När röven faller ner

Ettusensextiosex.

HAHAHA! Ibland borde man bara sova väldigt lite för att allt blir väldigt KUL då. Kom precis att tänka på gårdagens bästa diskussion. Ofta tror jag att det är något fel på mig och Chrille. Eller mest mig då för det är jag som pratar. Mest hela tiden. Stackare. Jag är nog aldrig tyst nu när jag tänker på det. Men iaf

hogie: Skulle du säga att jag är normalfet?
Chrille: Ja du är väl (tänker alldeles för länge för att det ska vara okej)... Normalfet kurvplus.
hogie: Menar du att jag är normalfet plus med kurvor eller normalfet och kurvig med plus?
Chrille: Jag menar normalfet kurvplus. Du är normalfet och kurvig.

Om jag fick välja så skulle jag vara normalfet med kurvminus. Skulle gärna ha små puppor och liten rumpa. Lite fet gör väl inget. Ja. Hellre "något extrafet med kurvminus".

Fin tanke Franke.

Puss!

Håkan Hellström - En vän med en bil

För jag tyckte (fast jag vet exakt vad han sjunger) att han sjöng "för du kan inte se när röven faller ner". Det var också JÄTTEKUL!

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det

Ettusensextiofem.

Idag gick jag upp alldeles för tidigt för att det ska vara roligt nånstans. Eller, det var inte så tidigt, men jag somnade sent igår. Hann tänka ungefär femtiofem gånger på vägen till mötet i morse att "hon måste ha menat åtta på kvällen..?". Men så var det inte. Whatever. Nu sover jag nästan. Kan man säga. Kul nyheter:

Smashing Pumpkins nya album
The Views nya album (hoppas det blir stora i sverige nu då, folk är så trögfattade här. "TAKIDA! OMG ROFL LOL!". Eller Mustasch? Varför gillar folk Mustasch? Det är nog jag som är trög)
Punkbands historia blir film. Extra kul eftersom Mats och jag är kollegor och att jag blev alldeles starstruck när jag insåg det första gången vi träffades. Ja jag är inte svår att imponera på.

En annan bra nyhet tycker jag är att Tolgfors avgår. Men jag vet inte. Jag blir nog glad så fort nån med högerpolitik avgår. Fast Tolgfors är ändå lite extra fint. I Sverige är vi inte bra på krig.

Synd att första april är på en söndag i år. Jag får se fram emot maj maj måne jag kan lura dig till skåne. Jag har många bra hyss på gång nu.

Puss!

Håkan Hellström - Aprilhimlen

För att den är som en vaggvisa. Ja älsker Håkan ja.

När jag inte var femton men ändå grät av kent

Ettusensextiofyra.

Så förvånad jag blev över att det här är så fint att jag fällde en tår. Äntligen! Jag trodde aldrig jag skulle få tycka igen att kent är ett av världen bästa band. Och Jocke Berg då. Han är snygg nu. Det är konstigt.

Fi fan. Jag känner i magen att ja, jag kommer nog gråta en tår nästa gång jag hör den också.Vet ni vad det finaste är? Att Jocke Bergs röst har blivit så sjukt mycket bättre. Han är som Liam Gallagher. Den är aldrig dålig men den blir bara bättre och bättre.

Oj vad glad jag är. Och förvånad.

Puss!

kent - 999


För att den heter ju det.


Den nya lagen lyder

Ettusensextiofyra.

Mona säger att det ska bli nitton grader varmt idag. Jag som har en svart tröja på mig. Det borde finnas en lag som säger att "arbete behöver ej utföras under soliga dagar. Dessa dagar är till för att tanka upp och finna energi inför arbetsdagar med mindre bra väder". Med ett tillägg "Är det soligt många dagar i sträck kan regeln ej tillämpas". Så om du har en arbetsvecka då det regnar sex dagar och är sol EN dag och den dagen är en arbetsdag. Ptja, då har du rätt att vara hemma från jobbet den dagen.

Puss!

Queens of the stone age - Tension Head

För att jag har lyssnat (för?) mycket på QOTSA i två dagar nu.

Exakt samma vision som jag har!

Ettusensextiotre.

Gick in på Skatteverkets hemsida idag då jag enligt rykte skulle kunna se om jag får tillbaka skatt eller är återbetalningsskyldig. Men jag fastnade helt i det härVilken fantastisk vision vi har på vårt skatteverk! Vet flera som borde anamma detta. Ett samhälle där alla vill göra rätt för sig. Det är så fint att jag blir tårögd.

Puss!

Amanda Jenssen - Dry My Soul

För att det var en tjej på twitter som fick mig att höra Lejonkungen i biten. Lejonkungen!

Jag bara ljuger lite vitt

Ettusensextiotvå.

Alla ni som såg Svenska dialektmysterier igår förstår att jag som värmlänning har en berättarpersonlighet. Det blir därför också gärna så att jag kryddar till och fläker på lite mer i berättandet. Som i inlägget om största behållningen under helgen. Det var flera saker där som var lite extra kryddade. Och som den goda människa jag nu är (och som lider av en stark berättarpesonlighet) så skulle jag nu vilja reda ut VAD i det inlägget som är kryddat.

1. Största behållningen med helgen var inte alls när vi var vid Mariebergs strandängar. Det var när jag var i Kil och diskuterade hur kulturen i Värmland ska utvecklas. Mer om detta kan ni läsa här.
2. Vi letade aldrig efter det som kallas gömslen. Vi gick cirka 200 meter ut på strandängarna. Fram till fågeltornet och tillbaka.
3. Jag ger en överdriven bild av att Chrille skulle ha tyckt att jag var störande. Han tyckte inte att jag var SÅ störande. Ibland blev han lite sur men inte alls så mycket som det framstår i inlägget.
4. Det var inte alls särskilt förvirrande att jag skulle föra oväsen i lekparken. Det var ju egentligen helt naturligt då vi var där för att Chrille skulle spela in ljud.
5. Jag såg faktiskt aldrig att killen i rullstol fick åka upp i fågeltornet. Men jag hoppas verkligen att han fick det.

Ja. Det var väl ungefär det. Hoppas ni ändå känner att det går att lita på värmlänningar. Ni kan vända på det och se det som lite spännande... Det vi säger KAN ju faktiskt vara sant.

Igår tänkte jag att det var längesen jag tog fram lurbajskorven och spelade någon på jobbet ett spratt. Så jag plockade fram den och placerade den strategiskt bredvid hunden Calles vattenskål.Titta vad äcklig den ser ut. Speciellt med ett hårstrå på sig.Meeen... Det sprattet har jag kört en gång för mycket. "Jessica. Jag går faktiskt inte på det där med bajset nån mer gång!" var det första Cathrin sa till mig idag. Synd. Tycker jag.

På tisdagar så brukar jag vara hemma hos syrran och kolla på husfruarna. Men på tisdagar så är det ett pass på gymmet som är det enda passet som är roligt. Så vi bestämde att vi ska kolla på husfruarna på söndag i stället. Men så var det så att i tisdags så var det en teater som jag verkligen ville gå på, men hade ingen att gå med. Och på just den tisdagen så skulle Chrille på intervju. Men så blev inte intervjun av! Så på vägen hem (två timmar innan teatern...) åkte jag in till scalateatern och chansköpte två biljetter. HIMLA TUR säger jag. Jag skrattade så jag grinade! Det var så förbannat kul. Det var som Klungan fast enklare så vem som helst kan förstå. Se den om ni får chansen!Nej, ni behöver inte känna till Nina Hemmingsson, Nanna Johansson eller Sara Granérs serier. Jag har prenumererat på Galago i flera år, men jag kände knappt igen en enda av seriefigurerna. Man känner igen figurerna, men de hade en helt annan ton i teatern än i tidningarna. Och så vidare. Se den bara se den vettja!

Puss!

Kaiser Chiefs - Everyday I love you less and less

För att det vore grymt om Kaiser Chiefs kunde komma till Sverige i sommar. Ja jag skulle bli glad.

Rolig grej på torsdagen

Ettusensextioett.

HAHA. Det här är bara för kul. Jag hoppas INNERLIGT att fotografen, Peter Bäcker, tänkte på det när han knäppte bilden. Fast det kanske bara är kul om man kommer från Karlstad och har intresse av politik. Jag vet inte. Fast jag tycker å andra sidan att allt med jättebäbin är kul. Ja, ni kanske kan räkna ut vem jättebäbin är.

Puss!

Fun & Janelle Monáe - We Are Young

För att det passar sig fint. Jag är då inte gammal.

En söndag utan gömslen

Ettusensextio.

Den största behållningen med den här helgen var när vi var vid Mariebergs strandängar. Först när vi kom fram så satt det ett rött band. Nej förbjudet här får ni inte gå. Vafalls?! Men det gick att komma ut lite längre in. Till föggeltornet. Det var högt upp och sjukligt högrädd som jag är så gick jag INTE högst upp. Men nästan. Jag gick halvvägs upp i stegen som gick längst upp. Sen fick jag panik och backade.Det var rätt bra näst högst upp också. Kossorna var inte ute så det var inte så mycket att se heller. Allt är rätt... brunt nu.

Christian är jättemodig och går högst upp. Och hans kropp är även jättesned och konstig.Vi fikade också. Hade med drömrulltårta och brunbollar. Jag fick brunbollar i present i veckan. Har ätit några små men sparat den största och finaste. Tyvärr smakade den skit. Kan inte brunbollar stå nästan hur länge som helst i kylskåpet? Det trodde jag. Den var ju bara fyra dagar gammal? Konstigt. Efter den här bilden spydde jag i alla fall nästan.Kände mig lite lurad då det fanns en skylt som sa att det skulle finnas "gömslen". Var finns dessa "gömslen" och vad är de egentligen för något? Hångelhålor? Fågelskådarlådor? Jag vet inte. Såg inget gömsle. Såg lådan där kossornas mat brukar finnas. Falsk marknadsföring.Anledningen till att vi cyklade till Mariebergsskogen var för att Chrille skulle spela in fågelkvitter med sin nya inspelningsmackapär. Inte heller det vet jag varför. Alltså vad han ska ha fågelkvittret till men det är väl säkert bra till nåt.Men. Det var faktiskt inte alls kul för jag var hela tiden tvungen att vara tyst. Sa han inte "kan du vara tyst en stund?" så gjorde han den här minen åt migDu kanske inte ska ta med mig ut i skogen om det nu måste vara så tyst? Fast det var inte att jag PRATADE utan det var att jag rörde mig. Förlåt. Tyckte det var mycket roligare om vi hade gjort en Blair Witch-grej av det. Det tyckte inte han.Det var lite förvirrande också. För när vi kom till lekparken då skulle jag helt plötligt föra så mycket oväsen som möjligt.Det var i alla fall en väldigt fin och varm och skön dag. Jag såg två svanar och en kille i rullstol som fick åka upp i fågeltornet. Det är ju fint. På kvällen såg vi The greatest movie ever sold och den var också fin och bra. Den kan ni se nån söndag eller torsdag när ni har lite tid över.Nu ska jag koka potatis och löksås och grönsaksbiffar. Oj vad gott.

Puss!

kent - FF

För det är roligt i det här youtube-klippet. Att någon trodde att hon sjunger "där valrossen bor". HAHA!

Det blev FRÄNT i alla fall

Ettusenfemtionio.

Efter cirka tre månader har jag till slut monterat min backspegel. Det blev så klart väldigt snyggt och ballt och fränt. Men den funkar inte så bra. Backspeglar ska man nog lägga lite mer pengar på än en tjuga på Jula. MEN som sagt. Den sitter så fint där på Mustangen.Idag börjar Husfruarna! SISTA SÄSONGEN! Krokusen har kommit upp i rabatten!Idag ska jag äta sallad till middag. Men gu vad gott och innovativt. Ofta kofta. Skittråkigt!

Puss!

Manic Street Preachers - You stole the sun from my heart

För att det var på radion i morse. Bland Loreen, Björn Ranelid och Lisa Miskovsky. Melodifestivalen.

Besvikelsen

Ettusenfemtioåtta.

Jag är så oerhört besviken på sjukgymnast-Linda. Hon, som jag trodde var varje man och lesbisk persons dröm. Men nej.

hogie: Linda. Jag vill varna dig för att min fot kanske SER äcklig ut men den ÄR inte äcklig. Det är iaf inte svamp.
Linda: Jag har sett värre! Vad är det då?
hogie: Vet inte. De tror det är ett eksem. Att jag är så torr.
Linda: Vaddå, att du har torr humor eller vad? Hihihi.

... .... ..

Inte kul Linda! Inte kul alls! Så när hon stack in en nål i mig så ryckte jag till så mycket att det flög iväg och hamnade i hennes ben. Ja, som ett litet straff. Hoppas hon hinner öva in några skämt till nästa gång. Annars kan ju jag iofs lära henne några. Så rolig som jag är.

Den här bilden hängde på ica hagahallen idag. Så jävla äcklig och otäck.Ser ni nåt konstigt? Vem har hängt den där och varför? Ska gå dit och skriva "VARFÖR!?" på den.

Häromdagen när jag gick till jobbet så var det som i en mystisk bok. Eller film. Det är vilket som.Det tyckte jag var himla fint.

I helgen ska jag kanske gå på Café August och lyssna på Kaja. Har inte riktigt bestämt mig än. Gillar jag judemusik? Ja jag tror det. Det är lite gypsy. Men tror inte det är så roligt i längden? Nån som sett dem live nån gång? Ja jag vet ingenting längre.

Puss!

Tove Styrke & Gnucci Banana - Bad Time for A Good Time

För att den är så frukt(haha!)ansvärt dålig att den ändå blir rolig på nåt vis.


När avundsjukan kom till stan.

Ettusenfemtiosju.

Jag dör av avundsjuka. Det är sällan jag har önskat att jag var i Umeå. Men igår, på dagen som egentligen inte finns, då ville jag verkligen vara där. WOW i sommar då. Om inte på fler ställen.Dennis. Har börjat inse att det aldrig kommer blir Dennis och jag men... Jag älskar dig ändå Dennis! Och jag älskar Refused! Det är inte mitt fel!

Puss!

Refused - Everlasting

För att det är den ni kan se och höra där uppe. Är okej att reklama flera gånger. 


RSS 2.0