Det här är min business

Ettusenetthundratrettioett. 
 
Åh. Har ont i magen. Vuxna människor som beter sig som idioter är så jobbigt för mig. Jag önskar så att någon hade förberett mig på sånt här. Berättat att vuxna människor kan vara värre än barn. Eller rättare sagt - när vuxna är elaka så är de verkligen elaka. Och så tänker jag så här; okej, den här mannen är en annan generation än vad jag är. Han är uppfostrad med ett kvinnoideal som liksom bara gör att han är ett kräk. Det är inte riktigt hans fel att han är lite dum i huvudet. Men JO. Det är hans fel att han är ett riktigt jävla praktarsle. Han är ju för fan fyrtioplus! Och han TÅL inte att jag säger emot honom. Men jag kan inte vara tyst! 
 
Vi fikade idag. Det var väldigt dålig stämning. De andra försökte låtsas som ingenting. Jag försökte vara tyst. Men det GÅR liksom inte. Jag är inte en sån person som sitter och är tyst. Speciellt inte när ingen annan inte säger nåt. 
 
Nu har jag suttit och hetsätit gummikoalabjörnar i en halvtimme. Det hjälper inte. Ska bli skönt med semester. Tror jag eventuellt måste hitta ett nytt jobb. Hur lätt är det då? Inte lätt. Mer björnar tack.
 
Puss!
 
Morrissey - World peace is none of your business
 
För att jag är hundra procent säker på att Morrissey är snäll. 

Kommentarer
Postat av: Apan

Tänkte alltid så förr, att idiotgubbar/tanter var ifrån en annan generation och "vet inte" bättre. Det är å andra sidan en jävla förolämpning att klanka ner på en hel generation bara för att det finns enstaka praktarslen.

När folk (äldre) vägrar att lyssna på en eller gärna dumförklarar en innan man ens börjat diskutera brukar jag alltid säga det i början av diskussionen att det värsta jag vet är folk som raljerar över sin ålder eller tror att dom vet bäst (går att lägga in vadsomhelst här), borde ha världens storhetsvansinne som ej kan ta in nya perspektiv osv osv. Då brukar dom bli tysta. Hehe.

Svar: Japp. Men det handlar inte om att han dumförklarar mig pga min ålder. Jag dumförklarar honom pga hans ålder. Inte generationen, utan hans ålder. Det verkliga problemet är att han nedvärderar mig (och kollegorna) ofta för att jag (vi) är tjej.
hogie

2014-07-01 @ 17:14:01
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Apan

Oj ja då var det ännu värre, vilket dumhövve!!!

2014-07-02 @ 12:00:11
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0