att jag är äcklig.

Puss!

First Aid Kit - Emmylou


För att det är roligt att de är arga på twitter för att bokare inte kan deras bandnamn. First Aid Kids heter de ju till exempel inte. Inte heller First Aid Kid.
Det var SNÖ där med ingen RÄFV där

Ettusenfemtiotvå.

Längtar till fredag. Jättemycket. Då ska jag vara ledig. Längtar också lite till torsdag. Då ska jag på akupunktur. Det är sköööönt. Linda, min sjukgymnast, hon måste vara alla män (och lesbianers) drömkvinna. Hon kan massera. Hon är söt. Hon gör mig sömnig. Hon är bra på allt tror jag. OCH, hon har tagit guld med innebandylandslaget. Men jag kanske är partisk eftersom hon gjort allt mycket bättre.

Torsdag till fredag var jag i Stockholm. Vet ni vad det var där då? Snö! Massa massa massa snö! Ja jag blev hur glad som helst. Och alla bara "men vaddå, har ni inte snö i Värmland nu eller?". Det sa till och med GÖTEBORGARNA. Så himla orättvist.


SNÖ!


SNÖ!

Det mest allvarliga under musiknätverksträffen var när vi skulle komma fram till ett nytt namn på turnén. Själv tyckte jag att mitt förslag - RUNDGÅNG - var helt klart det bästa. Men nej. Det blev det ju inte. RUNDGÅNG. Känn på den.Bengan står till höger och räknar röster. RUNDGÅNG kom på fjärde plats. Hur är det möjligt? Världens bästa turnénamn ju. Önskar att Bengan hade fuskat med rösterna.

Nog om detta nu. På lördagen åkte jag till Västerås. Aptidigt på morgonen. MEN.. när jag läste i programmet och såg "Teatro Bao med medlemmar från RÄFVEN". Jädrar! Jag har nog aldrig varit så peppad en lördag klockan halv åtta. I flera timmar väntade jag. Räfven... tänkte jag och fnissade lite. Tihihihi.Men oj, vad få de är? Kanske ni tänker nu. JA. Hur ska man kunna få ut gypsyfunk av det där? De är egentligen sju men fem var tvungna att stanna i Göteborg. En sax gör ingen Räfven. Besvikelsen var enorm faktiskt. Så enorm att jag måste lägga upp ett youtubeklipp på hela Räfven.Igår var jag sjukt trött och såg att Barbro, hon kan minsann ta det här med söndag på allvar. Jag tycker det är rätt gött att ligga på golvet. Precis som Barbro.
Nu snöar det!

Puss!

Räfven - Hermelindansen

För en kan inte få nog utå rävera


Det går inte, DUDE

Ettusenfemtioett.

Igår var jag jättejättetrött och tyckte att en sak var jättejättekul. Det var så roligt att jag grät i säkert en halvtimme. Christian filmade också och filmen, ja den var ju lika rolig den. Så idag tänkte jag "nä, idag KAN det bara inte vara roligt". Men jo. Det är en helt magisk film. Trots mitt trötta anlete så måste jag ändå dela med mig av min charm. Men vad är det så som är så roligt? Jag har talfel. Jag kan inte säga "dude". Det går inte! Min teori är att det beror på överbett. MEN... Det går om jag typ.. drar i kinderna. Eller om jag lägger upp överläppen. Kanske kommer en film på det också.
Vad är det för fel på mig? I vissa stunder tycker jag mig se en psykopat. Det ROLIGASTE måste ju ändå vara att jag var så trött att jag verkligen inte förstod att Chrille drev med mig när han sa att "NU, nu kan du ju!".

Puss!

Maia Hirasawa - And I found this boy


För att jag tycker det är fint att Chrille fångar mina brister på film.

RSS 2.0