Det är ju helt fantastiskt det här

Åttahundrasextiofem.

I tisdags åkte jag till Göteborg och igår kom jag hem rik som ett tröll. Men guu, har du vönne på lötto? undrar ni nu. Inte riktigt, men jävligt nära. Jag åkte dit och visste vad jag skulle göra där och att det skulle bli minst helt okej. MEN VAD ÄR DET SOM HÄNDER? JO. Det visar sig att mina nya arbetskamrater är frontfigurer från Attentat och journalister från Groove. Så jävla coolt. Att själva musiknätverksträffen kunde varit sju resor bättre är en helt annan sak. En tur in på Bengans och en Babianplatta rikare förgyllde denna västkustresa desto mer.

Idag är det Antikrundan. Det gillar jag. Jag gillar när folk blir alldeles besvikna. Skadeglädje tror jag det kallas... Mmm.. Skadeglädje... Fast roligast är Knut.

Imorrn är jag leeedig. Då ska jag få en tant. Klockan två ska jag gå till.. Hagaborg tror jag det heter. Stans fulaste hus är det i alla fall. Skabbiga, fula och ser lite ut som en dålig film från Polen. Men där bor min nya tant. Hoppas hon är snäll och rolig. Jag har lärt mig virka också! Just det, jag har lärt mig virka! Jag har nästan gjort klart en mössa. Så om tanten vill så kan jag stuva saker åt henne och virka en mössa. Idag åt jag stuvade grönsaker.

Puss!

Mötley Crue - Girls Girls Girls

För att jag önskade den i Ralles radioprogram och önskan gick igenom men jag lyssnade inte. Jag ska önska varje lördag. Bara Mötley Crue.

Kommentarer
Postat av: kaka

Är Ralle och Rasmus samma person? Vad är det för radioshow? Berätta alllltt! :D

2010-02-11 @ 20:52:49
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: hogie

Kakbeten: Stämmer det. De har något program på Karlstad nya radio på lördagar mellan... Åtta och tio..? Han läser säkert det här så han kan svara på ALLT :).

2010-02-12 @ 11:16:47
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: ulli

Hagaborg... Dit som vi vill flytta... Du kan väl erbjuda tanten ett rum på Brogatan så tar vi över hennes lägenhet!?

2010-02-12 @ 14:57:45
Postat av: hogie

Ulli: Verkligen inte! Jag tänker inte bidra till att Theo får växa upp i ett så tråkigt område! :)

2010-02-12 @ 19:45:05
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: hogie

Kaka: http://radionowhere922fm.com/

2010-02-12 @ 20:44:12
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0