Bara det inte blåser

Ettusenetthundratjugotre. 
 
Är. Så. Förbaskat. Trött. På. BLÅST. Ska flytta. Känner jag någon som bor där det inte blåser - tipsa mig så flyttar jag direkt! Kommer upp på morgonen... -6 grader, helt okej ändå. Tänker man. Går ut. NEJ. Det är typ tvåhundra minus för det är vänervind och klarälvsvind och den blåser rakt in i märgen och så ska du cykla så då blir det ytterligare femtio minus. 
 
PLUS att jag är sur på Tommy Nilsson. Jag gick hårt ut i sociala medier igår och försvarade honom och så är det bara ett jäkla PR-jippo. Kommer aldrig köpa det där godiset!!
 
Vänliga hälsningar
Surtant
 
Puss!
 
Hästpojken - Sommarvin
 
För att det är bokat till Putte och det är i alla fall bra. 

Jag skulle ju bli Polis men...

Ettusenetthundrajtugotvå.
 
Vet inte om jag är uppfostrad till att om jag gör något fel så kommer Polisen eller om jag var livrädd för att göra "fel" som barn och nu följer det bara med. Som till exempel när man kommer någonstans där det står tossar. Då MÅSTE man ju ta på sig tossar. Det är jättekonstigt med de som inte tar på sig tossar. Respektlöst liksom.
 
Idag var jag hos sjukgymnasten. Där är det tossar och en skylt "använd skoskydd vid blaskigt väder". Det är snö ute och då blir ju skorna blöta - tossar på. Kommer in i väntrummet och där sitter den en gammal gubbe. Vi blir kompisar och efter ett tag märker jag att han stirrar på mina skor och sakta börjar knyta upp sina (tossfria skor). Tar av sig skorna och bär ut dem till klädhängaren i hallen. Han förstod att han hade gjort fel! Det var så gölligt. 
 
Lärdom från dagens besök hos sjukgymnasten: När hon vill att du ska ta ett varv i korridoren så ska du inte säga (lite för högt, med halvt sprucken röst) MEN JAG GÅR JU SOM EN PUUUNDARE!! 
Jag tror det kan vara etiskt fel att göra det. 
 
Har suttit under förmiddagen och funderat på om jag ska skriva ett helt inlägg om mitt senaste inlägg eller bara kommentera Ann och Matildas kommentarer. Många som läste men bara de som reagerade? När jag skrivit andra provokativa saker har jag fått väldigt otrevliga mejl och ibland nån sur kommentar. Men nu. Helt dött? Jag tänkte länge att det var för att flera av er är så pass kloka att ni tänkte "va fan. hon är ju dum i huvudet" och så var det inget mer med det. Men ändå. Det är märkligt i alla fall. 
 
Igår hittade jag massa gamla musik dvd:er som jag försummat och det tycker jag är bra. Att de finns igen alltså.
 
Puss!
 
Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig
 
För att det finns inte längre någon svensk artist som skriver så fantastiska texter OCH gör så bra popmelodier. Älsker Håkan ja. 
 
 

Ett utbrott.

Ettusenetthundratjugoett.
 
MEN FÖR I HELVETE. Kan det inte bara vara så att det inte finns tillräckligt många kvinnliga musiker? Kan det inte vara så att inte lika många kvinnor vill syssla med musik? Kan det inte bara vara så att männen är bättre på musik (fler musicerande män likamed fler män som är bättre på musik. Helt logiskt)?!
 
Jag örker inte. Caroline af Ugglas som bara sjunger om sina otrogna män och unga flickor som sjunger SMÄKTANDE ballader. Nej. Jag tror tamejfan att jag hade tyckt att den där banansnubben eller Körbergs gubbgäng är roligare än det. 
 
Jag tycker inkvotering är fel. Det är ALLTID fel. Mitt parti ska kvotera in kvinnor på valsedlarna. Va fan! Jag röstar väl hellre på en gubbe som är bra på vår politik och som vill än en kvinna som står med för att hon är kvinna. 
 
Det är inte så att jag inte förstår problemet. För det gör jag. Och jag tycker att det är gubbdominans. Men jag tror inte vi riktigt går rätt väg.... Så här är det nog. Jag är lite mer för jämställdhet än vad jag är för feminism. 
 
Nu ska jag skita på mig.
 
(P.S. Hoppas ingen på mitt jobb (iaf inte i musiknätverket) läser detta D.S.)
 
Puss!
 
Philemon Arthur and the dung - Henning i sin presening
 
För att den där Henning var något på spåren

Som en åttiotalsfilm

Ettusenetthundratjugo. 
 
Är den här bostaden på riktigt? Kan inte riktigt bestämma mig för om det är ganska coolt eller bara tacky? Jag trodde bara det är 2013. Önskar man alltid kunde få en presentation av säljarna. De här bor ändå rätt nära oss! Who are you... 
 
Puss!
 
Gogol Bordello - Start wearing purple
 
För de ska spela på Peace and love! Kanske kan vi åka dit!

RSS 2.0