Konst...?

Niohundratrettiofyra.

Sover så förbannat dåligt. Jag hatar att sova dåligt. Har lite grottgener kvar. Jag måste sova och äta för att vara snäll. Tänkte att "imorrn SKA jag gå upp tidigt så jag kan somna tidigare". Men nej. Det gick ju inte. När Christian gick upp vid nio så hade jag sovit fyra timmar eller så. Funkar inte. Planen var också att jag inte skule gå och lägga mig förrän han kom hem. Vilket jag trodde var vid halv två. Men så kom han hem innan tolv. Va faaaan...

Ute i museiparken har läskiga Lena Cronqvist en utställning med sina otäcka figurer. Vi var där på premiärdagen och sen dess har jag knappt vågat gå ut igen. Jag vet inte ens varför jag ville gå dit för de tavlorna som hänger inne i muséet... De skulle inte jag vilja ha på väggen. Igår när jag gick genom foton så hade jag tydligen tagit kort på monstren.Så omysiga statyer! Gå dit på natten med en ficklampa istället för att se Paranormal activity. Mhm, bra grej.

Puss!

Eliza Doolittle - Rollerblades

För att det är roligt att en del fortfarande säger rollerblades. Jag ska börja återanvända det. Helst "rållerbläjds".

Det goda exemplet

Niohundratrettiotre.

Passande nog så fanns det en bild i kameran från förra veckan när jag jobbade hårt med byrån. Detta är en extremt demonstrativ bild. Visar perfekt hur man ska välja arbetskläder och utnyttja situationen för att föra fram budskapet. Se och lär!Men jag tror att Christian ska få gå en fotokurs så han lär sig att fånga ögonblicken bättre. MEN. Budskapet framgår ändå.

Nu finns iofs inte Svenska freds kvar i den här stan. Det går ändå att jobba fredsförbättrande. Fråga mig så kan jag ge flertalet tips. På andra ställen finns Svenska freds. Bor ni här så kan vi ÅTERUPPLIVA föreningen. Bra idé! Vi hade jättekul när... vi fanns.

Puss!

Robyn - Dancing on my own

För att jag lyssnar på nån slags reklamradio och det är värsta upphottade versionen.

Tror de att de är vikingar?

Niohundratrettiotvå.

Det finns liksom ingen motivation till att sitta framför datorn under semestern. Idag kände jag mig lite tvingad att rensa ur kameran så jag fick ju slå på den. Datan alltså. På jobbet sitter man framför datorn mestadels av arbetstiden så det känns som att det är smart att prioritera bort det under semestern. Dessutom finns det roligare saker att göra när man är ledig.

Fast idag regnar det och jag ska hem till min nya tant. Hon är inte så rolig. Hoppas hon blir det till slut.

Igår var jag hemma hos Mård och Tård. Maria och Tård byggde klart vedskjulet och Maria hade på sig den fulaste t-shirten i mannaminne. Till och med när jag var liten tänkte jag "Men varför har de såna t-shirtar?" och skämdes lite i smyg. Ja, för Tård och Madde då som hade dem på sig.Tindra var där också och hon pratade, badade, pratade, badade, sjöng, pratade, badade, sjöng, pratade... MEN... Det konstiga är att hon inte blev rynkig fast hon bara under nästan hela tiden jag var där? Har hon fiskskinn? Har hon inget skinn? Är det något fel på hennes skinn?Christian är på Packmopedsturné och jag tycker lite synd om de på mopederna. Kul att åka runt i Värmland på mopeder i det här vädret? Kanske. Kanske inte. Stackars Dregen då! Hans smink lär ju rinna. Åh stackars Dregen...

Nu måste jag äta. Måste ha energi till tanten.

Puss!

Robert Broberg - Vatten

För att jag kan lyssna hur mycket som helst på Robert Broberg när Christian inte är hemma.

Det där med allt

Niohundratrettioett.

Fi fan.

Anthony B - Worry no more


För att Uppsala reggae vore nåt det.

Det går inte undan nu

Niohundratrettio.

Varför varför varför är det så svårt att vara högeffektiv dagarna innan semestern? Är det någon gång som jag verkligen hade behövt vara effektiv så är det nu. Men det går liksom inte. Jag har försökt. Men nu måste jag ändå jobba ett par dagar nästa vecka så det kvittar egentligen. Det kanske går ett ut.Under min semester ska jag satsa på att göra en Gibson. Lata mig och bli fetare medans andra jobbar. Okej. Kanske inte bli fetare för det vore verkligen onödigt. Men titta på när andra jobbar har jag inga problem med.
Christian har förresten inte en sån där dubbelhaka. Vet inte vad han gör för att den skulle bli så. Nu ska jag inte sitta här och skriva att han inte har någon dubbelhaka alls. För det har han ju. Det kanske är bättre än ingen haka alls. Vad vet jag om hakor.

Nu ska jag åtminstone gå ut med soporna. Jag har i alla fall tömt och stängt av kylen och sammanställt en jättefin lista över kulturprogram. Check.

Puss!

Attentan - Manskomplex

För att jag tyckte det var kul att även Adrian lyssnar på Attentat.

Heja Stina, heja dalarna!

Niohundratjugonio.

Tema: Gröna saker. Och lite orange.

"Kommer Uruguay att skrälla och dribbla hem guldet i fotbolls-VM 2010?". Jag vill inte utmana ödet, men nej. Det kommer de inte. Det känns nästan som att jag ska på skolavslutning eller nåt ikväll. Det är jämt görspännande med fotbolls-VM. Heja Holland, heja Stina!Igår tog jag ett mobilkort på balkongodlingarna och skickade till Mård för jag tänkte.. Mja, jag tänkte "HAHA. Det växer minst lika bra på balkongen som i VÄXTHUSET! Helt sjukt". Mmm, ungefär så tänkte jag. Och sen på kvällen så åkte vi dit och lämnade låtsasglas (och Tård sprang för övrigt runt i en kaftan som nån Ebbot). Hör och häpna - det växer faktiskt bättre på balkongen än i växthuset. SKANDAL. Så som vi slet med det där jävla växthuset. Blodutgjutelse och så många svordomar så det räckte för ett helt liv. Men men. Fint ska det va.

På torsdag ska vi gå till Filmstaden och se på Shrek i 3D. Egentligen vill jag inte gå till Filmstaden för DET ÄR SÄMSTA BIOGRAFEN EVER. Jag saknar Sandrews. En bonus är att det är väldigt bra AC på bio. Ett tips för er som vill svalka er och se en film. Shrek till exempel.

En annan fin grön sak.

Puss!

Gåte - Du som er ung

För att jag har blivit som besatt, tack vare Rasmus. Det var kul att du bjöd igen nån gång.

Detta fält måste fyllas i

Niohundratjugoåtta.

Igår var vi på sagobiennal i Långban. Efter det skulle jag till Storfors och träffa ett band. Men efter vägen satt en skylt - "LOPPIS". Älsker loppis jag.Jag ville ju flytta dit. Ha en egen loppis där. Slänga ut gubben som ägde det och starta egen loppis. Förr i varlda bodde di elva stöcken i dä här huse'. Det sa han till alla som kom in. Vilket var vi plus två till under tiden som vi var där. Ägaren står bakom trädet och pratar med någon. Jag ville inte ha med honom på bild. Man kan dock skönja en arm. En loppisägararm.

Den ligger ute i skogen i Nykroppa nånstans. För den som är intresserad. Väg 26. Nånstans.Michael Jackson lever, har färgat håret... typ vitt, bosatt sig i Värmland. Smart drag MJ. Det kunde ju ingen tro.
Han kanske bor där. I skogen i Nykroppa eller var det nu var.

Puss!

Babian - Kaka

För att det skulle sitta som en smäck med en kaka till det här grymt goda kaffet som jag gjort.

Skit i örat, ellör?

Niohundratjugosju.

Idag kom jag ihåg nycklarna. Igår blev Christian arg och sa "Jag har ALLTID nycklarna med mig!". Mm, just det. Det är ju det som är grejen. Varför måste jag ha nycklarna med mig om någon annan har det? Men idag så. Idag har jag med dem.

Fint väder och vattenmelon i jobbkylen. Uh va gött.

Puss!

Makthaverskan - It's you and it's I

För att jag undrar varför de inte har blivit stoooora än. Fast det är klart Ida-Maria verkar aldrig heller bli stor. Trots lysande Oh my god. Dretsverige. Lyssna på Oscar Linnros ni och ruttna i örat. Och hjärnan.

RSS 2.0