Vad har du åte idag?

Ettusenetthundranitton.
 
Vabruari är påfrestande för mina facebooknerver. För jag skiter i om era ungar är sjuka. Men ibland glänser folk till. Det bästa är när det inte är ens egna vänner som glänser till med sånt här, men man ändå får ta del av det. 
 
 
ÅTE! HAHAHA. Jag älskar Värmland. 
 
Puss!
 
Wintergatan - Sommarfågel
 
För att det är FETT bra. 

Det blev bara fel

Ettusenetthundraarton.
 
Jag bloggar lite på söndagen, tänkte jag. Lägger in lite bilder. För det har det knappt varit några i senaste inläggen. Men så har jag ny dator och den enda bilden som jag lagt in här är den här
 
 
Jaha. Det var ju jättekul. Skulle lägga in bilder från Gränna ju!! De ligger på andra datorn. 
 
I fredags såg vi Ted och den var skitdålig.
 
Wyclef Jean - 911
 
För han var i stan i fredags och jag var inte där. Undrar om någon annan var där..? Brukar vara lite öde på spelningarna här. 

Nu lägger jag mig i

Ettusenetthundrasjutton. 
 
Jag kastar mig inte gärna in i genusdiskussioner. Så som diskussionen om hen. Jag bryr mig inte. Till exempel, att naturen blir förstörd för att folk vägrar dra ner på sin köttkonsumtion. Det är problem som jag tycker är något viktigare. MEN. När det kommer till genusdiskussioner i skolan då känner jag att. Nu är det nog. Mest för att den här cirkulerar på nätet idag. 
 
 
Nu tänker jag liksom hänga ut lite folk. Fast ändå inte. Fast ändå. I alla fall så jobbade jag förut ganska mycket på DAGIS (mhm, hoppas någon känner sig kränkt nu). Där var det, utåt sett, väldigt könsneutralt och inget rosa och allt var fluffegulljättebra. Men så hände det något så fort föräldrarna vände som om och gick ut. 
 
"HERREGUD! Stackars barn!" lät det till exempel en gång när en tvååring kom i klänning för.. ja, han ville ha klänning den dagen. När föräldrarna stod i hallen och av någon sjuk anledning försökte förklara klänningen så sa fröknarna "jaaa.. men det är klart han ska ha klääänning" och så vidare och så vidare. 
 
Eller den gången vi höll på med något sagoprojekt eller nåt och det skulle göras prins- och prinsesskronor. Någon fröken hade då (omedvetet hoppas jag) bestämt att pojkarna ska göra prinskronor och flickorna prinsesskronor. Men så var det ju den där pojken. Som ville göra en prinsesskrona!
 
Fröken: Men pojkar är ju prinsar!
Barnet: Men prinsesskronorna är finare, jag vill göra en prinsesskrona. 
 
Till slut fick han göra en prinsesskrona, och vid fikabordet...
 
Fröken: Han kommer bli homosexuell den där pojken. Jag har märkt flera saker. 
Jag: Men det spelar väl ingen roll om han vill göra prins- eller prinsesskrona? Prinsesskronorna ÄR ju faktiskt finare. 
Fröken: Men det måste ha blivit fel någonstans! Men det är ju sånt här vi ska jobba med nu... "GENUS".... (följt av en djup suck)
 
Här utelämnar jag ett ganska jobbigt citat som den här fröken slängde ur sig. Med risk för att annars totalhänga ut personen. Vilket iofs vore gött eftersom det inte är OKEJ. 
 
Blä. Ser inte heller att det kommer bli så stor skillnad framöver. Det dröjer nog många år. Tycker det är sorgligt att barn inte får ha vilka kläder de vill eller leka vad de vill. Speciellt om de inte får vara sig själva i skolan. Med tillägget att det inte är så här överallt. Men att det är så på några få ställen. Det är några ställen för många.  
 
Nu ska jag gå och bowla. 
 
Puss!
 
Johnossi - Gone forever
 
För att de alltid är så förbannat bra. 

Det är lite konstigt, tycker jag

Ettusenetthundrasexton. 
 
En sak som jag har märkt. Det är att människor, i mitt medialt sociala nätverk, väldigt ofta äter sin middag framför teven? Det känns inte rätt. Varför gör ni det? Har ni inget köksbord? Vill ni inte prata med varandra? Är det vi som missat något? 
 
Framför allt på helgerna tycker jag det är mycket instagrammande och facebookande på nån tallrik i förgrunden, ett öl-/vinglas och teven i bakgrunden. Vet inte vad ni har för soffbord, men jag får nog ont i magen om jag skulle sitta böjd framför soffbordet. 
 
Det funderade jag på just nu. Annars är jag väldigt lycklig för jag har varit hos sjukgymnasten. Nån gång ska nog jag bli sjukgymnast. 
 
Puss!
 
Culture Club - Karma Chameleon
 
För att det är en väldigt rolig låt. 

Sagan tog slut

Ettusenetthundrafemton. 
 
Vår kärlekssaga tog slut. Jag vet inte vad SJ ville eller menade.. Men jag tolkade det som att de vill att jag skulle boka via Internetsupporten istället... så att DE skulle kunna hitta och lösa sitt problem?
 
 
Är jag inte tillräckligt tydlig med vad problemet är? Ja jag vet inte. Kommer kanske heller aldrig få veta. Hoppas mest jag kommer få köpa resa till halva poängpriset!!
 
Puss!
 
Ella Fitzgerald - Take the "A" train
 
För att jag kanske KANSKE kommer få åka tåg. Till Göteborg till exempel? I april? Det är ju fint. 

Inte jättearg, men lite.

Ettusenetthundrafjorton. 
 
Jag brukar inte vara arg på SJ. Jag förstår inte vågen av ilska som drar genom landet. Jag förstår inte vågen av ilska som riktas mot SJ. Ni kan testa att skälla på vår regering istället. Men iaf. Idag blev jag lite förvirrad av dem. SJ brukar alltid ge väldigt bra och snabba svar på twitter. Fast idag blev det en väldigt märklig konversation... 
 
 
De tror alltså att jag inte kan med internetbokningen? Jag kan twittra och interagera med SJ på twitter, men jag vet inte hur jag köper tågbiljetter på nätet? Felet är ju att det inte går att komma vidare i beställningen för det här jävligt irriterande meddelandet kommer upp hela tiden
 
Hur ska internetsupporten guida mig genom ett tekniskt fel på deras egen hemsida?
 
Jag som vill köpa poängresor för halva priset!!
 
Puss!
 
Säkert! - Är du fortfarande arg?
 
För att jag fortfarande är lite arg, ja. 

Det blir ikväll

Ettusenetthundratretton. 
 
Jag har en ny BH! "Jaha, vad är det med det då?" tänker ni som att det inte vore någon särskild händelse. Men det är det. För det finns inte min storlek i den här byn. Då måste man åka till Sunne och köpa BH. Men nu har jag en ny och den sitter HÅRT. Ovant. Men skönt. Fast det kan vara anledningen till att jag inte bloggar så ofta också. Syrebrist. 
 
Ska blogga snart. Om Mando Diao. Som vi var på i lördags. Det kräver ett alldeles eget inlägg. 
 
Puss!
 
One More Time - The Dolphin
 
För jag försöker övertala Chrille att vi ska spela in den. Jag kan sjunga och han spela gitarr. Intresset är lite väl svalt tycker jag. 

RSS 2.0