Marskatten

Ettusenetthundratjugosex.
 
Jämt görsmidigt detta med att en kan blogga från mobilen. Går det lika smidigt att lägga in bilder?! Är inte svårimponerad. 
 
 
Ja! Teknik alltså. 
 
Någon som köpt konsertbiljett från Biljettnu.se? Pappa blev ju lite väl Stones-ivrig tyckte jag... Hoppas inte han blir lurad. Vore så onödigt. 
 
Nu är det bara drygt en månad kvar tills jag ska börja jobba igen. Dock halvtid men ändå... Försöker att inte känna ågren med det är tamejtusan inte lätt ska ni veta!! Någon som vet hur man får en åttamånadersbebis att somna utan bröstet? Jag tar tacksamt emot tips... Undrar så himla mycket varifrån hon fått sin envishet och jävlaranamma... ingen aning faktiskt... 
 
I år är det supervalår. Ytterligare en viktig anledning till att få liv i den här livlösa textmaskinen. För om ni inte redan vet vad ni ska rösta på så kommer jag berätta det för er.
 
Inatt sov jag tre timmar på soffan igen. Rätt gött liv ändå.
 
Puss!
 
Håkan Hellström - Det kommer aldrig va över för mig
 
För att bara ett litet ord kan sätta eld på en skog.

Går det så går det

Ettusenetthundratjugofem.
 
Det är ju helt fantastiskt att jag fortfarande har en hel del besökare till den här bloggen! Eller är det sorgligt...? Väntar ni på bättre tider? De kommer - jag lovar. Jag har skrivlust i fingrarna. Samt virklust. 
 
Har läst massa bra, roliga, fina och intressanta bloggar de senaste veckorna. Så då kom jag att tänka på den här stackaren. Hoppas HLR funkar på blogg.
 
Jag längtar till: sommar. När jag kan cykla med ongen bak i stol. Jag som inte ens brukar längta efter sommar så där som man ska göra när man är svensk. Höst duger lika gott åt mig. Inga krav här inte.
 
Inatt har jag sovit tre timmar. På soffan. Det är ju bättre än en timme. Kan man tänka. 
 
Puss.
 
Elton John - Your song
 
För att biljetterna till konserten är så SJUKT dyra, har ni sett det?! Stones är t o m billigare! Vansinne.

RSS 2.0