Det här är min business

Ettusenetthundratrettioett. 
 
Åh. Har ont i magen. Vuxna människor som beter sig som idioter är så jobbigt för mig. Jag önskar så att någon hade förberett mig på sånt här. Berättat att vuxna människor kan vara värre än barn. Eller rättare sagt - när vuxna är elaka så är de verkligen elaka. Och så tänker jag så här; okej, den här mannen är en annan generation än vad jag är. Han är uppfostrad med ett kvinnoideal som liksom bara gör att han är ett kräk. Det är inte riktigt hans fel att han är lite dum i huvudet. Men JO. Det är hans fel att han är ett riktigt jävla praktarsle. Han är ju för fan fyrtioplus! Och han TÅL inte att jag säger emot honom. Men jag kan inte vara tyst! 
 
Vi fikade idag. Det var väldigt dålig stämning. De andra försökte låtsas som ingenting. Jag försökte vara tyst. Men det GÅR liksom inte. Jag är inte en sån person som sitter och är tyst. Speciellt inte när ingen annan inte säger nåt. 
 
Nu har jag suttit och hetsätit gummikoalabjörnar i en halvtimme. Det hjälper inte. Ska bli skönt med semester. Tror jag eventuellt måste hitta ett nytt jobb. Hur lätt är det då? Inte lätt. Mer björnar tack.
 
Puss!
 
Morrissey - World peace is none of your business
 
För att jag är hundra procent säker på att Morrissey är snäll. 

RSS 2.0