ORÄTTVISOR

Ettusensjuttiosex.

Har förbannat ont i huvudet. Ska nog ha mens imorrn. Men jag vet inte. Har slutat med de där läskiga minipillren. Nu får det vara nog, sa jag och satte ned foten. Så välkommen tillbaka mensmigrän och mensvärk from hell. Så himla orättvist. Och morsan, som redan när jag var tretton, sa "det blir bättre när du fött barn". EXAKT det man vill höra. Barnmorskor säger samma sak "ptja, det går förhoppningsvis över när du fått barn iaf". Jag ser ingen som helst rättvisa i detta. PPP och satans mensvärk. Jag är fet och ful, jag kan lika gärna gå och dö. Som Bubben skulle ha sagt.

Tur att jag tycker Fun. är ett jättebra band och jag ska lyssna på dem hela dagen och ikväll ska jag vara ensam hemma och äta bakpotatis och dricka FLERA LITER PEPSI.

Puss!

Fun. - Why am I the one

För att jag tycker att nån av de dumma tjejerna i högstadiet kunde ha fått min mensvärk istället. Fast jag vet ingen tjej som var dum. JO. Karin i fotbollslaget som berättade för David Lersten att jag var kär i honom. Skittaskigt. Två år äldre var de också. Pinsamt.

Fjärilshatare

Ettusensjuttiofem.

För ett tag sen gjorde jag fjärilsmatare. Såg framför mig hur hela trädgården skulle fyllas med fjärilar och allt skulle skimra och ha ett fluff omkring sig. Som i en amerikansk såpa.

  

Inte en fjäril kom det!!

Nu hänger det fjärilsmatare i hela trädgården. Fulla av myror.

Imorrn ska jag till Hagfors.

Puss!

Ryan Adams - The rescue blues

För att det snart är dags, ju!


Jag är ingen expert meeeen....

Ettusensjuttiofyra. 

Tänk att vara expert på deklaration. Idag kan du chatta med en sådan. Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är avundsjuk på såna personer eller om jag bara tycker synd om dem. Just nu, i denna stund känner jag att det är skönt att jag inte är en expert på deklaration och jobbar på Skatteverket.

I helgen träffade jag en alpacka.


Jag kan absolut tänka mig att bli en alpackaexpert. Eller expert på lamor över huvudtaget.

Puss!

Eurythmics - Right by your side

För att P4 Värmland är jättebra. Man får en helt ny värld av musik.

Fleetan och jag

Ettusensjuttiotre.

Go your own way med Fleetwood Mac på radion IGEN. Det är ju helt fantastiskt. En kan bli gla för mindre.

Puss!

Fleetwood Mac - Go your own way

För att jag hoppas på en hattrick.

Så ser de nog ut

Ettusensjuttiotvå.

Den här var så rolig att jag grät


Hahahaha! Wulffmorgenthaler...

Puss!

Despicable me - Unicorns I love them

För att den är både fin och bra. Dansant.

OBS! Ej svamp Obs!

Ettusensjuttioett.
 
OJ vad ni har funderat på hur det egentligen gick med min fot. Ja jag gick runt i godan ro och tänkte att det inte var fotsvamp. Smörjde glatt med kortison. Efter fem dagar tänkte "meeen... borde det inte ha blivit bättre nu?". Men jag fortsatte smörja i tystnad, som den svensk jag är. Efter sju dagars smörjande tänkte jag "va fan. jag väntar en vecka till". Till slut gjorde det ONT. Så jag ringde min idol Sture. Läkaren alltså.

hogie: Det hände ingenting med kortisonen.
Sture (stjärnan): Nä men lilla vän! Jag tycker det låter som PPP.
hogie: Hmm.. jaha? (skiträdd och fundersam över "lilla vän").

Så jag fick åka dit igen. MEN. Innan så googlade jag så klart PPP. Lärdom: googla inte saker som läkare säger. Sakerna jag fick se. De har satt spår. Klicka INTE på länkarna om du är rädd. Och klen. Jag fick bland annat se detta och detta men även detta. Åkte till Kronoparken med skräcken i halsen.

Sture:
Ja du. Detta kan mycket möjligt vara PPP.
hogie: Va fan! tänkte jag
Sture (stjärnan): Jag ska hämta en expert!
Expert: Hmm... Har du testat fotsvampskräm?
hogie: Nej för sist jag var här så sköterskan att det "absolut inte är fotsvamp..."
Sture: Njae, jag är osäker. Men vi kan testa fotsvamp. Och ta ett prov.

Så jag har smörjt och smörjt och smörjt med kräm mot fotsvamp. Nej. Det försvinner inte. Provet visade inte fotsvamp. Så nu vet jag ingenting. Bara att jag inte i framtiden vill se ut så här.
Vilka i-landsproblem det finns. Men det är handikappande ska ni veta. Gör ont när det liksom är blåsor. Fast det har inte varit så mycket blåsor på ett par veckor nu. Knock on wood.

Jag ska starta en stödgrupp. För oss med saker på fötterna som inte är fotsvamp men kanske PPP. Fast jag vill hellre ha fotsvamp faktiskt. Så märkligt saker och ting kan vända.

MVH
Rädd_tjej_85

Puss!

Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner

För låt oss aldrig mer nämna fotsvamp.

Tjugonde april

Ettusensjuttio.

Love Antell till Båten den tjugonde april. Det får du inte missa!

Puss!

Love Antell - Stjärna där

För att det låter som Florence Valentin (konstigt?) så det är så klart jättebra.

Det blir bättre imorrn

Ettusensextionio.

Nu är påsken slut, jag vände på dygnet, vägarbetarna verkade gräva konstant utanför sovrumsfönstret imorse, det regnar och regnar och regnar och episerver bara BRÅKAR med mig! +#&€!666*+8fsa/)!!

Tur jag har en så fin cykel.

Puss!

Fleetwod Mac - Go your own way
För den var på radion nyss och då blev jag glad och det var PRECIS när jag var som argast på episerver. Så det var väldigt fina dryga tre minuter.

Den är som en kaka

Ettusensextioåtta.

Okej. Igår kom beviset på att det ÄR Chrilles skägg som stjäl uppmärksamheten från min nya cykel. Och jag har märkt att det är framför allt män med väldigt god smak och proper klädstil som gillar cykeln. Igår när jag stod och låste upp pärlan så kom det fram ett par män - i kostym och fin rock "VILKEN FIN CYKEL DU HAR!". Jag vet. Det är den finaste, sa jag. Ja, det är det faktiskt! sa han då. Han visste vad han pratade om. Det märkte man. Kostym och allt.


Matilda undrade om den är röd. Den är inte röd men den går VÄLDIGT fort ändå.


Mobilen tar inte rättvisa bilder på cykeln. Det är muffinsrecept på sadeln!


Puss!

TSOOL - Throw it to the universe

För att det är TSOOL. Mycket gott och bra.

Ni ska titta på cykeln

Ettusensextiosju.

Jag har en ny cykel. Men jag kan inte vara ute och cykla samtidigt som Christian för hans jävla röda terrorist-skägg stjäl uppmärksamheten från min cykel. Så himla dåligt och orättvist! Pubis i ansiktet kan väl vem som helst ha.

Ville bara säga det.

Puss!

Thåström - Beväpna dig med vingar

För att Thåström INTE har skägg.

RSS 2.0