Ändtarmsbesvär regerar här

Sjuhundrafyrtiotre.

Jag tycker det är roligt att reklamen om ändtarmsbesvär är det som syns bäst på den här sidan.



Ändtarmsbesvär är vanligt hos blivande mammor. Det finns hjälp att få. Jösses vad skönt.

Idag under förmiddagskaffet fick jag veta att om ungarna har kolik när de är små så vill mamman kasta ungen bland soporna. Har man haft en skrikande unge kan man även förstå de som kastar ut barnen från balkongerna. Jag undrar om det någon gång hände med mig när jag var bäbis. Att Mård eller Tård kastade ut mig bland soporna. När jag hörde det så tänkte jag att, ja, det måste ha varit det som hänt. Det är därför min hjärna ibland inte gör som jag själv vill. Samtalet under förmiddagskaffet handlade om mammor. Men då måste det ju vara ännu värre för mig - Tård var ju faktiskt pappaledig med mig. Herregud, vem vet vad jag som kolikbäbis har varit med om. Tänk att ha ändtarmsbesvär och en kolikbäbis? Det är inte klokt vad en del utsätter sig för.

Idag har jag fått veta lite andra saker jag är bra på

- att baka kakor/bullar
- att vara kär
- att singe SingStar
- att platta håret
- att älska djur
- lag och ordning
- att cykla på gräsmattor
- att passa barn
- presenter
- att sexa
- att sova gott när Christian går upp
- internet
- att smörja mig
. att göra bubbelvatten
- fotografering
- att åka rullskridskor
- att vara höjdrädd
- att loppisfynda
- kaffe (?)


"och några saker till..."

Jag visste att det var något jag glömde i den tidigare listan. "du är bra på datorer och data". Roligt liksom. Klart jag är bra på datorer, det faller sig rätt naturligt eftersom hela min treåriga gymnasieutbildning gick ut på att lära sig saker om datorer.

Men jag vet inte. Det känns som en väldigt subjektiv lista han har gjort i ordning. Jag är oerhört skeptisk helt enkelt. Det är ju inget unikt liksom. Förutom att cykla på gräsmattor. Det är jag faktiskt väldigt grym på. Bättre än de flesta skulle jag tro. Känner ändå att den här listan inte ger mig bättre självförtroende. Måste nog fråga någon annan. Benny kanske. Eller morsan. Synd att inte farmor eller mormor är här. Då skulle jag ha frågat dem.

Puss!

Sugarplum Fairy - The Escapologist

För att jag fortfarande tycker att Sugarplum Fairy är bra. Det är helt otroligt för så jävla bra är de egentligen inte.

Kommentarer
Postat av: Moster Marita

Det var lönlöst att kasta dig i sopnedkastet eftersom ni bodde på 1:a våningen samt att alla grannar skulle höra dig. Dom "kastade" dig til mormor å morfar istället, å där tror jag inte att du mådde allt för dåligt ;D Kramiz!

2009-06-25 @ 14:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0