För allas kännedom!

Sexhundranittio.

FÖR ALLAS KÄNNEDOM: Idag försov sig återigen Christian. Jag väckte honom klockan nollsjutrettio när mitt vakna-nu-alarm gick av.

Idag har jag mjukisbyxor på jobbet. Jag mår dåligt över det, men enda chansen att byta om (jag har med mig mänskliga byxor) är att jag kravlar ned i källaren. Och dit ska jag ju ändå sen så då får de banne mig sitta på i nån timme till. Allt började i morse när jag kom på att ja just det, förra veckan hade alla mjuka byxor förutom jag och det måste ju vara så mycket lättare i mjuka byxor? Ja det var det ju. Den där kursen vi är på varje fredag. Lär dig andas. Yoga. Stressa ned. Jag blir helt hög. Jag kommer gå som en zombie idag också. Precis som förra fredagen. Roligast var när vi skulle elka zombies och jag tänkte "Jösses. Jag hoppas verkligen att några krockar!". I just den stunden krockade Mona och Christer. Det är klart jag börjar skratta! Det var ingen annan som skrattade. Tråkigt för er.

FÖR ALLAS KÄNNEDOM: Idag fyller Mård femtiofyra år. Hipp hipp hurra må din dag blir bra!
 
Nu är lunchen slut. Jag som är så mätt. Framförallt är jag zombifierad. Nåväl. Jobba bör man - annars får man jobba på helgen. Det vill man ju inte de helgerna man faktiskt är ledig.

FÖR ALLAS KÄNNEDOM: Köp inte Little Britain - The video game till ert PS2! Det är supertråkigt. Det är det inte, det är ju roligt för de säger roliga saker. Men det är bättre att ni lånar mitt först, så kan ni bestämma er om ni vill ha det efter det.

Puss!

Morrissey - Im throwing my arms around Paris

För att jag älskar Morrisey. Och för att Björn blev så full så han kräktes när Morrissey var i stan. Dumt gjort Björn.

Let's dance verkar bra

Sexhundraåttionio.

Vi har träffat Benny, Björn, Love, Liv, Bellman, Ior och Maja. De är värsta stora familjen nu. Lite som ett zoo. Lite som ett fosterhem. Liv är söt, trött, hungrig, har ont i magen och har supermjukt hår. Precis som en bäbis. Det är ju fantastiskt det där som händer i magen.

Idag har jag gjort ett test. Testet visar att jag kommer från - hör och häpna - (som han, som har en fru som jobbar som sjuksköterska i Säffle som läste MIljövetenskap med oss, men som vi aldrig kan minnas vad han heter skulle ha sagt) Danmark. Jag kommer närmare och närmare mitt ursprung. Danmark var det sista jag trodde. Jag minns när jag sa till Mård "Varför finns det inga bäbisbilder på mig?". Det gör det visst det!, svarade hon. Visa dem då!, sa jag. Hon vandrade iväg och mumlade något. Efter några veckor sa hon att hon hade hittat bäbisbilder på mig, där hon matar mig. Får jag se då?, sa jag. Men jag fick inget svar. Hon pratade bort det. Varför? För det finns inga bäbisbilder på mig. För jag är från Danmark. En soptipp i Danmark. Inte konstigt att jag alltid har tyckt att dansk pölse alltid har varit roligt och att Jens har känts så himla nära. Det sista var ljug. Men inte det om korven! Röd korv. Tokiga danskar.

Imorrn är det fredag och det ser jag fram emot. Det har varit en ganska jobbig vecka. Till exempel så har jag skällt på 70-åriga tanter och fått en ny böld i ljumsken. Nu när jag tänker efter så har det ju varit lite av en toppenvecka.

Puss!

Oasis - Helter Skelter

För att jag tror att jag inte missade nåt.

Barack-baracken

Sexhundraåttioåtta.

Kom på att vi måste rensa och packa vinden för de kommer och tömmer den imorrn.. ... .......

Vad som är roligt är att Benny kom på att vi ska bo i barack när det är Baracks år. Skitbra. Jag har redan börjat klippa ut bilder på Obama som jag ska klistra upp på vårt tillfälliga slott.

Puss!

Jumper - Tapetklister

För att vi ska titta på tapeter idag,

Vi mötte Bambi och Carola verkar rolig

Sexhundraåttiosju.

Idag har jag och Ralle träffat fem rådjur. Vi filma't också. Det får bli extramaterial på min dvd som jag tänkte ge ut nu i vår. När jag åkte hem körde jag nästan på en räv. Jag blev skiträdd för det var nittio, galna taxibilar och jag var (är) skittrött.

Igår gjorde Timo som vanligt ett fantastiskt framträdande. Frågan är om inte gårdagens var det bästa han har gjort? Det förtjänar en bonusbild.Titt på'n. Uh va dryg.

Det är tråkigt väder och Mathias har skurit sig i armen. "Ring mig. Mathias är på sjukhus". Då kan man ju lätt tro att nån är döende, men så var det ju verkligen inte. Annars har det inte hänt så mycket idag. Ralle berättade att han hade träffat den Übermusikaliska för ett tag sen och att han grät jättemycket. Inte Ralle då utan Über. Det var lite underligt eftersom jag tänkte på Ü idag. Och så glömde jag säga till Ralle att vi skulle ha åkt och hämtat den där jädra pedalen för nu är jag trött på att du alltid tjatar om att du träffat Ü och att du ska ge honom pedalen. Vad har jag med pedalen att göra? Du har tjatat i flera år nu. Från det att du planerade att köpa grejerna till pedalen och när du byggde den och när den blev klar och det var år sen och du tjatar fortfarande. GE HONOM PEDALEN! Det kräver en bonusbild.Det gjorde så ont. Onda barn.

GOD NATT!

Puss!

Timo Räisänen - Creep

För att det nästan blev lite synd om Radiohead.

Vad gillar djur?

Sexhundraåttiosex.

Såg precis att jag är tjugofyra år. Det ser fint ut. Finast var tjugoett.

Idag har jag varit på kurs. Mindfulness. Du har redan koll på det här sa hon, det är för att jag är ung, sa jag. Jag har ingen aning om vad jag menade med det. Hon kanske trodde att jag tyckte att hon var gammal, men det var hon inte. Tror jag. Hon såg ju inte ut att vara sjuttiofem eller så. Trettioåtta kanske. Jag vet inte. I alla fall så lärde vi oss till exempel att andas. Vi lärde oss "katten" i yoga. Vi diskuterade. Vi lärde oss att under ett dygn tar vi cirka 20 000 andetag. Det var bra tyckte jag, en bra kurs. Fyra gånger kvar och sen kommer jag att vara lugn som en ko.

Nu är det fredag och jag tror att jag kanske är helt ensam här på kontoret. Men man vet aldrig. Det sitter säkert nån tant i ett hörn. Bakom en dörr. På toaletten. De är luriga, tanterna. Ibland är det gubbar här också. Under helgen ska jag göra saker. Mest ser jag fram emot söndag. Då ska jag åka hem till Björn och Benny och träffa deras nya bäjbis som heter Liv. Hoppas hon är tjock, som utlovat.

Jag ska nog åka hem nu. Snart. Några saker till. Idag ska jag spela Guitar Hero. Med vår Guitar Gitarr. Och träffa Sofia, eller?

Puss!

Håkan Hellström - Här kommer lyckan för hundar som oss

För att jag tycker det är märkligt att Håkan fortfarande vinner bästa-live-priser. Han har blivit rätt tråkig live (inte som i att han inte är värd att se live längre, men har man sett honom tjugohundra-tjugohundraett så är tjugohundraåtta rätt tråkigt) och... finns det ingen som är bättre? Säger rätt mycket om svenska livescenen.

På kvällen blev det kväll

Sexhundraåttiofem.

Det är skandal det som håller på att hända. Sånt jävla oflyt att Oasis spelningar ligger på söndag och onsdag. Jag kan ju inte gå då! Osunt. Mitt största bästa band i hela världen. Jag hoppas på att det bara är massa fjortisar där och trampar och bara äääälskar Ooooaaasiiiis och har gjort i heeeela sinaaa liiiiv! Så var det sist och det var inte så fint som det varit de andra gångerna. Och enligt mina efterforskningar på internet då'ra så visar statistiken klart och tydligt att det kommer vara så. De enda som är över tjugo och lyssnar på Oasis är vi som har bott på Oasisgeneration i alla år. Ja, eller hur? Så det spelar liksom ingen roll att jag inte kan gå? Och efterfesten med OG kommer att vara värdelös den också. Jag vet'et, jag bara vet'et...

Så. Nu har jag intalat mig själv att det ändå bara hade varit slöseri med tid och pengar... (fast det är det ju inte!!). Jag satsar på bob hund på Trädgår'n i maj istället. Och Thåström i april för bövelen! Tinnitus-Thåström.

Nu vill jag inte ha grått ute nåt mer. Men när jag tänker på Vänersborg så känner jag ändå att det inte spelar nån roll hur vädret är så länge jag slipper bo där. Era stackare.

Jösses. Jag har väl viktigare saker att göra än det här. Så himla viktig som jag är.

Puss!

bob hund - Reinkarnerad exakt som förut

För att igår skar jag mig på fingret på en papperskant. Det är sant.

Det blev falafel men ingen high five

Sexhundraåttiofyra.

För alla oss som tycker att de tidigare demonstrationerna mot kriget i Gaza ägt rum under konstiga tider har chansen imorrn! Men jösses vad bra. Och varken RKU eller syndikalisterna är inblandade!

I morgon klockan 12:00 på Soltorget i Karlstad. V, S, S-kvinnor, MP och Broderskapsrörelsen. Vad som är bra med öppna demonstrationer/protester är ju att alla är välkomna...

Lysande.

Puss!

Oasis - Don't look back in anger


För att jag fortfarande inte fixat biljett. Det är inte så bra.

Hittepåländer och pinsamheter

Sexhundraåttiotre.

Idag gav min autism sig till känna på riktigt.

Jobba hemifrån är inte så jävla kul. Katterna ger mig hjärnblödning och datorn är kass. Men snart ska jag få flytta upp en våning och då blir allt bra. Hoppas jag.

Idag ska vi göra pizza. Det tycker jag är kul och gött. Det är minus tolv ute och jag måste gå ut när jag gjort klart alla planeringar och bokningar. Det känns sådär faktiskt.

Nu får de ge sig nere i Gaza, Får jag inte hjärnblödning av katterna så lär jag åtminstone få magsår av striderna i Gaza. Det kändes så mycket lättare att vara arg över det när jag var sexton och palestinasjalen var mitt finaste plagg? Nu känns det mer som att jag är ledsen. Stackars barn. Det är så orättvist. Jag blir så arg på Christian som spelar krigsspel på PS2. Din tönt.

Puss!

Docent död - Krig & Kärlek


För att det borde vara mindre krig och mer kärlek. Det är ett pinsamt misslyckande att striderna ökar trots FN:s resolution. Känns det som att det hjälper att skjuta ihjäl 9-åringar? Pinsamt är också att USA väljer att inte ens rösta... Jävla hittepåland.

Stölligheter

Sexhundraåttiotvå.

JAG BLIR TOOOOKIG. Damn it.

Gnarls Barkley - Crazy

För att det är skönt att vi är fler om'et.

Digitalarmbandsuret!

Sexhundraåttioett.

Jobbet tar kål på mig. Vad betyder det egentligen? Tar kål på... Det kanske är kol? Vore mer logiskt.

Jag och Christian har kommit på att det är spöket i huset som gör att saker försvinner. Vi har spöke här som tänder lampor och flyttar saker, men nu har vi kommit på honom/henne med att sno saker. Spöket är extra förtjust i klockor av modellen digitalarmbandsur. Både mitt och Christians är borta. Det är skittråkigt. Mitt var ett jättefint gammalt digitalarmbandsur som Tård köpte nån gång under artonhundratalet. Helt borta. Christians var inte lika fint, men det är minst lika borta. Vi har tll och med varit uppe på vinden och letat....

Digitalarmbandsur.

Förresten. Igår såg vi Benjamin Buttons otroliga liv och det var så vansinnigt bra! Visst var det sjukt mycket grejer som var lite väl tveksamma... men det gör liksom inget. Gillar man filmer som Big Fish, Finding Neverland, Syskonen Baudelaires osv så måste man se den. Se den ändå vettja!

Den tionde februari flyttar vi till barack på Gruvlyckan. Jippiiiii....

Puss!

kent - Spökstad

För att det är januari och jag lyssnar mest på kent. Torget blir ett slagfält varje natt.

En tjockis

Sexhundraåttio.

Björn och Benny fick bäbis nummer två igår! På min födelsedag! Jösses. En flicka som heter Liv och som är tjock. Det är bra att hon är tjock tycker jag, eftersom bäbis nummer ett (som heter Love) vad så väldigt tunn när han kom ut.

Vilken födelsedagspresent! Grattis grattis.

Det är skönt att Benny inte har kvar bäbisen i magen för gravida människor kan vara de värsta jag vet. "Oh, titta på mg jag är sååå himla speciell och min graviditet är sååå himla speciell och mitt otroligt vackra barn kommer att bli sååå speciellt och nu ska vi bara prata om min speciella graviditet". Och så vidare. Fast så var ju inte Benny. Men så är ni, alla gravida omkring mig och ni är skittråkiga och förbannat präktiga blir ni så fort ni får en unge i magen. Vi vet att det är speciellt. I alla fall så är det Björn och Bennys andra bäbis och det är ju tokmånga bäbisar. Det kommer vara som att komma hem till ett barnhem. Rooooligt!

Puss!

Britney Spears - Baby one more time

För att det kommer att bli så många nya bäbisar de närmsta månaderna

Det ger mig ingenting

Sexhundrasjuttionio.

Dagens finaste citat och bekännelse kom från en fin arbetskamrat: "Jag har inte tagit på mig själv på fem år. Det är sant! Jag kan inte!". Det är precis sånt som jag vill och behöver veta.

Idag ska jag äta spaghetti. På en torsdag. Visst känns det fel? Men så är det. Idag har jag kört massa bil fram och tillbaka. Onödigt men nödvändigt. Som vanligt är det rektorernas fel.

Puss!

Kleerup feat Tityo - Longing for lullabies

För att Kleerup inte var full som jag trodde. Han var ju påtänd!

Hakuna matata

Sexhundrasjuttioåtta.

Sjukt coola ungar. Hoppas verkligen att de får åka till Afrika och gifta sig. Att de tog sig så långt som de gjorde är ju en bedrift bara det med tanke på deras ålder.

Nu måste jag få tag i nässpray. Andas vore skönt.

Puss!

Detektivbyrån - Honky Tonk of Wermland

För att jag trodde det var Grammisgalan nästa vecka. Heja Detektiverna!

Handlingskappad

Sexhundrasjuttiosju.

Jag har tappat bort min kalender! Inte så jävla lysande. Hela tiden tänkte jag den ligger på kontoret den ligger på kontoret den ligger på kontoret men den liiiigger inte hääääär.... Nu vet jag ingenting. Var är den? Nån som har sett den? Hur ska jag veta vad jag ska göra utan den? Omöjligt. Jag är numera handikappad och handlingsförlamad. Och snorig.

Dret i rava.

Puss!

Queen - Don't stop me now

För att jag önskar att Freddie kom hit med min kalender.

Åttio år och tvåhundraåttio kilo tung

Sexhundrasjuttiosex.

Fick först lite ångest när jag försökte tänka tillbaka på förra året. Sen kom jag ihåg saker och då var det inte lika jobbigt längre. Men det tog några dagar att komma ihåg bra saker. Undrar hur det ska gå när jag blir gammal. Kommer bli fet för jag har glömt bort att jag ätit. Åttio år och tvåhundraåttio kilo tung.

Häromdagen fick jag panik för jag fick för mig att tjugohundraåtta var året då jag inte läste en enda bok. Så det fick rusas in till stan och köpas böcker. Nu läser jag tre på en gång. Innan jag dör av Jenny Downham är prioritet nummer ett. När jag märkte att jag grät var fyrtionde sida så var jag tvungen att varva med Mats-Eric NIlssons Den hemlige kocken. Den kan i och för sig också få en att gråta, men inte lika ont-i-hjärtat-gråt som Innan jag dör. På toan ligger Pluras bok. Resa genom ensamheten: Svart blogg och Det ljuva livet. Jag ville verkligen hålla på den. Läsa den sist av alla. Kanske när jag är femtiosex. Men nu ligger den där. Tur att jag aldrig är på toan längre än tio minuter, annars skulle den ta slut på en gång. Jag vill ha kvar den för alltid. Det är lite otäckt med Plura efter att jag blev inbjuden till baksidan. När vi satt där bak och pratade om Darin och att man gör lim av hästar så kändes Eldkvarn och Kärlekens tunga och Pojkar pojkar pojkar och Det ljuva livet lite för långt borta. Lite för mycket fylla och ångest över att behöva spela på nattklubbar. Så egentligen måste jag nog läsa boken så fort som möjligt. För att göra Plura till Plura igen och Plura till Eldkvarn och inte Plura och Carla fulla på Carlsberg bakom dörrarna på Koriander.

Men först ska jag läsa Innan jag dör. Christian har aldrig läst en Gardell-bok. Vilken ska jag läsa först, frågade han. Du ska läsa En komikers uppväxt, Ett UFO gör entré och Jenny. I den ordningen, svarade jag. Och du får inte läsa en utan du måste läsa alla tre. Jag har läst en komikers uppväxt tvåtusensjuhundratjugoåtta gånger. I boken står det "Känn ingen sorg för mig Göteborg - Håkan Hellström" och "Rob Thomas - Smooth". Det är för att jag fick boken nittonhundranittonio. Det där med Rob Thomas är ju lite konstigt. Men kanske för att han var med i Matchbox Twenty. Jag har ingen aning. Håkan Hellström är mer uppenbart.

Idag ringde jag till Djurskyddet och sa att den gamla katten antagligen hatar den nya. Hon sa att vi skulle vänta i några veckor till och att en vecka inte är nånting. Inte nånting my ass. Jag har haft huvudvärk i en vecka och igår kastade jag hamburgerbröd i golvet. Kanske det är sånt man gör när man har högt blodtryck. Det kände konstigt och lite som att jag var femton igen. Då kastade jag saker och var arg. Helt förståeligt nu när jag tänker tillbaka. Inte så jävla konstigt att jag var arg. Nåväl. Jag ger kattkräken veckan ut. Tur att jag börjar jobba på onsdag så jag slipper vara hemma. 

Det finns en hel hals brieost om nån vill komma hit och äta upp den med Digestive och massa andra kex som finns i skåpet. Den går ut den tolfte så ni har några dagar på er. Jag skulle iofs kunna äta upp hela själv, men det vore nog inte så bra.

Kanonkul. Fyra av fem toasters.

Puss!

Rob Thomas - Smooth

För att Santana är med.

Du är sodastreamad O'Boy

Sexhundrasjuttiofem.

Kanonkul. Full fart. Nu kör vi.

Det grämer mig att jag inte gjort listor över tjugohundraåtta. Hur ska ni nu veta vad som var bäst under tjugohundraåtta och vad som kommer att vara bäst under tjugohundranio? Men allt har en förklaring. Jag har ingen egen dator längre. Får sitta i vardagsrummet. Där alla kan se att jag skriver. Det är inte vad jag skriver utan att jag skriver. Det går inte.

Men det finns fina saker också.

Årets bästa låt tjugohundraåtta:Årets bästa svenska manliga artist tjugohundraåtta:Årets bästa svenska kvinnliga artist:Årets bästa svenska nykomling:Årets roligaste uppträdande tjugohundraåtta:Sådär kan jag hålla på i en evighet. Mycket brudar. Det brukar aldrig vara tjejer med på mina listor. "För att de kan ju inte sjunga så jag orkar lyssna på dem". Bra för mig det.

Idag gick jag över en bro. Det var tamejfan det modigaste jag gjort hittills i år. Den var lång, smal och gjord av trä. Handsvetten var total.Det finns inget bildbehandlingsprogram på den här datorn. Det är skitjobbigt. Nåväl. Ut med bron och under broarna hade någon/några klistrat fast grejer. Pärlplattor. Tufft. Jag misstänker RKU. Säg inte till nån, men de hade klottrat överallt.

 

Lisa Simpson som pärlplatta. Klasskampslisa.

HIttade också en skylt som någon målat över. Den var antagligen mycket finare så här. Samtidigt som Christian ville posera med skylten upptäckte jag att hans gylf inte var knäppt. Tjejkalas tjejkalas tjejkalas.Min mage säger att jag måste äta. Men jag måste lägga in en bild till. Linneas bilder på den nya katten som är döpt till Visa.Hon är svart som ett Biafrabarn och får ta sjukt mycket stryk av en bortskämd Gibson.

Puss!

kent - Vinternoll2

För att det är så störande att den aldrig blir upplåst i Guitar Hero.

RSS 2.0