Det kommer stötvis

Sexhundrafemton.

Tro't eller ej men hogie får vara ute på vägen. I bil. Utan gubbe bredvid som säger till när hon gör fel eller rätt eller vad hon ska göra eller vad hon inte gjorde eller borde ha gjort och så vidare. Fredagen den trettonde var dagen då det bevisades att tamejtusan vem som helst får ge sig ut på vägen.

Roligast den här helgen, förutom när Kim fick vara på planen i nitton minuter och smaka på bitterljuvt spel, var när Bertil var jättefull och försökte prata med Niklas som var jättefull. Niklas åt sojabönor, som han trodde var jordnötter och Bertil säger "Det kommer stötvis imorrn när du driter!". Det var rakt från hjärtat. För det kommer antagligen att komma stötvis. Han har väl aldrig ens sett något så proteinrikt som en sojaböna.

Idag gick det runt massa gubbar i lägenheten. En var dalmas och de sa att jag skulle passa mig, för om man har en dalmas på besök så vet man inte vad som finns kvar när han har gått. Jag fnittrade nervöst och sa att han inte fick riva upp mattan. Han gjorde det ändå.

Puss!

Broken Social Scene - Fire Eye'd Boy


För att de bara försvann. Eller?

Kommentarer
Postat av: Linnea

WOHOOOO!! GRATTIS!!!

2008-06-16 @ 19:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0