Ska det vara så? Är det så?

Ettusenfemtio.

Samtal med värden.

Jag: Jo.. Nu har vi inte sovit på en vecka. Det är tredje gången jag hör av mig till er nu, men det har fortfarande inte varit någon här och kollat vad det är som låter och varför.
Värden: Det låter som att det är något som ni får lära er att leva med, eller flytta. Hihihi.

What? Får man säga så? Jag blev upprörd och ringde hyresgästföreningen. Han sa att man inte får säga så och att vi ska ringa miljökontoret om värden inte kommer och kollar saker. Kul liksom. Det vill man ju göra. Bli ovän med värden. Åååh. Orka flytta. Vi har en jättefin lägenhet. Jäkla skitvärdar. Borde inte få finnas såna. Tycker att det borde vara värdefullt för dem att ha hyresgäster under långa perioder istället för en ny varje år.

Det där med Storsjön låter mer och mer intressant. Jag vet inte var Storsjön ligger men där kan vi kanske få ett hus till samma pris för hyran vi lägger varje år nu. Vi gör det vi bara gör det!

Puss!

Kicki Danielsson - Papaya Coconut

För att Kicki är JÄTTEKUL. På Twitter. På P4 tillsammans med Fredrik Virtanen. JÄTTEKUL!

Det kanske bara är en ytlig grop

Ettusenfyrtionio.

De senaste dagarna har jag

1. fått virus på min jobbdator. Panik spred sig. Jag ringde till supporten och den annars ganska så omänskliga Stefan sa "Du har inte gjort nåt fel. Det händer även den bäste. Till och med jag har haft virus!"

2. kastat min mobil i golvet. Den funkade. Sen dog den.

3. funderat på att bosätta mig i Gällivare, nån håla i Småland eller varför inte Halmstad? Gärna långt från människor jag känner.

4. insett att vuxna människor är inget för mig. Vuxna människor är oärliga, egoistiska, falska, elaka och något äckliga. Barn däremot - de kan man oftast lita på. Observera att detta gäller ALLA vuxna människor. Du är inget undantag och spciellt inte om du är svensk.

5. funderat på om jag är deprimerad? Borde jag googla depression? Någon deprimerad som läser det här som kan förklara en depression? Ja, jag har haft vissa självmordstankar. Att flytta till en håla där ingen känner en tycker jag mycket väl är en självmordstanke.

6. varit på antikärnkraftsmöte och mitt i min depression tänkt; jaha, det spelar väl ingen roll om jag sitter här och tänker så här? Det gjorde ju mina föräldrars generation också och inte hjälpte väl det? Varför? För att människan, och framför allt den vuxna människan, är elak, egoistisk, oärlig, falsk och något äcklig.

7. klart och tydligt bestämt mig för att aldrig aldrig aldrig någonsin bli med barn. Det görs alldeles för många bäbisar i den här världen som har ingenting att komma till och ingen som bryr sig. Du bryr dig ju till exempel inte, inte har jag sett dig på något antikärnkraftsmöte. Blir också något äcklad av att folk "skaffar barn".

8. förklarat för en vuxen människa som på riktigt trodde att han höll på med välgörenhet att han gör det för sin egen skull. "nej, jag gör det för deras skull". Nej säger jag. Du gör det enbart för din egen skull hur du än vänder på det. Varför är det då så? Ja, det är ju för att vuxna människor är...

Och så vidare. Ja. Jag tror det är en depression. Fast vad vet jag. Jag är ju bara vuxen. Egoistisk, oärlig, falsk, elak och något äcklig.

Puss!

Dexys midnight runners - Come on Eileen

För att om inte den hjälper - då är jag helt klar deprimerad. Men jag har inte min vanliga dator och därför inte spotify så vi kommer aldrig få veta.

Allt blir bra med lite mönstrat

Ettusenfyrtioåtta.

När jag blir gammal vill jag bli som leopardtanten på gymmet. Hon har leopardblus på sig, sätter sig på cykeln, läser expressen och trampar lite. Fi fan vilken fin inställning. "Här sitter jag i min leopardblus och läser tidningen".

Imorrn ska jag slänga bort min lön på en ny mobil. Ah, jag älskar it-samhället. Inte.

Puss!

Ryan Adams - The Rescue Blues

För att jag har två Ryanbiljetter som väntar på mig hos närmsta atg-ombud.

Lycka är inte ett spädbarn.

Ettusenfyrtiosju.

Senaste tiden har jag tänkt mycket på vänner och annat löst folk som pratar om lyckan att föda barn. Testa att ha diarre i 14 dagar i sträck och sen bajsa en korv. Det är lycka det. Det kanske inte låter så fantastiskt, men jag fällde nästan en tår (om inte två till och med).

Ville bara dela med mig av det. Och att ni inte behöver prata om lyckan med barnafödandet.

Puss!

Björn Skifs - Break the spell

För att jag fortfarande tycker att Björn Skifs är underskattad av min och generationen före.

Fetton och Slash

Ettusenfyrtiosex.

Fetto, var är du? Såg den här roliga reklamen på INTERNET för ett tag sen. Tänkte på dig och skulle skicka den fina bilden. Men du finns inte kvar på INTERNET?Internet tar bort för många bra människor och behåller så många dåliga, tycker jag. Värdelöst.

Puss!

Slash feat. Fergie - Beautiful Dangerous

För att jag såg den på MTV igår och den var så förbannat skabbig att jag inte kunde sluta titta. Fôlk! Skärp er.

Im gonna get there, bipolar

Ettusenfyrtiofem.

Vore det inte väldigt roligt om Eric Saade sjöng Bipolar istället för Popular? Men det beror väl lite på vad man tycker är roligt också... Själv tycker jag att det är jag som är roligast på facebook just nu.En vacker dag ska jag göra ett riktigt inlägg här. Det handlar mest om att jag är trött på blogg.se. Trött på att mötas av BAKNING, MATLAGNING, MODE och FOTOGRAFERING. När jag kommer in på startsidan. Det verkar vara de fyra intresseområden som är och varit i sverige de senaste tre åren. Blogg är inte världens bästa verktyg heller.

Gibson har startat en blogg på wordpress och jag tycker det imponerar på mig lite mer för varje dag.

Puss!

Refused - Refused are fuckin' dead

För att om ni inte vet varför så borde ni ta reda på varför.
RSS 2.0