De största piraterna

Niohundrafyrtioett.

Står ute och målar om lite grejer. Nästan som terapi, faktiskt. För er som inte provat. Måla om nåt vettja. Men i alla fall. Där står jag och målar och tänker att "fi fan vad fult det blir" men är rätt nöjd ändå. För det är ju som terapi.
Det är då det händer. Insikten om att... ja, jag är ju jävligt bra på det här. Men varför då undrar ni? Jo, det är inte varje dag en lettisk svartarbetare kommer fram och säger "VERY NICE!!".
Lettiska män bor här i vårt hus, parkerar sin jeep på gården och jag är inte ett dugg fördomsfull när jag är nittionio procent säker på att de är här och jobbar SVART. För det är alltid bättre att komma till sverige och jobba SVART.

Men till saken. De här letterna är antagligen supermålarproffs i Lettland. Jag måste ju säga "THANK YOU!" med min finaste engelska. För han sa det nog inte för att jag satt där och såg alldeles svensk och blond och lite dumsöt ut. Utan för att mitt arbete var fint. Nu känner jag nästan att jag måste vara ute och ha terapi varje dag när man kan få så fina komplimanger utan att ens ha fina kläder på sig.

Annars så tycker jag för tillfället att centern bara gör bort sig mer och mer för varje dag som går. Inte minst på skoldebatten som vi deltog i under förra veckan. Är det någon som vill ha tips på vilket parti ni INTE ska rösta på så kan jag ha en liten informationskväll med er. För att ni ska vara lite förberedda inför en sån sak så kan ni få listan med i vilken ordning det kommer att ske:

1. Kristdemokraterna
2. Centerpartiet
3. Moderaterna (förlåt, nya moderaterna menar jag så klart)
4. Folkpartiet
5. Socialdemokraterna
6. Vänsterpartiet

Det kommer att gå från klarhet till klarhet och till slut ändå landa i att ni ska rösta på miljöpartiet - som ni faktiskt tänkte från början.

Socialdemokraterna blir värre från år till år och kör fulare knep och jag förstår inte hur SSU kan ha så många medlemmar. Men nu får vi väl ändå hoppas på fyra år med.... Mona som statsminister. Fick en liten kväljning där men det gick bra.

Puss!

Stefan Sundström - Kasta dig mot klipporna

För att den nya skivan är så jävla bra. Köp!

Kommentarer
Postat av: Matilda

haha, kul med letten!



nämen va? inte tröttna på teak?! det är ju universums finaste material, älskar det! :)

2010-09-08 @ 11:57:45
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Tård

Hoppas du inte gått på borgarnas anti-Mona drive, utan det är (S) politik du kväljs av!

2010-09-08 @ 21:00:59
Postat av: Pernilla

var är sverigedemokraterna då? ska man rösta på dem tycker du? va?! VA?!



men jag fick ju lov att länka för att folk skulle förstå varför jag var så arg, sen skriver människan ett till blogginlägg där hon säger att hon inte vet någonting om politik men ändå har rätt att ha en åsikt och att hon tyckte att alla var dumma mot henne i kommentarsfältet. ååååh. jag blir så matt.



och JO, man blev skitmätt på spaghettigrejen. mozzarella vettu, jäkligt mättande grejer!

2010-09-09 @ 18:34:14
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/
Postat av: hogie

Tård: Pffft... den diskussionen har vi haft förut och det är fortfarande MONA som är masken i svampen på pizzan på Scandic.



Pernilla: Sverigedemokraterna är inget riksdagsparti, så de räknas inte. Då skulle jag isf behöva ha med ALLA partier på min lista.. Det blir liksom skitmånga.

Får nog göra spaghettin nån dag! Fast inte idag. För idag åt vi... nån slags pasta. Den var lång och bred.

2010-09-09 @ 20:14:48
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Fat

har inte makedonierna kommit till er än?

2010-09-09 @ 20:50:05
URL: http://bastard.blogs.se
Postat av: hogie

Fetis: Makedonien ligger nog för långt från Värmland. Från Lettland är det ju bara båten och sen tre timmars bilresa. Görbra.

2010-09-10 @ 09:33:06
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Fat

makedonierna har drivit letterna norrut.

2010-09-10 @ 11:20:59
URL: http://bastard.blogs.se
Postat av: Pernilla

har du gjort spaghettin ännu?



okeeej då, men folk tror ju liksom att det är okej att rösta på SD så det kanske är bäst att skriva med dem ändå, för säkerhets skull!



jomen, det är så att den där jimmy fyller 25 nästa helg, så den här helgen blir det kalas för hans släkt och nästa helg för hans kompisar och då blir det ju ett himla tårtande. men vi snackar inga äckliga gräddtårtor här inte, här snackar vi goda tårtor! det finns såna! jag vet det, eftersom det är jag som bakar dem.

2010-09-14 @ 21:19:29
URL: http://chibichibimoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0