Jag och Eyob

Niohundrafyrtio.

Inatt drömde jag att jag var ihop med Eyob. Det var jävligt märkligt. Antagligen drömde jag det för att jag läste i Hem&Hyra om ett par grannar som blev ihop. Den ena var vit och den andra var brun. Och jag tänkte varför måste de alltid måste göra så integrationssnuttegulliga reportage? Plus att jag såg Eyob förra veckan.

En gång klättrade Eyob upp på elskåpet utanför mitt fönster och glodde in i mitt rum. Man såg hans ögon och tänder. Nu är inte Eyob djupaste-afrika-brun. Han är lite härligt brun. Han är från Eritrea. Men i alla fall. Efter att han klättrade upp där så skulle alla göra så. Jag kunde aldrig vara säker i mitt eget rum.

Ville bara dela med mig av mitt och Eyobs liv. Så ni vet.

Puss!

Rage against the machine - Wake up

För att jag blev alldeles skittrött.

Jag kanske får skäll

Niohundratrettionio.

Idag ska jag till Hammarö på polisrekrytering. Under sommaren tänkte jag... Nej, nu gör jag det jag bara gör det. Fast jag vet inte riktigt. Jag tänker att jag antagligen skulle få sparken direkt om min chef visste att jag ens överväger det.
Chef: Du har ju inte tagit din examen än. Hur vet jag att du inte helt plötlsigt slutar och vill plugga klart?
hogie: Pffft... Jag vet ju inte ens vad jag vill bli. Det är ingen risk!

Om JAG vore chef. Eller nej. Jag skulle nog inte vara så bra chef så jag tänker inte ens på det.

Men vad ska jag göra då? De gör ju så bra rekryteringsfilmer! De flesta söker ju tre-fyra gånger innan de kommer in. Så om jag söker nu och inte ens kommer till testerna så söker jag inte igen. För då är jag nog för gammal. Så gammal att det inte finns en chans på jorden att jag orkar springa två kilometer på tio minuter och trettio sekunder. Eftersom jag inte har tränat ett ordentligt pass sen i mars så är risken ganska enorm att jag inte klarar det nu heller. Spinning är ett alternativ som lockar mer och mer. Fast jag har kört spinning förut och jag är egentligen lite för tävlingsinriktad för det. Men det kanske är bra om jag ska springa fort.

Imorrn ska vi bygga valstuga. Men guuu va kul, tänker ni. Ja jag vet inte om det är så himla kul klockan sju på morgonen men det kommer att bli den snyggaste valstugan så det kanske känns bra när den är uppe.

Jag ser fram emot Toy Story 3 i 3D också.

Puss!

Cat Stevens - Im so sleepy

För att Chrille försov sig tredje dagen efter semestern. Bra jobbat Chrille.

Efter semestern

Niohundratrettioåtta.

Ja jädrar. You go, Barney! 

Puss!

The Temper Trap - Drum song 

För att jag glömde och sen kom jag ihåg.

Det var tider det

Niohundratrettiosju.

Det fanns en tid när Christian var en snäll och go kille. Som när han poserade som Elton John för mig.För tillfället är inte Christian snäll och go så jag tänker inte åka till honom. Han får sova med Markus istället. Som straff. Han borde få ett riktigt straff när han kommer hem. Han ska få kanelbullarna som jag glömde att ha pärlsocker på. Det är ett bra straff. Eller... Så lånar jag ut katterna till någon, skaffar uppstoppade kopior av dem och bara... "Nej, men jag tyckte de var bättre så här" och "Barbro åt för mycket mat, jag hade inte råd att vara ensamstående".

Igår såg vi Precious och den var ju hur bra som helst. Vilken tur. Se den vettja!

Puss!

Jakob Hellman - Hon har ett sätt

För att jag tycker lite synd om honom nu när han har blivit återkändis och inte har någon ny platta. Töligt att bara spela låtar som är över tjugo år gamla. Fifan.
Trollsommar

Niohundratrettiosex.

I måndags var vi ju också i Holmedal och Årjäng.


Om jag hade ett band, då skulle jag göra allt för att få spela på Årjängs trollets balkong.

Åk inte till Årjäng på en måndag om ni vill äta mat när ni är där. Det är stängt. Det är ingen idé.

Puss!

Magic Numbers - The Pulse

För att hela The Runaway är fantastisk.


Hagforshoran var som tur var inte där

Niohundratrettiofem.

Jävla oflyt. Nu tänkte jag passa på. Passa på att se filmer som jag vet att Christian inte vill se. Så när jag var inne i stan så tänkte jag hyra Allt för min syster. Går till hyllan där den brukar vara... letar och letar och frågar hon i kassan och jaaa, det ska finnas en kvar. Och vi letar och letar och "det här var konstigt du!". Jaha. Det är väl inte meningen att jag ska få se den. Jag skulle nog bara grina ändå. I min ensamhet med Allt för min syster.

Idag kom jag på att "Just det, min mormorsfilt!" som jag håller på att virka. Fast jag har inte virkat på skitlänge. Men så tänkte jag att nu kommer det ett gyllene tillfälle. Chrille Krök är så himla ledsen när han inte får träffa mig så jag ska åka med sista turerna på packmopederna. Fast i bil då. Men i alla fall. Då kommer det ju vara MASSA dötid. Då kommer jag hinna virka säkert lika många rutor som jag har nu. Vilket inte ens räcker till en bäbifilt. Cirka... trettiofem kanske. Måste nog göra... fyra, fem gånger så många. Idag köpte jag mer garn. Men det fanns inte så ljusa som jag ville ha så det blev bara tre nystan. Det kommer en inte långt på ska ni veta.

I måndags bjöd vi med Madde och Tård till packmopederna. De fyller år passande nära. Det ingick öl till födelsedagsbarnen också. Det var över förväntan bra. Inte att de fyllde år och fick öl, utan spelningen. Att de fick öl var nog inte alls bra. När vi skulle åka hem sa Madde "jag ser dubbla streck vettu" och "jag är så glad att det inte är jag som kör just nu"... Mmm.. Det var jag också glad för..


Fast det är Christian som har tagit bilden. Men den låg i min dator så jag tänkte att... då är den ju egentligen min?

Kicki Tapper
var ju med också! KAN EN INTE SLÖSS ORDENTLIGT SÅ SKA EN INTE SLÖSS ALLS! Och Jessica! Hon letade efter Chrille. Jag hade henne som sms-signal jättelänge, men jag tröttnade ganska fort på "Hej det är Jessica, vill du skaffa barn med mig?". Dessutom verkade min chef tycka att den var lite pinsam.

Imorrn ska jag och Rasmus se Precious. Hoppas den är så bra som jag vill.

Puss!

Eldkvarn - Kärlekens tunga

För att de spelade den, helt oväntat.

RSS 2.0