Lite som systrarna Graaf

Ettusenarton.

De senaste dagarna har jag tänkt mycket på att jag borde ta till mig av någon religion. Religiös, det verkar ganska trevlig trots allt. Jag kan ju dessutom ganska lätt snöa in på saker så det kanske får bli någon religion. Kristendomen kan vi peta bort direkt. Men har du några tips och idéer så får du gärna dela med dig.

Puss!

In Flames - All for me

För att jag verkligen verkligen gillör In Flames.

Ta nu fram fiolen!

Ettusensjutton.

Idag har jag ätit linssoppa. Fast det var mer som en gryta. En får liksom passe på när en är ensam hemma.

Har gått som i en chock sen igår när jag för första gången nånsin hörde Jan Björklund säga något som var vettigt. Han tycker tydligen att blivande lärare ska testas för lämplighet. Precis som jag tycker! Helt sjukt. Vet alldeles för många som pluggar, har pluggat till och som är lärare som definitivt inte borde vara det. Det är en av anledningarna till att jag inte vill ha barn. De måste gå i skolan. Med lärare som egentligen borde vara svetsare eller djurskötare eller glasblåsare eller ekonom. Hoppas i alla fall att chocken lägger sig snart och att Janne får igenom det här. Det vore väl nåt för alliansen det.

Förra helgen fick jag också en annan chock. Anledningar till att jag i största mån undviker att gå på krogen

1. Jag träffar alldeles för många jag känner när jag går ut på krogen i den här pyttelilla stan. När man själv är nykter och folk är fulla, då känner man.. Nä, vi kan väl träffas nån annan dag?
2. En kille frågade om jag var syster med Ante. Det hoppas jag verkligen inte.
3. Singeltjejer är jävligt obehagliga.
4. Det är så förbannat dålig musik

Det vore roligt om Chrille kunde ta med Chewbacca ut på krogen nån gångÄr det förresten någon som har en moped att hyra ut några dagar i sommar? Det vore jättebra tycker jag.

Barbro vill säga hej också. Hon tycker att det har varit varmt väldigt länge men det känns bättre nu.Snart är det semester och den sjunde juli är det Stefan Sundström. Sen är det Arvikafestivalen och jag undrar - ska jag åka dit mitt i natten bara för att se Aphex Twin? Ja jag vet inte, men jag tror jag måste det.

Puss!

Vikingarna - Djinigis Khan


För att det är så roligt när man ska sjunga "vi hojtar, han hojtar, vi hojtar, alla hojtar". Hela låten är förresten väldigt rolig. Djing- Djing- Djingis Khan, han rider, dom strider, han rider hela tiden. Här har ni mongolen, ho-ho-ho-ho, ta nu fram fiolen, ha-ha-ha-ha...


RSS 2.0