Kom till mig!

Ettusenetthundrafem. 
 
Läser tidningarna. För jag är i smyg intresserad av stormen som far över USA. I smyg för att jag tycker inte synd om dem. Inte för att jag är ond utan för att det varje år är översvämningar i bland annat Bangladesh som tar massa liv. Men det är det minsann sällan rabalder om. Om du kollar på dina H&M-kläder så står det made in Bangladesh på säkert varenda plagg. Tänk på det. 
 
Men det jag vill berätta om idag är att jag på Aftonbladet fick syn på den här fantastiska reklamen! 
 
 
Eh, ja. Det är jag!
 
Puss!
 
Kvelertak - Offernatt
 
För jag kände att det passade min tajta kropp. 

Det är bara REGN.

Ettusenetthundrafyra. 
 
Jag tror det är något fel på mig. Det finns inget som påverkar mig så mycket som folks humör. Nu är hela min dag förstörd. Det första någon som klev in på jobbet sa var "FY VILKET VÄDER! Jag blir så trött!". Typ. Jag blir helt knäckt. Tjat om att vintern snart är här och det är så hemskt. FLYTTA DÅ!! Eller gå en DJ-kurs så kanske du blir GLAD igen:
 
 
Jävla gnäll. 
 
Timo i lördags var fantastiskt och Mando Diao igår var också helt fantastiskt. Både Timo och Mando är så fina och bra att jag vill fälla glädjetårar. Ni gnällmänniskor kanske skulle lyssna på lite bra musik. 
 
Puss!
 
Mando Diao - Snigelns visa
 
För att det är ett hett tips på vad ni kan lyssna på.

Detta är inte nu

Ettusenetthundratre. 
 
Idag när jag var inne på Myspace (I know, men vi är några som fortfarande använder det...) så tänkte jag, hmmm... har jag inte skrivit massa finurliga saker här nånstans..? JO! HAHAHAHA. Internet är så bra. Där försvinner INGET. Man kommer inte undan från sig själv. Jag hittade det här och det var ju JÄTTEKUL. 
 
 
Så himla full. Men det är kul. För mig är det väldigt kul. För er andra är det inte så kul för ni fattar ju inte. Eller ja, om ni inte är Muse-tröjan eller den übermusikaliska (jag vet att du är här inne ibland, men jag bjur på't) förstås. 
 
Ja jösses. 
 
Puss!
 
Timo Räisänen - Buckets of hate
 
För att den låten tror jag handlar om mig och ganska mycket ungefär 29 juni 2007, lite tidigare och lite efter.
 
(Om ni ska på Timp på lördag (eller någon annanstans i sverige någon annan gång) så tycker jag det skulle vara kul om nåon helt random gick fram och frågade hur det är med hans mami Kicki)

Olika sorters minnen av en man

Ettusenetthundratvå.
 
Har hört ett otäckt rykte om att en av våra lärare från högstadiet nu ligger i koma. Just den läraren har jag ganska mycket minnen ifrån. Jag vet inte varför men när jag var typ åtta eller nåt så var han hemma hos min syrra på Tupperwareparty? Vet inte vad som är konstigast. Att syrran hade Tupperwareparty eller att han var där. Och ja, min syrra är mycket äldre än mig. Elva år, tror jag. 
 
Men den här läraren då. Vi hade honom i teknik och det första han gjorde, på första lektionen med honom var att han STÖRTADE in i klassrummet. Han sa ingenting utan slängde upp en frigolitbit på bordet och en tub med Karlssons klister. Sen hällde han klistret i frigoliten och bara "KOLLA HÄR. Det här är vad som händer med er hjärna om ni KNARKAR!". Och ja ba... WHAT?! Fy fan vad läskigt! Tur att jag aldrig kommer börja knarka! Det var väldigt effektivt. I alla fall på mig. Nu tror jag ju knappast att jag hade börjat knarka även om han inte hade gjort så. Men ändå. 
 
Han var nog inte så bra lärare. För jag kommer inte ihåg nånting som jag lärt mig av honom. Ofta rullade han in teven och gick och "kopierade lite papper". En gång rullade han in teven och "Kolla på den här filmen och håll utkik efter alla teknikprylar!". Det var en James Bond-film...
 
Vi blev också ovänner några gånger. Som första terminen i åtta. Läraren kommer in i klassrummet, sätter sig i stolen framför katedern, lutar sig tillbaka och blundar och säger "Nu ska vi vara tysta en stund. Jag måste vila. Annars kanske jag får en hjärtattack". Och det blir helt knäpptyst i klassrummet. MEN. Så öppnar någon dörren och läraren flyger upp i skräck! "Men VAD GÖR DU?! Vill du att jag ska få en hjärtattack?!". Och den stackars killen smyger ut igen. Han hörde inte till vår klass... men så händer detta. 
 
Läraren: Vad är det han heter den där killen? Kent va? Är inte det en POPGRUPP?
Jag: EH. NEJ. Kent är en ROCKGRUPP. 
Läraren: HAHAHA, nej du.. Jag tror det är pop. 
Jag: Nej. Rock. Kent är en ROCKGRUPP. 
 
Och här börjar någon annan lägga sig i "diskussionen", jag antar att det var Johan Krieg för han var alltid på mig och musiken jag lyssnade på. 
Johan (tror jag): Kent är inte ens musik vet du hooogieeee.. bläääöiasfhianga..
Jag: Men ge dig! Det vet väl inte DU!
Läraren: Jo men jag tror det är POP. 
 
Jag var jättearg. 
 
Ja. Men det var väl det. Jag är i alla fall ledig och det har regnat alla tre dagar som jag hittills varit ledig. Jättekul!
 
Puss!
 
Kent - En himmelsk drog
 
För att droger är JÄTTEFARLIGT. 
 

Falafeln på Kronoparken. Ät den.

Ettusenetthundraett.
 
Nu har jag fått mens. Slutade blöda typ förra veckan. Precis när "aaaah, det är så här livet är utan binda!"-känslan har lagt sig som en go filt över en så... MEN. Anna vet ni, världens bästa barnmorska på sjukhuset? Hon sa som så här. Att missfall, det är i vissa fall en förlossning. "Har du tur nu, så kommer du inte ha så svåra menssmärtor eller mycket blod när du har mens framöver". Det var de finaste orden nån har sagt till mig på länge. 
 
Nu kan vi istället prata om roliga saker. En rolig, och väldigt konstig sak, är att mor och far har köpt ett kattgym till katterna? Känner de att... Det blev ingen bäbis, men vi måste ändå köpa bäbissaker? Jag vet inte. Tror inte det. De bryr sig nog inte så mycket om vi får en bäbis eller inte... Men i alla fall så köpte de ett KATTGYM. 
 
 
Så här. Ser det ut. Måttligt roade. Fast det är ju väldigt kul, hela grejen. Vem är människan som uppfann detta?
 
Andra roliga saker är Nawros på Kronoparken som jag alltid talar gott om. Och det är INTE för att vi har en kärlekshistoria jag och Nawros (eller vad han nu kan heta). Utan för att det faktiskt är så förbannat gott. Titta bara!
 
 
Goerste falafeln i stan! Kanske ser lite.... törrt ut. Blir mätt bara jag tittar på det. Åk dit!
 
Muse har äntligen släppt sin nya skiva, The 2nd Law. SVINBRA så klart. Alla borde köpa. Alla borde lyssna. Alla borde se dem live i vinter.
 
 
Roligt är också att jag ska köpa en Emmafåtölj idag. Vet inte var den ska bo, men jag kan bara inte låta någon annan få köpa den!!
 
Puss!
 
Muse - Survival
 
För att den är mycket fin på många sätt.

RSS 2.0